bästa hårvården för skadat och torrt hår

Men hallå där! 

Shit vilken träningsvärk jag har idag, men gud så skönt känner jag ändå. Det är fredag och jag har precis vaknat, ska göra lite frukost och jobba hemifrån hela dagen. Jag har så många saker på schemat idag som måste göras för imorgon flyger vi iväg över helgen så måste få undan mycket som jag egentligen hade planerat att göra i helgen.

Men igår när jag skulle duscha efter träningen så packade jag upp denna serie från Revlon som legat i en flyttlåda. Kom ni ihåg förra året när jag var i Bryssel tillsammans med Revlon, hela denna serie lanserades då. Så kom jag på det, jag har nog inte gett denna serie sin fulla uppmärksamhet som den är värd.

SCHAMPO (klick)BALSAM (klick) SERUM (klick)

Detta mina vänner är alla skadade och torra hårs dröm. För er som har överbehandlat håret, för er som har så torrt hår så det nästan faller av bara utav ni tar i håret eller bara ni som har ett skadat och livlöst hår – ni kommer älska denna serie. Den innehåller keratin, den ger näring på djupet, skyddar mot yttre påfrestningar och reparerar hårets struktur. Den är färgbevarande och dom menar att den INTE ska tynga ner håret.

Min första tanke var att den skulle tynga ner, såklart – oftast min första tanke men det gör den verkligen inte. Så fort du börjar schamponera håret så får du en mjuk känsla som man oftast inte får med andra schampon. Det gör att du kan massera in schampot mjukt och utan trassel i håret. Balsamet är något löst kan jag tycka, hade önskat att det hade en liten tjockare konsistens (smaksak) men resultatet är så härligt.

Jag applicerar i serumet efter jag torkat håret ordentligt med handduken och jag har i olja (tips) bara för att, egentligen hade serumet räckt för håret blir så lätt att borsta ut och får en mjuk känsla. Fönar håret som vanligt, först upp och ner tills håret är 70% torrt, sedan delar jag upp håret och jobbar med varmluftsborsten (NU I LAGER- PASSA PÅ) tills jag känner mig nöjd med stylingen. I och med att håret blir så mjukt så tycker jag all typ av värmestyling går smidigare för håret följer med så mjukt och jag behöver inte slita på håret i onödan. Jag upplever inte alls att håret blir tungt, snarare mjukt och följsamt. Men alla har olika hår och jag har varken för tjockt eller för tunt hår, det kanske tynger ner dom finaste/tunnaste håren men jag vågar inte säga för det är verkligen en bra serie för oss torrisar.

Ni kommer älska denna serie ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin!
  Nu behöver jag din hjälp! Det är såhär att för ett år och 4 månader sen blev jag överfallen och tjejen som gjorde detta tog tag i mitt redan tunna sköra hår. Jag hade frampartiet i flätor som en krans och det hon drog i var nackhåret. Jag har upplevt sen den kvällen att mitt hår inte är lika mycket hårstrån längre vilket gör mig så oerhört ledsen. Sedan klippte jag av en kort pixie frisyr och sen blekte jag det och det tovade in sig så det blev stora tovor i håret som jag fick rycka bort. Sen dess har mitt hår gått av varje gång jag borstar , schamponerar in då blir det tovor sen när jag har i balsam går en massa hår av och jag kan se tydligt i dusch brunnen att det är hår efter varje dusch sen när jag duschat och ska borsta det blir det en massa hår i borsten. Vad ska jag göra? Vilka produkter är bäst att använda. Jag varken färgar eller använder värme längre. Kan det hår som hon slet av växa ut igen eller kan hårsäckarna skadas och aldrig producera nytt hår igen efter man blivit luvad? ?

  Med vänliga hälsningar
  Mathilda ?

