SÅ FINNER DU RÄTT FRISÖR (kontaktannons)

Hej mina vänner! 

Vet ni, jag har tagit upp denna punkt för några år sedan men jag tycker det är dags för en uppdatering. Jag får dagligen frågor varför jag inte tar emot nya kunder, när jag kommer ta emot nya kunder eller om jag vet någon frisör som jag kan rekommendera. Jag har aldrig rekommenderat en annan frisör till någon av den enkla anledningen att jag aldrig själv besökt den frisören. Jag själv går till Emelie och därav har jag tipsat om henne för hon är så sjukt bra. Många kan tycka det är konstigt att jag inte rekommenderar någon men jag vill inte stå som ansvarig om något går fel – ”Elin, den frisören du tipsade om brände sönder mitt hår” t.ex. Jag vet att det skulle falla tillbaka på mig.

DÄRFÖR tänkte jag ge er några punkter som ni kan tänka på när ni vill hitta er drömfrisör.

1. Mitt bästa tips är att finna en person som du klickar med. Det är på samma sätt som att hitta en partner eller vän, två personer måste klicka med varandra. Att vara kund och frisör handlar om samarbete, respekt och förtroende. Har man inte det så tror jag det är anledningen till ett misslyckat besök hos frisören – för både frisör och kund. Denna punkt är den svåraste men också den viktigaste. Finner du en frisör som tilltalar dig, mitt bästa tips då är att ringa frisören och ta en ”mini” konsultation på telefon där båda lätt kommer få en uppfattning utav varandra.

2. Jag tycker det bästa verktyget att hitta en frisör är på Instagram eller Facebook. Dom flesta har hittat mig via IG och jag får mest förfrågningar fortfarande därifrån (fast det står att jag inte tar emot nya kunder). Sen, stirra inte dig blind på en viss salong utan det spelar ingen roll om någon säger ”den salongen är bra” utan det gäller att kika på dom som jobbar på salongen. På IG kan du söka på olika taggar, t.ex:

 • Är du ute efter en balayage hårfärg? Då kollar du på taggar som #balayage #balayageombre #balayagestockholm (eller den stad du bor i)
 • Är du ute efter kort hår, lob eller en viss frisyr så söker du på #lobhaircut #shorthair
 • Snabbast är att söka på frisör följt efter ort #frisörstockholm #frisörgöteborg #frisörmalmö
 • Eller om du vill vara mer specifik söker du på alla taggar på svenska så som #hår #ombrehår #blonthår #brunthår osv osv osv…

3. Det snabbaste men också det lurigaste trixet är att gå till samma frisör som din vän. Din vän kanske är jätte bundis med hennes frisör och dom klickar SÅ bra. När du då går dit så får du inte alls samma känsla och resultatet blir inte alls som du hade tänkt dig. I dom flesta fall så brukar vänner/bekanta/familj gå till samma frisör men det kan också vara svårt när kunder känner varandra och går till samma frisör.

4. Det här med att stanna någon främling på gatan som har fint hår?! Har någon gjort det? Jag ser dessa tips lite här och var, i USA fine – där tror jag säkert man gör det. Men jag har aldrig hört att någon har gjort det i Sverige… Jag kan bara tänka mig om jag skulle stanna någon på stan här i Stockholm, be personen ta av sig hörlurarna, be om ursäkt för att jag stannade dig, sen säga vilket fint hår du har i följt av vem går du till? Jag tror på fullaste allvar att personen hade redan sprungit för sitt liv innan jag hinner få av henne hörlurarna.

5. Nu undrar ni säkert, NÄR ska hon skriva hur man ser att en frisör är bra? Jag tycker det mer handlar om vad DU själv tycker är bra eller dåligt. Jag kan kolla på en bild och tänka ”Nej, varför har hon gjort så”, men i samma veva tycker du resultatet är jätte snyggt. För att få ihop säcken så tror jag att det finns en frisör för alla, oavsett hur ”bra” man är eller inte. Jag har bekanta som gått till ”stjärnfrisörer” 4-5 gånger och resultatet är katastrof men sedan har jag kunder som gått till en frisör som tar 150 kr för en klippning och resultatet är jättebra.

Vissa kunder som varit hos mig genom åren tycker att jag suger och gör ett dåligt jobb, lika så kunder som gått hos mig i 8 år är jättenöjda. Även fast folk ser bilder på mina jobb och tycker ”henne ska jag gå till” så sätter dom sig i stolen hos mig så klaffar vi inte alls med varandra och deras förväntningar blir inte som dom vill – oavsett om jag gör allt jag kan för att få dom nöjda. Så i och med det sagt så har jag kommit på att kika på bilder frisörer gjort, ring upp frisören och snacka lite. Var TYDLIG med vad du vill och säg hellre för mycket än för lite.

Låt en konsultation ta 15-20 minuter och innan frisören går och blandar färg så ska ni båda vara överens och är det någon minsta oklarhet – SÄG TILL INNAN. Det är också viktigt att lita på frisören, låt hon/han få göra sitt jobb och var trygg med det.

Finaste Annica 

JAG HAR EN IDÉ

Jag tänkte skapa en kontaktannons för frisörer och kunder här på bloggen. Jag har både frisörer och personer som letar frisörer som läser min blogg och varför inte sammanstråla er här hos mig. Alla vill ha nya kunder i stolen och dom flesta är i jakt på en ny frisör:

SÖKER DU EN FRISÖR:

Skriv en kommentar på detta inlägg att du söker en frisör. Säg vart du bor, vad du vill göra och t.ex din mailadress så frisörer kan ta i kontakt med dig.

