Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN HELG I MALMÖ

Hej vänner!

Hur mår ni? Men igår så gick vi upp tidigt för att åka ut till Bromma flygplats för att ta planet ner till Malmö. Vi tog en klassiker när vi flyger, kaffe och croissant. Jag kände när vi satt på flygplatsen att tänk om vi skulle åka iväg på semester, typ till solen i en vecka… Jag sa innan att jag inte var sugen på att åka utomlands men jag kände det nu igår att det vore så skönt att få en veckas lugn och ro. Jag har sovit rätt dåligt på sista tiden och känner mig så stressad över allt så jag ska fråga A om vi kanske kan dra iväg i en vecka. Men vart åker man?… max 8 timmar på flyg känner jag.

Allt gick så smidigt, det tog bara 50 minuter att flyga ner och A’s mamma var så snäll och hämta oss.

Ni som hängt med här ett tag vet att jag älskar falafel och när vi skulle käka lunch så sa alla FALAFEL – jag var inte sen att hålla med så då sa A’s mamma att hon visste en falafel i Rosengård som hade chili-falafel som skulle vara riktigt god.

Jag var så glad, jag tog en chili-falafel med massor med sås och halloumi – jag ser överlycklig ut. Jag kan lova er att den var så god, kan varmt rekommenderas.

Sedan tog vi en promenad genom city och kikade i butiker, hälsade på A’s faster och tog en fika – det var så mysigt. Jag började känna här att jag fick så ont i huvudet och sa till A att jag måste åka hem och vila, det bara slog till. Vi tog en taxi hem och både jag och A däckade i 2,5 timme, jag blev en helt ny människa efter det vilan.

 

Vi hade bokat bord på min favort-restaurang Elysée här i Malmö. När jag var här i somras så blev jag kär, vi tog exakt samma sak som sist – kött fondue som serveras med flera såser, pommes och vitlöksbord. Det är absolut ingen nyttig mat men det är för gott för att tänka så. Själva stället är så mysigt, varmt och välkomnade. Det var lite roligt för det var samma servitris som hjälpte oss förra gången, så härlig tjej.

Min älskade kärlek, finner inga ord hur underbart livet är med honom. Vi satt och pratade om allt och ingenting, vi reflekterar, planerar och njuter av varje dag vi har haft och har tillsammans. Tänk om några månader, då får jag gå fram till altaret och säga JA till honom – aaaah vad jag längtar ❤️

Om man älskar såser så är ni i himmelriket!!!

Vi blev så mätta så vi fick panik typ, haha. Jag köpte nya, tajta byxor och dom fick jag knäppa upp efter halva middagen. Men vi tog en taxi hem och däckade direkt, skönt. Idag tog vi lite sovmorgon, sedan har vi spenderat hela eftermiddagen hos A’s farmor och nu sitter vi hemma hos A’s lillebror för att vi ska käka middag här hela familjen. Imorgon kväll flyger vi hem igen, tillbaka till kaoset i lägenheten. Men ha en underbar kväll vänner så hörs vi imorgon ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Dubai! Direktflyg 6h och finns ofta bra priser på hotell och flyg 🙂 !!

  Läsare 2018-02-05 18:44:49
  Svara
 • Gran Canaria! Underskattad ö, himla mysig och man får känslan av att vara ”hemma” direkt.
  Vädret där nu är ungefär som svensk sommar. Stort tips är att ta in på ett lite finare hotell, finns flera guldkorn. Jag och min partner har testat flera stycken, när vi bara velat komma iväg till solen och ta det lugnt. Favoriterna är Gloria Palace Royal Hotel & Spa i Amadores och Sheraton Salobre Golf Resort. Sök upp båda så får du se vad jag menar 😉 Åker ni dit så är ett stort tips att ta en taxi till Anfi Beach (finaste stranden) och Mogan, som är en mysig fiskeby!

  Maria 2018-02-05 09:16:38
  Svara
 • Dubai är mitt tips! Där finns ALLT – shopping, mysiga marknader, häftiga upplevelser och lugn och ro ?

  Michela 2018-02-05 07:04:28
  Svara
 • Cap Verde. No stress ö. Riktigt cool ö för återhämtning av energi ❤️

  Sol värme & 6 Tim flyg

  Camilla 2018-02-04 20:41:16
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!