NU BÖRJAR RENOVERINGEN

Hej på er! 

Jag hoppas ni mår toppen. Vi gick upp strax efter 06.00 i morse för att packa ihop det sista inför att byggarna skulle komma 08.00. Shit vad vi höll på igår kväll/natt, vi var tvungna att tömma hela lägenheten igen förutom säng och soffa. Eftersom vi ska göra om golvet så behöver det vara så rent som möjligt. Vi kilade ner i förrådet och hämtade upp alla flyttkartonger igen och började packa i saker. Jag har känt mig rätt låg på sista tiden, nästan lite apatisk för att det är för mycket som händer och för lite trygghet/återhämtning. Hemmet är en plats för just återhämtning och vila, det finns inget sånt just nu eftersom vi har bott i ett nästintill tomt hem i väntan på renoveringen. Men jag vet att det kommer bli så sjukt bra efter när allt är klart och jag är så lycklig på alla plan, nästan så det skrämmer mig.

Bröllopsplanerna tar mycket tid också, det är nya beslut varje dag och på allt så ska man jobba full tid med alla saker jag gör. Nu låter det som att jag klagar men livet är fasen inte enkelt ibland. Så undrar ni varför jag inte uppdaterar som vanligt, eller svarar på sms/mail i segaste laget så är det för att det är för mycket i mitt huvud just nu. Jag skulle även gått på YSL stora fest ikväll men hela min kropp skriker NEJ och mitt huvud klarar inte ens av att tänka varför?!

Men är det någonting jag har lärt mig är att lyssna på sin kropp/knopp. Sedan jag gick in i väggen för 3 år sedan så har jag lärt mig att säga nej, lyssna på min kropp och agera efter det. Även fast jag hade sett fram emot YSL festen så mycket så just nu, jag klarar inte av det.

Där ser ni ”Elins måleri AB”, haha. Vi har provmålat hur många färger som helst, det är fel – jag vet. Lojsan (inredaren @stylebylojs) sa att vi skulle välja max tre olika och sen får det vara bra så. Men nej, jag tror vi köpt 7-8 olika blå och grå färger men igår så valde vi rätt. Jag kommer visa er före/efter bilder på allt när det börjar närma sig. Sebban på Karlssons Golv som vi har anlitat är så skön och uppdaterar oss hela tiden med bilder.

Jag fick denna av Sebban nyss innan, han ba: ”Vi spillde” lite på golvet – hoppas det var okej” haha totalt blogspo. Nu ser man inte alls i ljuset men till höger ser ni färgerna vi har valt, nu lyser jag totalt med studiolampa direkt på för att ni ska få ett hum. Men det har tagit oss flera veckor och färgburkar senare, men både Sebban och Louise (@stylebylojsvar helt eniga om dessa färger.

Detta kommer bli så sjukt snyggt, här är den varmare grå som vi valt i sovrummet. Dörren där till höger kommer vara i den mörkare blå, kommer bli en riktigt snygg detalj. Garderoberna kommer och sätts upp nästa vecka, dom kommer vara i en annan typ av grå – visar det senare också.

Dom här två stjärnorna låg och mös i soffan igår. Jag har haft så dåligt samvete för hundarna just för att Torsten blir så stressad, då blir jag uppstressad och jag märkte på dom i morse när vi packade och stressade inför byggarna skulle komma att dom inte alls tyckte det var kul. Vi kommer nämligen inte bo hemma på 11-12 dagar så vi kommer bo på två olika hotel vilket gör att dom (särskilt) Torsten kommer bli ännu mer stressad utav. Ester är cool lugn i allt, hon bara hänger med och inte bryr sig alls om något så hon är enklare att ta med sig.

Jag blir bara ledsen att Torsten är orolig så jag ringde mitt ex och bad om att få byta vecka, så Torsten får en ”vanlig” och trygg vardag från och med imorgon. Jag bokade om min dag på salongen imorgon för att vara med hundarna, så lämnar jag Torsten imorgon kväll. Det svider i hjärtat att inte få ha honom dessa dagar men jag gör det för Torstens skull, vill inte att han ska bli stressad och orolig bara för att ”jag” vill ha honom.

Men inatt sover vi hos min extra familj här i Stockholm, min bästa vän Nicoles (som har åkt iväg på backpack-resa) mamma och Leffe. A hämnade mig på salongen, vi kommer hem till lagad och framdukad mat – JAG DÖR!!! Jag älskar att vara här, det är så hemma det bara kan bli. Nu sitter jag med datorn i knät, dricker kaffe, A är och badar jacuzzi UTOMHUS i -10 grader med Leffe och hundarna har fått varsitt ben som dom gnager på. Det var så skönt att vara på salongen hela dagen idag, tänka på någonting annat och träffa kunder/kollegor ❤️ Nu ska jag njuta av denna kväll, även fast det är så tomt att inte Nicole är här men närmare henne kommer jag inte. Sov gott fina ni ❤️

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin! Jag har en fråga, när man går till olika frisörer så kan jag förstå att alla klippningar blir olika. Men ex om man går och bleker slingor, det är ju en blekning och sen nyansering, för jag känner lite såhär att borde det inte bli lika bra vart man än går egentligen? Man slingar och sen nyanserar. Eller är det så att vissa har bättre slingteknik eller vad är det för skillnad ?

  Ida 2018-02-08 14:10:02
  Svara
 • Vilket fint inlägg. Ta hand om dig. O er. ?
  Det positiva i allt är kanske att ni meckar me allt detta nu innan bröllopet så ni slipper uppleva första tiden som gifta mitt ibland renoveringar o stök. ? låt människor hjälpa er o ha de så mysigt hos extra familj. Jag är också sån som kan bli trött o låg bara av för mkt runt omkring och även känslor, även om de är positivt, men hemmet är ens trygghet så är de en röra där också då blir de kaos. Kanske vore en liten semme i solen nått för er nu? ? ett av mina favoritresmål var Gibraltar i spanien. Som ett miniengland fast exotiskt. Extremt mysigt litet miniland med små mysiga cafeer o natur och ändå civilisation o shopping. Med en lift upp till berget på nån minut har ni ett jättevackert promenadstråk där apor går runt fritt? lycka till me alla allt

  Emma 2018-02-08 10:35:38
  Svara
 • Huh blir stressad bara av att läsa om allt! Även om resultatet blir bra är det jobbigt att inte ha sin borg.

  ErikaJ 2018-02-08 06:18:23
  Svara
 • Hej! Vad fint det ser ut att bli. Jag undrar lite om vilka färgkoder det är på väggfärgerna?

  Isabella 2018-02-08 00:11:46
  Svara
 • Hej underbara du! Jag undrar bara hur ”relationen” ,eller vad man ska kalla det, med ditt ex är nu? Med tanke på att ni har en vovve tsm? Kram på dig! ?

  Nicki 2018-02-07 22:13:53
  Svara
  • Svar på Nickis kommentar.

   Hej Nicki!
   Den är ”bra” eller vad man ska säga. Vi hämtar och lämnar Torsten, thats it. Vi har ingenting med varandra att göra förutom Torsten så det funkar bra. Kramar

   Elin Johansson 2018-02-08 13:22:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!