SÖKER DU KUNDER: 

Skriv vart du finns någonstans, vart du jobbar, länk till din Instagram, Facebook, mail eller telefonnummer så kunder lätt kan kika in dig.

VILL DU REKOMMENDERA DIN FRISÖR: 

Är du en läsare som redan har en grym frisör som du verkligen vill rekommendera till världen? Skriv en kommentar på vart man kan finna den frisören samt om frisören har IG, Facebook eller kanske en hemsida?!

Jag tänker jag testar, jag vill hjälpa alla att finna sin frisör och varför inte hjälpa varandra? Fungerar detta jättebra så kanske jag kan komma på något annat sätt att sammanstråla er. LYCKA TILL ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
96kommentarer
 • Hej!
  Vilket kanonbra inlägg!
  Nu är jag lite sent ute, men hoppas någon lyckas se det här ändå.
  Jag söker en frisör i Östergötland. (helst Linköping, men hela Östergötland går absolut bra)
  Jag behöver en frisör som kan kvalité bra, som är trevlig, lyssnar och inte stressar samt är bra på mellanlånga frisyrer. Helst bra på att färga också 🙂

  Madeleine 2018-05-03 10:15:50
  Svara
 • HAIRDRESSER STOCKHOLM

  Hi there,

  My name is Emiko (Emi) and I’m a hairdresser from Tokyo.

  I would like to get in contact with people
  who are looking for a new hairdresser.

  My hairdressing career started in 1999 in London where I worked for 16 years until 2015 when I relocated to Stockholm. I am currently working at Claque la mouche in Gamla Stan which provides excellent services and has creative, vibrant and welcoming atmosphere.
  During my career, I have dealt with many different types of hair with particular focus on European and Asian hair.

  Please go to http://www.claquelamouche.com/ for information or contact me on [email protected] if you require any further information.

  Hope to see you at the salon.

  Emiko Baha 2018-03-04 13:05:26 http://www.claquelamouche.com/
  Svara
 • Hej Elin och alla ni andra härliga läsare!
  Jag heter Camilla och jobbar som frisör på en av Stockholms allra mysigaste salonger, nämligen Peach Stockholm. Vi har två salonger, en i Vasastan och en på Karlaplan och vi är ett glatt gäng med ödmjuka och duktiga frisörer. Vi lägger ner massa kärlek på våra arbeten och tar god tid på oss med våra kunder. Det ska kännas tryggt och inspirerande att komma till frisören och vi vill verkligen ge er den hemtrevliga känslan hos oss. Vi är alla anställda inom samma företag vilket ger salongerna en fantastisk stämning med mycket skratt, värme och kreativitet. Plus att vår chef skämmer bort oss med flera kurser och visningar så vi är riktigt, riktigt grymma på hårfärger, och vid sidan om det kan man även fixa sina naglar och fransar hos oss.

  Vill du veta mer om oss eller få lite inspiration och pepp så driver vi en blogg på www.peachstockholm.se , och vi kör även på YouTube ( https://www.youtube.com/channel/UChEqKu0xDePgx6MS0Rsf9aQ ) med massa tips och där man lär känna oss lite bättre. Givetvis finns vi också på Intstagram och Facebook 🙂

  Vill du boka tid hos oss så har vi en onlinebokning på hemsidan, annars får man jätte gärna slänga iväg ett mail till [email protected] om man har några frågor. Värt att veta är att vi är väldigt omtyckta så viss väntetid kan förekomma 😉

  Tack Elin för en grym blogg och lycka till allihopa där ute – alla är värda en duktig frisör och ett fantastiskt hår!
  Kram från Camilla på Peach Stockholm.

  Kontakt:
  Hemsida: www.peachstockholm.se
  Mail: [email protected]
  Telefonnummer: 08-332288 / 08-12153029
  Adress: Vanadisplan 2 eller Erik Dahlbergsallén 9
  Facebook: https://www.facebook.com/peachstockholm
  Instagram: https://www.instagram.com/peachstockholm/
  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChEqKu0xDePgx6MS0Rsf9aQ

  Camilla Lind 2018-02-26 15:52:57 http://www.peachstockholm.se
  Svara
 • FRISÖR/STYLIST ÖREBRO!

  Jag älskar att få vara kreativ och att få hjälpa mina kunder att förverkliga deras hårdrömmar. Jobbat i branchen i snart 4 år med gesällbrev. Älskar färg och formgivning, jobbar även med Hairtalk.

  Jag jobbar på Salong Pastill i centrala Örebro.
  Instagram @hairby.eve
  Bokning www.salongpastill.se

  Evelina 2018-02-20 17:00:15 http://www.salongpastill.se
  Svara
 • Söker frisör som är duktig på både färg och klipp på riktigt tjockt/grovt hår, porös kvalitet med friss i Stocholm. En utmaning alltså 😉

  Fanny 2018-02-13 21:54:39
  Svara
 • HÅRSTYLIST/FRISÖR I STHLM.
  Jag älskar att göra kreativ färg och små detaljer och förändringar på mina kunder för att dom ska känna sig uppdaterade och stilfulla efter varje besök.
  Jag finns på deevi sthlm på Södermalm.
  Instagram: @byjulial
  Webbsida för bokning www.deevisthlm.se

  Julia Lennartsson 2018-02-13 20:46:50 http://www.julialennartsson.com
  Svara
 • Jag vill rekommendera Maria på Studio Ego i KRISTIANSTAD. Hon har förvandlat mitt hår till MAGI!!!

