Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Face Dry Mask – Är det framtiden?

Hej mina vänner!

Hur mår ni? Vilken dag jag hade igår, den var så lång och utmattande kan jag lova. Men vi kom hem till Stockholm sent igår kväll, var och hämtade båda hundarna på varsitt ställe och sedan vid 21.30 kom Sebban från Karlssons Golv hit för att gå igenom det sista innan dom drar igång med renoveringen på onsdag. Men hur som, jag har i alla fall testat en ny ansiktsmask som jag fann väldigt underlig. Detta är då framtidens mask som Swiss Clinic så fint säger det.

Vad säger Swiss Clinic om denna mask?

Det är en innovativ anti-age mask som kan användas tre gånger. Masken har en patenterad vattenfri teknologi och innehåller hela 87% aktiva ingredienser som dessutom verkar i hela åtta timmar efter behandlingen. Behandla 15 minuter om dagen för att reducera rynkor och fina linjer, återfukta och föryngra huden samt få en jämnare hudton. Masken går även att använda vid enstaka tillfällen för en omedelbar glow och lyster i huden. Endast 15 minuters behandling och ansiktet behöver inte sköljas av efteråt. En Face Dry Mask kan användas tre gånger.
PRIS: 380 kr (klick)

Den lite mörkare sidan ska vara mot ansiktet och det fiffiga är att du fäster den runt öronen så den verkligen sitter på plats. Det kan jag tycka är lite jobbigt med fuktiga masker eller andra masker överlag att dom glider omkring. Tanken med en sådan mask tycker jag i alla fall, är att man ska kunna gå runt med den utan att den hamnar på golvet.

Det man gör då är att fäster masken kring öronen, masserar några gånger för att ingredienserna ska aktiveras. Låt verka i 15 minuter, sedan lägg tillbaka masken i påsen och det som är skönt är att du inte behöver skölja ansiktet.

Jag tycker huden kändes jätte mjuk efteråt, nästan lite blurrad. Jag behövde inte använda min vanliga hudvård efter jag annars ALLTID måste göra för att jag är så torr. Det var lite konstigt att inte bli fuktig eller blöt i ansiktet som man alltid blir med ”vanliga” masker men skönt på samma veva. Jag kan inte säga att jag märkt någon större skillnad efter två gånger mer än att huden känns skön och mjuk. Jag borde bli bättre på att göra ansiktsmasker lite då och då, är ni duktiga på det? Det kommer så mycket nya masker som man lätt kan använda hemma och som verkligen fungerar. Nej, jag måste bli bättre på det.

* Men vill ni läsa mer om hur den fungerar kan ni klicka er in HÄR (klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh älskar masker! Men bäst används nog Tony molys banan nattmask. För den är så lätt att stryka på och bara lägg sig och sova.

  Stina 2018-02-06 19:53:58
  Svara
 • Intressant.. Lägger masker alldeles för sällan. Men älskar det när jag väl får tid.
  Jag har på o slitigt mig gråhårig på och hitta en ny frisör. Missade din nyakunder tävling, men därför tänkte jag skicka ut en frisörsökesannons här, om det känns okej?
  då jag hade älskat att min nya frisör läser din blogg o delar din vision om hår.
  Min frisör sedan 5 år har slutat, och här är ett hår som sen dess varit me om graviditet amning och håravfall. Håret har sedan amningsavslut börjat växa tillbaka. Men framtill är det mycket kortare än jag vill ha det, och kan inte ha hellugg längre för då syns det där jag tappat. Är 29 år, har skandinavisk tunn fina hårstrån i mellanlångt längd, nästintill ofärgat, la en toning själv köpt av frisör i juni månad som låg på en 7a men litr guldigare. Mitt hår är torrt av sig själv men i övrigt har de sagts mig kvaliten är bra. Annars är ja tråkigt mörkblond. Och varit tvungen att ta till frisörskräcken,förlåt 😥 toppa bort tunna strån där håret varit på utväxt då håret började klippa sig själv. Haft extrem frisör rädsla då ja fick håret felklippt då jag direkt efter min frisör slutade gick till en praktikant som precis skulle få sitt gesäll. Jag litar annars på frisörens vision av mitt hår. Har bara dock använt frisör hårprodukter sen 6 år tillbaka, så försökt vårda mitt stackars hår.
  Förutom att ja inte vill ha pojkkort eller nån extrem hårfärg. Lovar dock att aldrig klippa eller färga själv när du väl blivit min frisör, Kortaste längden är kort lob/page, min inspiration är rosegold blond beiga balayage toner me lite guldigt i utan att bli oranget, lite mörkare bottenfärg, o att allt lite tonar samman. Gör hellre allt i steg om du som frisör tycker de är nödvändigt. Just nu skäms jag o har inga större förhoppningar att de ska kunna gå o göra något me mitt hår. Jag vill gärna ha en färg som är utväxtvänlig då ja me två småbarn inte hinner gå till frisör så ofta. Men kan tänka mig ca 1 ggr i halvåret för färg o klipp, o beroende på frisyr kanske småtoppa de emellan. Och kunna använda färgbomb på er rekomendation för uppfräschning. Träffar er gärna för en konsultation, kan eventuellt tänka mig beroende på kostnad lägga hairtalk framtill för att fylla ut, om jag låter som någon ni kan tänka mig så skriv vad er salong heter så kan jag kontakta er så ni kan kika på mitt hår. Jag är inte så tråkig som mitt hår, o saknar att vara blond. Många vänliga/Emma

  Frisör sökes skåne ängelholm 2018-02-06 16:23:59
  Svara
  • Svar på Frisör sökes skåne ängelholms kommentar.

   Hej Emma,
   Jag driver salong i Malmö, jobbar mycket med färg och är utbildad Hairtalk Advanced Stylist. Om du vill så kolla in min instagram @scarlett.arenhill för att se om hur jag jobbar kan vara något för dig. I så fall är du välkommen att ta kontakt och boka konsultation.

   Scarlett 2018-02-07 16:16:20 http://scarlettarenhill.se
   Svara
   • Svar på Scarletts kommentar.

    Väldigt fint arbete😍 en av dina bilder var nästan exakt som ja tänker mig färgmässigt😍, ja ska ge en sista chans om ja hittar någon ängelholm, annars kontaktar ja dig mer än gärna. Mvh/Emma

    Emma 2018-02-09 19:49:11
    Svara
   • Svar på Scarletts kommentar.

    Tack så mycket 😀 jag ska kika,scarlett.
    Återigen tack elin för en kanonblogg o lycka till med bröllopsplaneringen😍//Emma

    Emma 2018-02-07 19:14:58
    Svara
  • Svar på Frisör sökes skåne ängelholms kommentar.

   Kan verkligen rekommendera dig att gå till Stockholm Hår på Sankt Eriksgatan!

   A 2018-02-06 19:43:34
   Svara
   • Svar på As kommentar.

    Tack så väldigt mkt, hade helst hittat en i skåne dock😁 då de är lite klurigt me barnvakt för längre dagar.
    Dermatologica hade en exfolierande ansiktsmask som var riktigt bra, den luktade gröt men gjorde verkligen susen. Glömt namnet nu dock, men du Elin, hur funkar sån torrmask? Är de ingen blöt känsla ens när man sätter på den? Tack för en fantastisk blogg, o så roligt o följa din o din hubbies resa, tänkte kanske din blivande har nån frissa o rekommendera i skåne? Har du tips på frisyrer/färger för tunt hår? sov gott 😊

    Emma 2018-02-07 00:14:06
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!