TIPS PÅ ENKEL VARDAGSSMINKNING

Hej mina underbara!

Hur mår ni idag? Det är lördag och jag ska snart sätta mig på ett plan ner till Malmö. Vi ska hälsa på A’s familj och vara där i några dagar, det ska bli så mysigt. Framförallt ska det bli skönt med ett miljöombyte, även fast jag älskar nya lägenheten så bor vi fortfarande i flyttkartonger och vi vill bara iväg för att bara vara med varandra. Ni får självklart hänga med men innan jag åker så tänkte jag tipsa er om en enkel vardagssminkning som jag gjorde igår. Jag fokuserar mest på ögonen i denna video, lite för att jag ville visa er den nya paletten från MAC. Alla produkter listar jag här under så ni lätt vet vad jag använde.

Jag hoppas ni tycker om konceptet på en kortare video med musik, vill ni hellre ha längre videos där jag pratar så hojta till. Ha en underbar lördag vänner så ses vi i Malmö. PUSS

PRIMER – klick

FOUNDATION – klick

CONCEALER – klick

SETTINGPOWDER – klick

BRYN – klick

ÖGONPALETT – klick

EYELINER – klick *den är helt otrolig

MASCARA – klick *min nya favorit – twist-funktionen fungerar verkligen

BRUNPUDER – klick

ROUGE – klick

HIGHLIGHT – klick *ska gifta mig med denna

SETTING SPRAY – klick *ALLT SITTER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag vill också gärna veta vad du har för läppstift på läpparna. Jättefin färg!

  Erica S 2018-02-06 09:59:44
  Svara
 • Hej fina du! Vad använde du på läpparna? 🙂

  N 2018-02-05 11:22:21
  Svara
 • Har precis köpt varmluftsborsten du visade i en video och är helt frälst! Mitt hår är jättetjockt och svårt att styla efter tvätt, men tyckte denna var helt fantastisk! Tack för det supertipset och ha en fantastisk söndag ??

  Elisabeth 2018-02-04 13:02:19
  Svara
 • Längre sminkvideor när du pratar så man får mer av din härliga personlighet 😀

  Elin 2018-02-04 11:26:09
  Svara
 • Du vet väl om att det är bröllopsmässa i Malmö denna helgen ??

  Christine 2018-02-03 22:52:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!