  Angie 2018-02-13 09:32:56
  Svara
 • Söker frisör i GÄVLE
  Jag söker en frisör som inte tar 500 kr (eller mer!) för att bara klippa en cm på topparna (vi snackar rakt av. utan konstigheter). Har tyvärr inte råd att betala så mycket längre; särskilt inte för en klippning som tar 10 min…! Har tyvärr inte lyckats hitta ngn som klipper som man ber om och tar lite mindre betalt för en så snabb och i mina ögon enkel klippning. (Många tar istället flera cm eller klipper upp lite ändå osv.)
  Tack på förhand!

  Rebecca 2018-02-13 06:55:05
  Svara
 • LANDSKRONA (HELSINGBORG/MALMÖ)
  LETAR FRISÖR
  Har inte hittat någon favoritfrisör i Skåne på flera år. Har ett tunt platt vågigt hår i lob-längd, som frisörer alltid klipper helt rakt av, för att det ska se tjockare ut. Vilket det inte gör, det blir bara så otroligt platt och formlöst. Skulle önska att någon kunde våga ge håret liiiite form och frisyr åtminstone.
  Min mail är: [email protected]

  Anna 2018-02-12 13:00:41
  Svara
 • Hej,

  Allra helst hade jag velat ha en tid hos dig Elin,du verkar grym!Jag söker en frisör i Stockholm då jag saknar en vilket innebär att jag klipper mig på tok för sällan.Jag har ALDRIG färgat håret hos frisör,har typiskt skandinaviskt hår i textur och färg.Är ute efter förändring i både färg och frisyr.

  Mikaela 2018-02-11 21:44:10
  Svara
 • Någon som kan rekommendera en frisör i Göteborg som gör fina blonda hår och är duktig på att klippa fram rätt frisyr för olika hår etc?

  Lena 2018-02-11 12:07:10
  Svara
 • Superbra idé!

  Jag heter Elin och jobbar som frisör i Västerås på Kloak. Älskar att jobba med blonda, långa hår och gärna på frihand/balayage ☺️ Jag jobbar även mycket med Hairtalk sedan 4 år.

  Man kan boka via hemsidan kloak.se, skriva till mig via Facebook eller Instagram elin.malmqvist eller ringa till salongen på 021144800.

  Elin Malmqvist 2018-02-11 03:32:29 http://www.kloak.se
  Svara
 • Super bra inlägg! Jag vet att vi många också skulle uppskatta ett inlägg om tips om man vill bli frisör. Tips om utbildningar osv. Kram

  Anna 2018-02-10 14:05:57
  Svara
 • frisör trainee på The Grey i Stockholm.
  salongthegrey på instagram 🙂

  Elsa Möller 2018-02-10 13:14:36 http://thegrey.se
  Svara
 • Så grym idé Elin!
  Jag heter Sofie och ni är jätte välkomna till mig på salong fåfäng Stockholm/östermalm! Jag brinner för yrket och jobbar mycket med färg och även hairtalk ?
  Kolla in min instagram
  @Lookbysofie ?
  Ni kan även boka tid på vår hemsida www.fafangsthlm.se

  Sofie 2018-02-10 09:55:47
  Svara
 • Jag söker en frisör i Stockholmsområdet… jag vill färga slingor i iceblont och klippa en lång lobb

  Mikaela 2018-02-10 09:07:20
  Svara
 • DALARNA
  Hairbyannahoj på Instagram, väldigt jordnära och ”Borlängeisk”, haha. Trainee på johannapax.com i Borlänge men helt fantastiska resultat.

  Nya 2018-02-10 04:38:47
  Svara
 • Hej,

  Så kul att du tog upp punkt 4. Jag bor i USA och tycker att det flesta frisörer här har svårt med blont skandinaviskt hår. Jag såg en tjej som hade amazing blont hår och frågade henne vem hon gick till. Jag bokade en appointment och nu har jag gått till henne i 2 år och hon är en av mina närmaste vänner. Vet inte om jag hade gjort det samma i Sverige men ibland har man bara tur! Älskar dina vloggar, keep up the good work!

  Emilia 2018-02-10 02:56:08
  Svara
 • Hej! Är ni intresserade av extension /Hairtalk färg och klipp kolla min IG ? @hairbyvictoriae Vi är ett stort gäng på salongen uniksthlm som tar emot nya kunder i mån om tid. Ni är hjärtligt välkomna till oss. WWW.uniksthlm.se

  Victoria 2018-02-09 22:16:33 http://www.uniksthlm.se
  Svara
 • Hej Josefine heter jag och Äger en salong i Solna som heter Hairfulness.
  Instagram. Hairfulness
  Telefon. 0722507474
  Hemsida. Www.hairfulness.se
  Hoppas ni vill kika in ❤

  Josefine andersson 2018-02-09 20:57:32 http://www.hairfulness.se
  Svara
 • Josefine heter jag och Äger en salong i Solna som heter Hairfulness
  Instagram hairfulness
  Hemsida www.hairfulness.se
  Kika gärna in ❤

  Josefine andersson 2018-02-09 20:52:43 http://www.hairfulness.se
  Svara
 • Måste bara säga att jag har minst fått frågan av 5-10 okända personer vad min frisör heter och vart jag går!! Både på jobbet (jobbar i butik) och på stan!

