Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ALL KÄRLEK TILL ER

Hej mina älsklingar!

Glad alla hjärtans dag, en pirrig dag känner jag. Förra året var hemskt, jag jobbade hela dagen – verkligen hela dagen. Det var mitt första år som singel på 5 år och jag njöt faktiskt utav att vara själv och jobba. Jag blev uppvaktad av presskontor och andra kärleksfulla människor så det gick ingen nöd på mig. Men ska jag vara ärlig så gjorde det lite ont i mig att känna mig helt ensam när jag såg alla springa runt med blommor och presenter på tunnelbanan.

Men i år, holy mama. Under detta år har jag träffat en person som jag ska dela resten av mitt liv med. Där alla hjärtans dag är varje dag för mig och jag nyper mig själv i armen för varje dag som går – hur kan man vara såhär kär?! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, eftersom vi redan bor på hotell och äter på resturang varje dag så tror jag det blir en lugn kväll men mys på hotellrummet. Kanske kika in i lägenheten en snabbis för att se hur långt dom har kommit.

– Vad ska ni göra?

Jag hoppas i alla fall att alla där ute får en bra kväll, oavsett om ni är singlar eller har en partner. Vill man bojkotta det helt som jag gjorde förra året och unna sig något lyxigt själv, gör det. Sen tycker jag denna dag tilldelas kärlek överlag, den starka kärlek jag har till min familj och vänner ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men alltså vilka sötnosar ni är❤️. Jag har följt dig länge här på bloggen och är sååå glad att du hittat denna drömprins. Det verkligen lyser om er. All kärlek till er båda❤️❤️. Jag har en liten fråga…tips om någon jättebra volymprodukt till mitt halvlånga, platta och glatta hår. Jag har hairtalk. Nåt som inte gör att håret känns smutsigt på en gång. Jag försöker hålla mig till att tvätta håret max var 4-5:e dag. Kram/Maria

    Maria 2018-02-14 20:41:40
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!