  Mathilda 2018-03-24 08:15:03
  Svara
 • Måste inte ditt hår ställa om sig varje gång du testar nya produkter? För när jag väl byter produkter så kliar hela hårbotten och det brukar ta 1 månad för mitt hår att vänja sig med de nya produkterna. Hur går det med dina egna produkter? Kram

  Evelinn 2018-02-02 19:53:40
  Svara
 • Hej Elin!! Jag har råkat ut för ett stort problem och vet inte vad jag ska göra, om det går att göra något..? Jag vill verkligen ha din hjälp och hoppas du har tid/vill svara! Jag har i hela mitt liv varit mån om mitt hår i princip då min mamma är det och har fört vidare det till mig, vi använder mest maria nila men joico och kerastase förekommer också, efter dusch använder jag serum från lanza. Mitt hår är i princip helt blondt, med hjälp av slingor i flera steg, har klippt av lite av håret när jag varit hos frisören vid dessa tillfällen också, olaplex osv, mitt hår är viktigt för mig och har haft bra upplägg med min ordinarie frisör för att kunna bli så blond som jag nu är, det har känts bra, men nu är jag så less. Är i grunden råttfärgad, nordiskt. Igår fick jag panik och ville göra förändring så bestämde mig för mörkare botten, bokade en tid i sista minuten på en ny salong här i Uppsala som har ett bra rykte (!). då min favoritsalong har väntetider på 2-3 månader (förstår varför). När jag kommer dit bestämde vi en färg, ganska mörk, jag frågade hur det gick till när man var så blond (förpigmentering etc) hon sa att det är inga problem. När vi var färdiga sa hon ”tanken var att du skulle bli mörkare men du var nog för blond…” färgen är inte katastrof, jag kan leva såhär, men det är inte vad vi pratade om, varken färgen eller ”partiet”. Hon la inga preparat på mina längder, men jag tror inte hon använde balsam, mitt hår var iallafall SÅ tovigt efteråt och hon borstade sönder det, det gick av på flera ställen, hon slet bokstavligen. Det är alltså mest mina längder jag undrar över.. När jag kom dit sa hon att mitt hår var av bra kvalité, men nu är det helt förstört. Jag sov med olja och inpackning då min mamma inte kunde kamma mitt hår igår för det var så strävt och svagt. ALDRIG haft i närheten av såhär? Imorse fick vi ut det och mamma fick klippa av ca 6cm. Jag förstår att mina tidigare blekningar kanske satt sina spår, men är detta möjligt att ske, hos frisör, utan att hon ens lagt något i mina längder? Jag förstår inte, och jag är ledsen såklart. Håller på att spara håret till studenten men har hellre kortare som nu än att håret är så fruktansvärt förstört.. Det är iofs förstört från öronen men där klipper jag inte av det… Vad ska jag göra nu? Tänkte eventuellt beställa denna hårserie du tipsar om i inlägget, men finns det något speciellt tips jag ska tänka på för att behålla mitt nuvarande hår så gott som? Kommer mitt nuvarande hår sitta kvar? Jag överdriver alltså inte när jag säger att var och varannat strå är förstört från öronen och ner.. Strävt, torrt och risigt.. KRAM!! Ebba

  Ebba 2018-02-02 11:04:29
  Svara
 • Hej! Jag letar passande schampoo men lyckas aldrig hitta rätt. Min hårbotten blir lätt fet. Men mina längder torra då de är slingade. Hårstråna bryts lätt och jag har massa kluvna toppar än fast jag klipper mig var tredje månad. En vecka efter att jag klippt mig är de klyvna igen. Skulle Revlon passa även om jag har fetare hårbotten?

  Sara 2018-02-02 10:09:55
  Svara
 • Hej Elin!
  SNÄLLA HJÄLP MIG
  Jag är SÅ förvirrad angående mitt värmeskydd.
  Använder joicos smoothing balm.
  En frisör sa till mig att har jag plattat håret en gång, så måste jag återanvända det för att få skydd nästa gång.
  En annan frisör sa att det håller i cirka två dagar.
  MEN jag läste nu på din blogg att ett värmeskydd håller tills man tvättar ur det.
  Funkar alla värmeskydd olika eller hur funkar det generellt?
  Tack på förhand!

  Julia 2018-02-02 08:46:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!