  Så folk gör absolut så, 🙂

  Josefine 2018-02-09 20:01:39
  Svara
 • STOCKHOLM

  Carley på Grieco Ericsson. Hon är så noggrann, supertrevlig, proffsig, grym på färg och klipp.

  Hon är australiensare och är expert på beach looken men även typ VS-hår.

  Lovisa 2018-02-09 17:31:47 http://www.gehaircouture.se
  Svara
 • Hej! Jag söker en frisör i Göteborg. På grund av tidigare stress har mitt hår haft en förmåga att gå av och är fortfarande smått ojämnt. Har i dagsläget ljusa toppar med en mörkare botten. Önskar en frisör som är bra på blonda nyanser och kan hjälpa mig bli ljusare till våren och klippa till en fin frisyr ? gärna någon som är lika mycket hårproduktnörd som jag själv och tycker om att diskutera ? maila mig gärna på [email protected]

  Alexandra 2018-02-09 17:06:16
  Svara
 • HAIRBYEBBA på instagram. Ni hittar mig i Varberg ✨ kika in & hör av dig om du har frågor eller vill ha hjälp med en tid!

  Ebba 2018-02-09 15:29:02
  Svara
 • Hej! Söker du en bra frisör i Jönköping? Vi är fem duktiga frisörer som jobbar på Salong Gallerian i Jönköping. Kolla in våra jobb på IG @salonggallerian eller vår Facebooksida https://m.facebook.com/salonggallerian/ Hoppas att vi ses! ? Hälsn. Julia, Frieda, Theres, Sofie och Edina ?

  Salong Gallerian 2018-02-09 14:47:46 http://www.salonggallerian.se
  Svara
 • LINKÖPING

  Jag kan från botten av mitt hjärta rekommendera hairstudio unique i Linköping, här hittar ni hemsidan: http://hairstudiounique.se/

  Det är så otroligt grymma och härliga! Jag har aldrig gått till någon annan för jag har ALDRIG känt behovet av att byta.
  De är lyhörda, kunniga och professionella.

  En utav delägarna (Jannie olofsson) jobbar som tekniker på Schwarzkopf och var även med och stylade artisterna i melodifestivalen samt eurovision med hjälp utav en utav personalen tillsammans med andra tekniker.

  HÄÄÄÄR hittar ni deras instagram: https://www.instagram.com/hairstudiounique/

  Testa dom! Jag lovar gott resultat!!

  daniella 2018-02-09 14:41:51
  Svara
 • Hej !
  Jag jobbar på Odengatan & brinner super mycket för mitt yrke , söker mer kunder då salongen jag är på är relativ nyöppnad.
  Kika gärna på min instagram 😉 stylebyanniie

  Annie 2018-02-09 13:18:51
  Svara
 • Jag söker en frisör MYCKET skicklig på lockigt hår. Kalmar- Växjö- Karlskrona- området!

  Sanna 2018-02-09 12:56:11
  Svara
 • Hej!
  Jag söker en frisör i Karlstad som kan hjälpa mig med mitt hår, varje gång jag har varit hos en frisör så blir jag missnöjd fast jag är väldigt tydlig med vad jag vill ha. Jag har gjort hemma slingor i många år (mer nöjd med det än hos ett frisörbesök) men jag vet att det inte är bra för håret.
  I höstas besökte jag en frisör här i Karlstad som jag har sett mycket bra om på IG, det kändes bra efter besöket men några dagar efter så ser jag lila toner i håret och nu är håret GULT!
  Jag vill ha hjälp med att få den perfekta blonda färgen utan att bli lila eller gult.
  Hoppas det finns någon som kan hjälpa mig!

  Med vänlig hälsning, Sofia

  Sofia 2018-02-09 11:34:14
  Svara
 • Letar frisör ängelholm /helsingborg som kan med o få liv klipp i tunna skandinaviska hår. Har mellanblond hår i mellanlängd. med lite rester från toning gjort i juni i topparna som låg på en 7a.
  Vill gärna åt ett hår me liv. Jag har rosiga kinder o ganska mörk blåa ögon.
  Mina inspo bilder är mkt rosegold strawberry kalla o varma toner som smällter ihop. Lob/längre page längd kan ja tänka mig. Naturligt med en edge, som är utväxtvänligt. Har genomgått två täta graviditeter. Slutade amma i maj månad. O tappade mkt hår så har kortare framtill än resten av håret.
  Kan ej ha hellugg pga då syns mitt håravfall. Måste ha sne bena. Just nu känns mitt hår tungt o tråkigt. ?

  Emma 2018-02-09 10:22:03
  Svara
 • Hej! Jag jobbar som frisör på Bli en iKON i Karlstad med ca 7 års erfarenhet? Älskar allt som har med färg och form att göra. Vi är en växande salong som alltid ger det lilla extra till varje kund! Ni hittar oss på instagram blienikon och på Facebook ! Tveka inte att höra av er? 054-18 88 88 ?

  Emelie 2018-02-09 10:21:12 http://www.blienikon.se
  Svara
 • UPPSALA
  Hej, jag vill verkligen rekommendera Medina på Mimmis salong i Uppsala. Hon är jätteduktig på blonda färger och ombre men gör annat också. Har letat bra frisör i flera år och nu när jag började gå hos henne har allt fallit på plats. Min ombre har inga röda eller orange toner längre och den håller lagom länge och hon jobbar igenom hela mitt hår. Medinashair på insta!

