Stockholms godaste semla 2018

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Har ni haft en bra helg? Denna helgen har bara sprungit iväg, nu sitter vi nere i lobbyn och dricker kaffe. Jag sitter och jobbar och A går igenom mailen. Idag har vi bara ätit känns det som, det började med en grötfrukost och kaffe. Sedan piffade vi till oss lite för att åka hem till några vänner på en kaffe. Vi hade läst att Stockholms godaste semla 2018 finns i Alvik, nämligen på Brioche. Går ju inte att bli bjuden på kaffe utan att ta med dig någon godsak?!

Vi var också uppe i lägenheten för att tjuvkika och golvet är helt fantastiskt fint. Imorgon kommer Malin från Persiennkompaniet för att hjälpa mig att välja ut gardiner. Det är lite längre leveranstid på dessa nämligen så tänkte passa på att beställa det på en gång. SÅ TAGGAD!

Här har vi dom, ni förstår nog inte hur goda dom var? Det smakade så mycket mandelmassa, brödet var så mjukt och saftigt. Om ni har vägarna förbi Alvik så KÖP DEN, herre min skapare.

Dom bor i en gigantisk våning högst upp på söder så jag passade på att ta en bild ovanför hustaken. Gud vad jag älskar Stockholm ❤️ Jag flyttade hit för 9 år sedan och skulle aldrig i min vildaste fantasi vilja flytta härifrån. Jag har en liten dröm att bo utomlands några år och både jag och A har pratat om det. Jag kan ta med mitt jobb överallt och A med. I och med mitt nya projekt med mina egna produkter så kommer jag ändå få resa rätt mycket i framtiden för självklart vill jag att dom ska slå igenom internationellt – varför inte passa på att bo några år utomlands då? Men det är en framtidsdröm.

Efter fikan så tog vi en vända på stan, vi måste hitta handtag till garderoberna som sätts upp i veckan. Jag tror jag får beställa hem några istället, hittade mer på nätet. Nu ska vi bara ta det lugnt, tagga inför en fullspäckad vecka med jobb. Ha en underbar söndagskväll vänner, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!
  Det har ju blivit väldigt trendigt med lugg på sistonde och det finns flera guider med vilken typ av lugg som passar till olika ansiktsformer. Jag är väldigt sugen på att göra en förändring, men väldigt rädd för att klippa. Dels för att jag har väldigt fint, torrt och frissigt hår, och riskerar att luggen kommer förstöras helt och hållet om jag måste använda värme varje dag. Men också för att jag har en väldigt hög och fyrkantig panna men annars en rund ansiktsform med runda kinder. Vad tror du passar till mig? Tips?
  Kram!

  Annie 2018-02-11 22:01:20
  Svara
 • Åh vad gott med semla!
  Kika gärna in https://nouw.com/homeinterior

  Maja 2018-02-11 21:19:38 https://nouw.com/homeinterior
  Svara
 • Hej hej
  Kul att ni köpte semlorna, Brioche som tog första platsen ingår i kedjan av Brunkan (ligger vid Sabbatsberg o kom på 20:e plats, även BAT på Birger Jarlsgatan som tog 7:e plats o där har vi min dotter som bagare), så grymt stolt över att dessa 3 bageri (ägs av samma ägare) tog sig in på listan. Sååååå goda & duktiga bagare ❤️

  Camilla 2018-02-11 18:24:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!