experttips av Massimo inne hos @maccosmetics

Hej bästa ni! 

Alltså gårdagen var SÅ bra men extremt virrig. Jag började med en brakfrukost tillsammans med Ariane på Nybrogatan 38. Vi pratade bröllopsklänning, hon visade lite förslag som hon har kommit fram till och vi pratade även om hur LÅNGT släpet ska vara. Nu börjar vi komma fram till en form på klänningen och den kommer bli så fin. Efter det så tassade jag till salongen för att ta hand om en av mina favoriter, Carro. Efter det så tassade jag vidare ner till M.A.C butiken på Biblioteksgatan för att få bli piffad av M.A.C’s ”Senior Artist” Massimo Mazzotta.

Det är första gången jag är inne i denna M.A.C butik faktiskt. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte använt så mycket därifrån, lite av okunskap faktiskt. Men tanken med mötet var att finna den perfekta nyansen på en foundation som skulle passa min hudton perfekt och få lite tips & trix. Jag som har noll pigment och är lika blek som väggen kände att JAG MÅSTE FÅ HJÄLP!!!

Massimo tog bort allt smink jag hade på mig, men lämnade mascaran. Så här har ni före!

OBS: Det var många som frågade mig vart tröjan är ifrån och ni hittar den HÄR (klick)

Här har två två foundations från Studio Fix och den som passade mig bäst var NC15. Om ni föresten är intresserad av denna så såg jag att den finns 20% billigare HÄR – KLICK. Detta är en foundation som ger medel täckning men går att bygga upp till full täckning.

Jag fick massor med jättebra tips och trix som jag inte tänkt på innan. Jag ska bland annat skugga en eyeliner med en brun penna och skugga ut med pensel än att alltid köra svart eyeliner. Massimo var klockren, så härlig och svarade på alla mina hundra frågor. Vi pratade mycket om bröllopet i Italien då han själv är från Rom.  Sedan hände det något mina vänner, HAN erbjöd sig att sminka mig på mitt bröllop!!!! Jag hamnade i en total chock, jag trodde inte ens det var möjligt att BOKA honom. I och med att det är fashion week i Milano i samma veva som bröllopet så passade det sig ännu bättre, han är redan där nere – FÖRSTÅR ni hur coolt det är?!

Ser ni att han skuggat in en eyeliner (brun) och fortsatt lite med en vanlig skugga för att få lite mer intensitet. Har ni märkt någonting med mitt ansikte föresten? Jag har börjat smalna av mina bryn lite, vet inte varför men för ett tag sedan så kände jag att dom var för stora/buskiga så jag noppade ner dom lite. Det är inte så att jag målar dom bredare utan jag har en del hår på brynen.

Jag ville ha en naturlig sminkning men ändå så att jag ser fixad ut, en lätt ögonmake och rosiga kinder. Min hy är riktigt bra nu så jag ville låta den stråla igenom sminket. Sen lite för att jag vill passa på att få så pass enkla tips (så att jag klarar av det själv), måste lära mig att skugga eyelinern såhär.

Jag kände mig sådär lagomt gullig som pappa skulle ha sagt. Men tusen tack Presskontakterna, M.A.C och Massimo för en mysig och lärorik eftermiddag.

Här ser ni min lyxiga gåva jag fick med mig hem ❤️

Den här glowpaletten är inget att leka med, damn!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Elin! Vad har du för erfarenhet av Nashi Argan hårolja? Är denna bra eller innehåller den dåliga ingredienser? Tack på förhand!

  Rebecca 2018-02-16 21:34:33
  Svara
 • Tycker också att du ska sminka dig själv till bröllopet, du gör det så fantastiskt fint!

  Jenny 2018-02-16 18:06:15
  Svara
 • Du är jättevacker som vanligt men jag tycker att du är mycket bättre på att sminka dig själv ? Du blir sanslöst vacker då!
  Tänk över det inför bröllopet att du kanske ska göra det själv så att du känner dig som dig själv och trivs och inte som en docka.
  Och ögonbrynen är mycket snyggare nu!!!

  Christine 2018-02-16 15:44:36
  Svara
 • Ja gud MYCKET snyggare ögonbryn! Hoppas trenden med onaturligt tjocka, maskulina bryn är påväg bort!

  Anna 2018-02-16 14:18:05
  Svara
 • Måste säga att jag tycker du är ännu snyggare med ögonbrynen som du har nu. Du var så klart supersnygg med ”större” ögonbryn också men personligen tycker jag det är snyggare som du har nu. Blir ett jämnare fokus på hela ditt vackra ansikte! Vad kul med MAC, har nästan glömt bort lite att de finns bland alla andra roliga märken som kommit fram mer senaste åren. ( förutom fix + som är grym för ögonskuggor etc)Men vet att MAC är grymma på ha många olika bra alternativ på färger på foundation m.m Skriv gärna här hur du tycker produkterna fungerar när du provat ett tag!

  Linda 2018-02-16 10:18:30
  Svara
 • Du tipsade precis om en ny foundation och skrev att du var kär så jag undrar vilken du tycker är bäst nu?

  Svara
 • Wow din tröja! Vart kommer den ifrån??

  Amanda 2018-02-16 09:12:30
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag älskar den, den finns i svart också 🙂
   du kommer till den här:
   https://apprl.com/sv/p/4SHG/

   Elin Johansson 2018-02-16 10:22:11
   Svara
 • Snyggt som in i! Gillar Mac:s läppstift, sitter bra.

  Caroline 2018-02-16 09:08:04 http://www.studiocaro-lines.com
  Svara
 • Hej, var kommer din snygga topp ifrån?

  Madeleine 2018-02-16 08:44:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!