  Karin 2018-02-09 09:30:10
  Svara
 • Hallå där! Jag håller till i Gävleborg (Valbo köpcentrum) och jobbar på en salong som heter Cityfrisörerna ? Jag jobbar som trainee och gör min gesäll nu i år och jag älskar mitt yrke! ? Kika gärna in på min Instagram ? www.instagram.com/hairbytherese.s/ så kanske just vi ses på salongen ?

  Therese Sjöberg 2018-02-09 09:05:30
  Svara
 • Hej! Super bra idé!
  Jag har länge letat efter en frisör i Gbg som skär ut håret i topparna istället för klipper. Jag har tidigare bott utomlands i några år och där är det vanligt med just den tekniken!
  Tacksam för tips!

  Carolina 2018-02-09 08:38:58
  Svara
 • Hej Julia!
  Jag driver salong i Malmö. Jag har absolut inga problem att ta mig an ett tjock hår, jag jobbar mycket med färg 🙂
  Du får gärna kolla in min instagram @scarlett.arenhill, för att se om det är något du gillar. Du är välkommen att skriva till mig om du har några frågor eller skulle vilja boka in en konsultation.
  Ha det fint!

  Scarlett 2018-02-09 07:25:59 http://www.scarlettarenhill.se
  Svara
 • Superkul idé Elin!

  Jag heter Isabelle och är hyrstol på Lyxx i Luleå. Där har vi hudvård, läkare, barberare och frisörer under samma tak. Vi är ett otroligt härligt gäng som kan bjuda på oss själva och brinner för service och respektive yrke.

  Instagram: @lyxxlulea
  Facebook: lyxxluleå
  Min egen Instagram: @frisorisabelletjader

  Alla är välkomna!

  Isabelle 2018-02-09 06:56:33
  Svara
 • Hej!
  Söker en bra frisör i Huddinge, eller närliggande Huddinge. Har långt mellanblont hår som jag ”sparat” alldeles för länge för att få ut lite längd men nu är jag absolut redo för att fräscha till med slingor och klippning. Skulle även behöva proffs-guidning i vilken längd osv jag bäst passar i. Har lätt att bara hoppa runt mellan frisyrer… Tack!

  Erika 2018-02-09 06:33:00
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   SALONG I HUDDINGE
   Ni är varmt välkomna att boka tid på http://www.grodanco.se som ligger i nya lokaler i Huddinge. Vi brinner för färgförändringar och hjälper till för att klippning och behandling ska passa just dig!
   Jag älskar att jobba med slingor och frihandstekniker. Välkomna!
   Kram Jennifer

   Jennifer 2018-02-12 10:58:49 http://www.grodanco.se
   Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Hej Erika !

   Vad kul att du söker ny frisör!! Nu läste jag att du sökte i Huddinge, men jag skriver ändå 🙂
   Du är varmt välkommen att kolla in NOVO. @salongnovo på instagram och www.salongnovo.se för inspiration och onlinebokning.
   Hoppas vi ses !!!

   // NOVO

   Sara Pettersson 2018-02-09 10:25:33 http://www.salongnovo.se
   Svara
 • Hej
  Sökrer en frisör som är duktig och kunnig på blonda långa hår som önskas bli kall i tonen och en blekning som är så minst slitsam som Möjligt, någon somgöra detta snyggt helt enkelt och har som specialitet att veta hur man får ett kallt blont svall, ☺️☺️ i Jönköping trakten, Eksjö nässjö osv, tack för tips!!!

  Malin 2018-02-09 02:05:09
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej!
   Jag vet inte hur duktig hon är på just blont hår, men jag skulle rekommendera Therese på Lyko uppe på A6! Tror hon finns på instagram under LykoA6. Lycka till med letandet! 🙂

   Isabella 2018-02-09 20:29:48
   Svara
 • Viken rolig ide! Jag jobbar på en salong i Jönköping som heter salong hairtime och älskar att träffa nya kunder och nya hår ? Min IG – @hairsofies

  Sofie 2018-02-09 00:38:52
  Svara
 • Kika gärna in vår insta; @solllentunaharstudio

  Sofie 2018-02-08 23:38:13 http://www.sollentunaharstudio.se
  Svara
 • Vilken bra ide! ? Jag söker en frisör i Stockholm och min önskan är att skapa ett blondt/ljust men naturligt hår. Och en klippning som får det att naturligt falla rakt (har tjockt hår som man måste platta vanligtvis). Ha det fint! ??‍♀️?

  Cecilia 2018-02-08 23:26:22
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Ida Tormund på Chukro Maddafakka på Sturegatan 26 precis intill Humlegården. Hon är grym! Speciellt på blonda nyanser 🙂 Kan rekommendera att följa henne på IG – HairbyIdaho där hon laddar upp bilder på klippningar och färgningar hon gjort. Sen är hon även supergullig! Tiden flyger när man är där.

   E 2018-02-09 10:31:36
   Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej Cecilia !

   Vad kul att du söker ny frisör i Stockholm. Du är varmt välkommen till oss på Novo. För att lära känna oss, in på @salongnovo på instagram och www.salongnovo.se för inspiration och onlinebokning 🙂 Hoppas vi ses !

