MIN HELG – gör om gör rätt KVIK

Hej mina vänner! 

Hoppas ni haft en underbar helg, det har jag haft. Dock vet jag inte riktigt vart denna helg har tagit vägen för det har gått så sjukt fort. I fredags yrade vi runt för att fixa garderober som vi ska platsbygga i sovrummet. Efter så mycket sökande så åkte vi till Kvik och vi var väl där i 1,5 timme, dock så blev varken jag eller A något klokare för att hon som hjälpte oss kändes så extremt ointresserad. Man märkte att hon bara ville hem och vi bestämde oss för att ta med oss ritningen hem för att fundera och återkomma. Vi åker tillbaka nästa dag för att beställa och finjustera men det tog 30 minuter för henne att ens få igång datorn, det kändes verkligen inte som hon ville hjälpa/sälja något överhuvudtaget till oss och hade inga svar på någonting. Både jag och A blir mer och mer irriterade och till slut så bara går vi därifrån, GAAHHH – jag blir så arg bara utav att tänka på det. Jag brukar vara lugn i dessa situationer men när en persons jobb är att hjälpa oss att bygga ihop garderober så förväntar jag mig att hon kan sitt jobb och gör den lösningen som passar bäst utifrån ritning och önskemål. Vi har kollat andra lösningar och kommit fram att Kvick har dom bästa måtten, även fast jag inte vill sätta en fot där mer så tänkte vi besöka en annan Kvik-butik och se om någon annan härlig själ orkar hjälpa oss att beställa hem garderober.

Bara allt detta har tagit oss en hel fredags em/kväll och halva lördagen, fyllt med negativ energi – så ledsen för det. Men vi blev desto gladare på kvällskvisten för A’s familj kom upp till Stockholm från Malmö för att hälsa på oss och se nya lägenheten. Dom drog iväg på kvällsaktiviteter medans jag åkte på tjejmiddag/avskedsfest för min bästa vän som ska ut och resa helt själv i Asien. Vi åt hemlagad pizza, drack bubbel och badade jacuzzi i fyra timmar. Hade en helt underbar kväll med alla tjejerna och shit vad jag kommer sakna henne ❤️

Jag har fått mysa med dessa underbara barn hela veckan också. Vi hittade dom såhär i soffan och jag började nästan storböla för det var så sött. Torsten ligger upp och ner och snarkar medans Ester har kopplat något typ av skedgrepp och somnat på hans huvud.

Idag tog vi sovmorgon och har umgåtts med A’s familj hela dagen innan dom åkte tillbaka till Malmö. Jag och A har varit på väggfärgs-jakt hela dagen och vi avslutade med en PokéBowl till middag. Jag tog med lax och A tog med kött, mums. Nu ska vi äta popcorn och ladda för en ny vecka med miljoner saker att göra, jag är laddad och jag måste flika in med att en ny flyttvlogg som skulle kommit ut idag kommer imorgon eller på tisdag. Hela denna vidriga Kvik-upplevelsen har gjort att jag inte varit kreativ för hem öre så den är på väg ❤️ Ha en underbar kväll vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Nacka-Sickla


    Här bör ni köpa kök, så exklusiva och fina kök alltså! Och vilken service!

    El 2018-01-28 20:37:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!