den bästa alla hjärtans dag presenten

Hej mina finisar! 

Som jag nämnde i morse så fick jag nog den bästa och mest otippade alla hjärtans dag present igår. Jag och A hade bestämt att vi inte skulle köpa någonting till varandra utan vi fokuserar på renoveringen. Vi bor förvisso redan på hotell så alla hjärtans dag kom rätt bra tajmat kan jag ju tycka. Men sedan vet jag hur min fästman är, han är lurig som bara den och innerst inne hade jag på känn att han skulle göra någonting – men något mer roligt än materiellt.

När jag kommer hem efter jobbet så säger han åt mig att sätta mig på sängen och sätta på mig min sovmask så jag inte såg någonting. Han sa att jag skulle ha telefonen i handen. Han är i andra rummet och säger åt mig att ta av mig sovmasken och uppdatera flödet på Instagram:

Jag ser denna bild och texten under som lyder: ”Elin om du bara visste hur mycket du betyder för mig. You are the one and only, störst av allt är kärleken ❤️ Du kommer bli chockad när du ser detta”

Jag skriker ut ”men VAAA??” och fattar inte riktigt situationen. Kollar upp på A och ner på bilden, upp och ner höll jag på ett tag. A har inga tatueringar alls och därför hade jag inte i min vildaste fantasi trott, helt ärligt – att han skulle börja med att skriva mitt namn på bröstet. Det tog ett tag innan jag ens kunde förstå: MITT NAMN STÅR PÅ HANS KROPP!!!!!!! Sen får alla tycka vad dom vill, men vi ska fasen gifta oss – DET är stort om något.

Men det förvånar mig inte att just han kommer på att göra detta, han är en otrolig romantiker och det är en väldigt stor grej för mig. Vilken alla hjärtans dag present, går inte ens att jämföra med något. Sedan förvånade det mig hur fin själva tatueringen är, den matchar min text på headern i bloggen. Vilken fantastisk karl jag har, vad har jag gjort för att förtjäna denna människa? Varje dag är alla hjärtans dag för mig, så mycket kärlek jag får av honom. Oavsett hur mycket jag än tjatar om dom där nedrans kalsongerna som ligger överallt eller när människan inte ställer in mjölken i kylen så vrider han ur all kärlek ur det i alla fall.

ÄLSKAR DIG ❤️❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • MEN GOSH, VAD GULLIGT!! 😀 😀 😀 Grattis!!

  Sarah 2018-02-20 12:51:52 http://nouw.com/sarahj
  Svara
 • Elin, Följt din blogg ett år drygt & velat skriva men nu så,., ni ser så otroligt lyckliga ut på eran vlogg, så trygga & naturliga. Du är värd precis det & allt därtill. Wow! Så fin den va, nära hjärtat. De va ju inte en stort lejon på ryggen som heter Elin el så Hahaha. När min man & jag träffades så hade vi bara sneglat på varandra, förlovade oss efter 3 -4 månader, skaffade hund , barn, & hus, i år firar vi 8 år som par! & 4 år som gifta. & juste han är 12 år yngre än jag, & är världens roligaste , snyggaste & bästa pappa , vän & man. Jag skrattar nästan varje dag m honom.

  Coolt m Sminkösen!!!!

  Njut sv allt !!! Lev i nuet. Han verkar så gullig, rolig & snäll din fästman. & era hundbarn. Dör gullighetsdöden ?????!!

  Tack f en fin blogg

  a 2018-02-16 19:09:43
  Svara
 • Jag är nyfiken på hur du träffade A?
  Var det genom gemensamma vänner, någon dating sida eller?

  Maria 2018-02-16 13:45:47
  Svara
 • Alltså guuuud! Vilken jäkla man du skaffat! Känns verkligen som du får vad du förtjänar. All lycka till er! <3

  Amanda 2018-02-15 23:01:52 http://nouw.com/mandysvard
  Svara
 • Jättefin handling! Men det här med att tatuera in namn alltså ? Jag hade inte blivit så glad om min sambo kom hem med mitt namn på kroppen. Men det är min åsikt. Roligt att han gjorde det när du blev så glad ? Jag har säkert helt fel nu…men det känns lite som att han är stressad och att allt ska gå så snabbt? Varför vara så stressad när ni har hela livet på er att göra allt roligt? Det är verkligen helt fantastiskt med kärlek och alla ska göra det de blir lyckliga av – men jag får liiiiite varningssignaler att allt ska skyndas på, ditt namn tatueras in permanent på hans kropp osv ? Var rädd om dig Elin, jag hoppas du är lycklig och att han tar hand om dig! Kram

  Anna 2018-02-15 22:52:04
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja du har helt fel i mitt tycke!
   Varför ska dom vänta när dom är säkra på sin kärlek.
   Och att han tar hand om henne kan ju ingen ha missat!
   Lycka till André och Elin och tack för att vi får ta del utav er kärlek!
   Kram ?

   Christine 2018-02-16 15:50:56
   Svara
   • Svar på Christines kommentar.

    Jag förstår vad du menar Christine och som jag skrev så är det bara vad jag tycker och det behöver absolut inte stämma ? Jag har rushat fram så i ett tidigare förhållande innan då mannen i fråga stressade fram allt, satte mig på en pidestal för att sedan mer och mer bli kontrollerande och otroligt svartsjuk. Det slutade inte bra och jag fick nog bara dåliga vibbar från det när jag läste om A’s tatuering osv. Men alla är olika som tur är och jag hoppas såklart att de har det helt underbart ihop ?? Det förtjänar de verkligen! Vi ser olika på saker och ting bara ibland ? Kram

    Anna 2018-02-17 19:10:16
    Svara
 • WOW !! Vilken drömman du har ? all lycka

  Katarina 2018-02-15 21:07:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!