   / NOVO

   Sara Pettersson 2018-02-09 09:59:29 http://www.salongnovo.se
   Svara
 • Hej! Så kul idé.
  Jag bor i Malmö och söker en frisör här omkring som orkar ta sig ann mitt tjocka hår. Suger åt sig färg, och vatten, som en svamp och upplever att ingen hittills orkar köra noggrant igenom hela (trots att jag förvarnar de tar längre tid och gärna betalar mer i de lägena). I nuläget är det en utväxt smutsig försök till blond balayage som oftast åker upp i en tofs pga tråkigaste frisyren och färgen någonsin. Behöver någon som vågar ta komando och säga åt mig vad som blir bäst till just mig då jag själv är väldigt velig (även om jag har ideer) Några tips?

  Julia 2018-02-08 23:24:38
  Svara
 • Vilken bra idé!

  Jag driver en salong i Mjölby, Östergötland. Hair & Care✨
  @hairandcaremjolby
  Facebook Hair& Care Mjölby

  Jag är utbildad Colour Specialist hos Loréal, min anställda går just nu samma utbildning!

  Alltid roligt med nya kunder till salongen?

  Hanna Malmén 2018-02-08 22:32:24 http://hannashairandcare.se
  Svara
 • Vilken rolig idé! ? Jag och mina underbara kollegor jobbar på Zodiak inne i Vågengallerian, Örebro. Alla är välkomna☺️??
  Instagram: @zodiakhairteam
  Facebook: Zodiak Hair & Shop
  Telefon 019-129500

  Stor kram!! /Louise

  Louise 2018-02-08 22:26:50 http://salongzodiak.se
  Svara
 • Jag kan verkligen rekommendera en frisör som heter Malin i Uddevalla och jobbar på salong Lawli ❤
  IG – malin.andersson eller salong.lawli ✂

  Christine 2018-02-08 22:11:03
  Svara
 • Jag håller till på en liten salong i Tierp mellan Gävle och Uppsala. Kika gärna in på min instagram – alla är välkomna ???
  @satfrida

  Frida 2018-02-08 22:01:27
  Svara
 • Hej! vilken bra ide 🙂
  Salong i Hedemora, är både frisör & spraytanartist.
  På salongen erbjuder vi frisör, naglar, spraytan & så har vi en hudterapeut.
  Instagram: skonhetsverkstan
  Facebook: https://www.facebook.com/Skonhetsverkstan/
  Hemsida: www.skonhetsverkstan.com
  Telefon: 0225-711010

  Vi lägger upp bilder på jobb hela tiden på vår instagram. Kika in! 🙂

  Emelie Johansson 2018-02-08 21:39:29 http://www.skonhetsverkstan.com
  Svara
 • Hej, jag vill tipsa om frisör Emiko Baha på salong Claque la Mouche i Gamla Stan, Sthlm.
  Det som jag uppskattar mest med Emiko är att hon är lyhörd, noggrann, duktig på det hon gör och väldigt trevlig.
  Hon gör mitt blonda tunna hår superfint men är också specialist på asiatiska hårtyper.
  Perfekt för oss som gillar att använda engelskan och såklart då Emiko pratar engelska och japanska och har jobbat många år i London.
  Hoppas att ni blir lika nöjda som jag!
  (Kontaktuppgifter finns på fb: Claque la Mouche)

  Sofia 2018-02-08 20:30:06
  Svara
 • Hej!
  kul grej att för samman kunder och frisör på sociala medier!
  Louise här!
  Frisör på en av Göteborgs coolaste salonger!
  Supine lab.
  Alla nya kunder välkomna att kika på instagram eller facebook.
  instagram: Louisebfrisor
  (https://www.instagram.com/louisebfrisor/)
  SUPINE LAB – https://www.instagram.com/supinelab/
  facebook: Louisebfrisor
  (https://www.facebook.com/Louisebfrisor/)

  KRAM :):)

  Louise 2018-02-08 20:05:48 http://www.supinelab.com
  Svara
 • Jag rekommenderar Jouli på BOND! Gått hos henne i 10 år, fantastiskt varm och härlig samt jäkligt duktig på klipp och färg 🙂

  Sofie 2018-02-08 19:48:43
  Svara
 • Hej!
  Gör hår och naglar på nails & co i Malmö.
  Instagram: Bellssonn ?

  Isabella 2018-02-08 19:21:14
  Svara
 • Vilken superbra idé! ?
  Jag har hyrstol på en salong i Älvsbyn, liten ort i Norrbotten. Brinner mest för blonda hår och balayagefärgningar, men alla typer av kunder är välkomna!
  Ni kan kolla in min instagram exclusivehair.by.kristin

  Kristin 2018-02-08 19:15:21
  Svara
 • YOKO does my hair- and clothing. Är namnet på min salong i centrala Lund. Absolut inga salong du har sett förut! Expert på förvandlingar , balayage, Babylights och costume made hårfärger. Instagram @yokohair
  Hemsida www.yokohair.se

  Heidi klang 2018-02-08 19:15:04 http://www.yokohair.se
  Svara
 • Instagram: @hairbywallsten
  Uppsala

  Sofia 2018-02-08 19:09:34
  Svara
 • Hej!
  Fantastisk idé Elin!
  Hanna heter jag och jobbar på nya Nikita Hair i KARLSTAD! Jag har jobbat i Örebro och som salongschef i Borås och Alingsås tidigare. Besök gärna min frisörinsta: @hannajhair
  Hoppas vi ses!

  Hanna Johansson 2018-02-08 19:04:45
  Svara
 • Hej! Vilken rolig Idé. Följer din blogg & Instagram flitigt 🙂 Jag jobbar på Salong Hårkapar’n som ligger i lilla byn Sjöbo så långt ner i Sverige (nästan) som du kan komma 🙂
  För lite mer än ett år sedan flyttade vi in en fräsch och helt nyrenoverad lokal 🙂
  Mitt instagram Konto: johannahelmersson
  Facebook sida: Salong Hårkapar’n

  Varmt Välkommen ❤️

  Johanna Helmersson 2018-02-08 16:50:12
  Svara
 • Hej
  Vill hitta en frisör i Sundsvall som är BRA på blonda slingor, inte gula, inte vita, men hellre åt det vita hållet och stt det ska vara kallt.
  Här finns måånga salonger men svårt och veta vem som är ”bäst” på just blonda hår och slingor. Hade tänkt att endast göra benan, dvs bara överhåret dena gånf och INTE hela huvudets utväxt. Slitsamt. Konstigaste är att sist jag ville göra endast benan (benan plus där framme vid uppsatt och då ingår virvel) så var det ENBART 2 frisörer som förstod bad jag menade. Alla andra ville göra hela utväxten i hela huvudet. Gahh!!
  [email protected]

  /Malin

  Malin 2018-02-08 16:48:21
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jag kan verkligen rekommendera en frisör som heter Evelina Åström och jobbar på JESS frisörer. Hon är en otroligt duktig frisör och väldigt lyhörd om kundens önskemål. Vi har tidigare jobbat med varandra uppe i Umeå, så jag kan varmt rekommendera henne! 🙂

   Linn 2018-02-08 18:09:22
   Svara
 • Jag vill tipsa om salong johnas i Västerås, Mathilda som jobbar där är grym på blonda hår, hon räddade mitt katastrofhår som en annan frisör gjorde och gav mig en perfekt kall blond ton ??

  Marie 2018-02-08 16:37:11
  Svara
 • Vilken bra idé!!
  Kan någon rekommendera en härlig frisör i eller nära Göteborg??

  Molly 2018-02-08 16:35:19
  Svara
  • Svar på Mollys kommentar.

   Alice på Colors of Wonderland, hon finns på IG och på Youtube, kolla in hennes videos så ser du vilken kramgo tjej hon är, själv sitter jag uppe i Norrland och sliter mitt hår och får bara längta efter att nån gång kanske kunna ta mig till Alice❤️

   Angelika* 2018-02-08 18:35:40
   Svara
   • Svar på Angelika*s kommentar.

    Tack! Har kikat förut. Fina långa hår men inte riktigt vad jag letar efter. Vill även ha klippning och lite variation 🙂

    Molly 2018-02-08 19:25:25
    Svara
  • Svar på Mollys kommentar.

   Jag tycker samtliga frisörer på salong Infinum är duktiga! Du hittar dem på Instagram

   Annie 2018-02-08 18:07:22
   Svara
 • Hej! Vi söker en duktig frisör som brinner för sitt yrke lika mycket som vi gör på Vasa Beauty. Vår salong Vasa Beauty finns i Linköping. Vid intresse kontakta mig via [email protected]

  Svara
 • Rekommenderar Salong Willarp i älta. Mysig salong och varmt bemötande av både andra kunder och alla som arbetar.
  Gick till en kvinna som heter Malin, första gången igår och jag är super nöjd.

  THERESE 2018-02-08 16:17:50
  Svara
  • Svar på THERESEs kommentar.

   Hej! Tack för den fina recensionen! Jag driver Salong Willarp tillsammans med min syster. För nya kunder som vill hitta till oss så besök gärna www.salongwillarp.se och vår instagram @salongwillarp. Vi har även naglar, fransar, spraytan och hudvård ?

   Rebecca 2018-02-09 14:02:35
   Svara
 • Jag rekommenderar varmt Sara Pettersson på salong Novo. Hon tillsammans med personalen på salongen gör att man alltid känner sig välkommen dit. En underbar stämning och ett fantastiskt team där man bara kan luta sig tillbaka. Och resultatet.. Det blir alltid tipp topp och jag längtar redan tills jag ska tillbaka och fräscha till mitt hår.
  Jag gick från att vara platinablond till att idag ha en naturligt fin nyans i håret, något som min frisör hjälpt mig med och som också bidragit till att jag plockat fram en mer naturlig sida av mig själv.
  Kika in på SalongNovo på Instagram eller besök dem i hjärtat av Östermalm på Riddargatan 17, tel: 08-6633014.
  Min frisör Sara driver även sitt egna konto stylebysaralinneasara kika in där!

  Sara Ericsson 2018-02-08 16:00:14 http://royalistan.se
  Svara
 • ????

  Emma 2018-02-08 15:31:49
  Svara
 • Vilken rolig idé Elin!!

  Jag blir alltid glad när jag får träffa nya härliga personligheter!
  Jag heter Matilda Olofsson. Grundade studio Hårfager och driver den på egen hand i ett mysigt, rustikt garage.

  studio Hårfager
  Trädgårdsgatan 6, 28432 Perstorp.
  0722133147
  Instagram: studio.harfager
  Facebook: studio Hårfager

  Ser fram emot att höra från dig! Välkommen ♡

  Matilda Olofsson 2018-02-08 15:29:18
  Svara
 • Söker frisör för enbart klippning i Täby i gångavstånd från Näsbypark! 🙂

  Joss 2018-02-08 15:22:05
  Svara
 • Jag rekommenderar Sofie på Salong DUON de finns i Kungsholmen samt Södermalm hon är riktigt grym 🙂

  Nazli 2018-02-08 15:20:37
  Svara
 • Så himla kul idé! Älskar att sociala medier för oss samman och att vi kan hjälpa varandra.
  Jag heter Sara @stylebysaralinneasara (insta) och jag jobbar på salong Novo.

  NOVO – En salong belägen i hjärtat av Östermalm i Stockholm. Vi ÄLSKAR vårat jobb och nya utmaningar. Om du letar efter en ny frisör , så är du varmt välkommen !
  Hey, kika in på vår insta @salongnovo och vår hemsida för onlinebokning.
  Hoppas vi ses ?

  Riddargatan 17
  114 57 Stockholm
  Tel: 08-6633014

  Sara Pettersson 2018-02-08 15:18:59 http://www.salongnovo.se
  Svara
 • Ahhh vad jag onskar att jag bodde i Sverige nu! Har ar det jattesvart att hitta en bra frisor och ingen av tipsen jag fatt fran vanner och bekanta har fungerat. Har finns 2 varianter som alla kor pa, en liten toppklippning och haret ser f-n lika risigt ut som innan eller en uppklippning som inte alls passar mitt tunna har. Sen att varje gang fa ett ”Vad LITE har du har!” ar lagom kul, jag har svinmycket har men jattetunna harstran. Vet inte riktigt vad jag ska be om hos frioren eftersom jag vill ha en genomklippning och bli av med alla kluvna harstran.

  Cami 2018-02-08 15:03:06
  Svara
 • Emma Kniberg på salong VACKER på Väla i Helsingborg är fantastiskt duktig! Även Zimone Zielfeldt på Daisy Grace i Sturegallerian i Stockholm är grym!! Hennes instagram är @hairbyzimone. Helt underbara tjejer och otroliga frisörer!!

  Freja 2018-02-08 14:44:56
  Svara
 • Hårtrend i Malmö södra Förstadsgatan 89a
  Instagram Hartrend.hb
  040-967666
  Alla kunder är välkomna

  Hårtrend 2018-02-08 14:21:53
  Svara
 • Säger bara, kolla HAIRSTYLISTMEDINE på instagram! Om ni gillar balayage, ombre och blonda nyanser. Svinduktig på allt, men hennes verk är konst. Hon är alltså SJUKT duktig och befinner sig i Stockholm 🙂

  Amanda 2018-02-08 14:20:14
  Svara
 • Lika härligt varje gång man får en ny kund i stolen med målet att få den lika nöjd som sina stamkunder. Ni hittar mig i Kalmar och min instagram @alexandra.frisor.mua

  Alexandra 2018-02-08 14:19:31
  Svara
 • I flera år har jag gått hos Anna på Salong Guldkammen i upplands-väsby. Hon lyssnar på en, ger bra råd och man känner sig alltid som en prinsessa när man går därifrån. Man känner sig också alltid välkommen och man möts av glada och positiva tjejer när man kommer dit. Verkligen en salong som erbjuder service av världsklass !!! Hur som vill jag varmt rekommendera tjejerna på Salong Guldkammen , på insta heter de just Salongguldkammen. Så hoppas ni andra kan bli lika lyckliga som de gör mig ❤️.

  Ivana 2018-02-08 14:12:16 http://nordicbeauty.be
  Svara
 • Hej!
  Vilken otroligt bra idé! Jag söker en ny frisör. Jag testade en ny frisör och salong sist jag gjorde mitt hår men jag blev allt annat än nöjd tyvärr. Jag bor i Stockholm. Har blont hår idag och vill träffa en frisör som vill ge sig på att skapa ett isblont hår mot det gråare/kallare hållet. Super kul om någon skulle nappa på det! Nås på [email protected]

  Malin 2018-02-08 14:09:16
  Svara
 • Nya kunder är alltid välkomna!
  Jobbar på en salong ca 1,5 mil från Umeå.
  Kika göra in på min instagram för att se några av min jobb!
  Instagram: rs.hairstyle

  Rebecka 2018-02-08 13:57:43
  Svara
 • Vi är en salong på Sveavägen i stockholm.
  Vi gör mest löshår men har även många kunder som enbart färgar eller klipper sig!
  Vi växer så det knakar så vi har platser för fler kunder. Maila till kundservice@swedishnatural. Eller ring in och prata med oss 0766336796
  Ni hittar bilder på våra jobb på instagram under namnet Swedishnatural

  Swedish Natural 2018-02-08 13:46:23 http://swedishnatural.se
  Svara
 • Hej!
  Jag är frisör på Parksalongen i Karlskrona, kolla gärna min instagram: Hair_by_sofie.

  Sofie 2018-02-08 13:46:15
  Svara
 • Hej! Jag vill så gärna hitta en bra frisör. Jag bor i Kalmar. Jag vill ha en bra men kort längd på håret och få en naturligare färg. Blond/beige. Alltid haft samma gamla frisyr så hade varit kul med förändring! Mejladress: [email protected], nås också på Instagram: jonnaholgersson

  Jonna 2018-02-08 13:23:26
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Vi på Trendteamet utanför karlskrona är alltid glad med nya kunder.Våra kunder består av 70% blonda/balayage då vi har ett djupare intresse för sådana färgningar.
   Kolla in oss på instagram @trendteamet

   Ida 2018-02-08 15:42:33 http://trendteamet.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!