kläderna är inne

Denna syn väntade på oss i morse när vi kom till lägenheten. Soffan ligger på sängen men den lyfte vi ut i vardagsrummet för att imorgon kommer vi sova här nämligen. Handtagen till garderoberna kom igår så jag hoppas Sebban (Karlssons bygg) hinner få upp dom idag, eller knoppar kanske man säger – dom är i mässing i alla fall. Men vi struntade i att dom inte är ditsatta och öppnade dom från golvet ändå och började vika/hänga in alla kläder. Jag rensade rejält när vi packade ner från gamla lägenheten men jag kände att jag måste köra en ”behöver jag veeeeeeerkligen denna?” en gång till vilket resulterade i att det blev två svarta sopsäckar med kläder som jag ska skänka bort.

Som ni läst så är garderoberna från IKEA, dörrarna med. Vi har köpt andra handtag som sagt men annars är allt från Ikea. En sak jag måste hylla är vi bokade montering, inbärning och bortforsling av emballage av Ikea själva och för det fick vi betala ca 4000 kr för HELA denna garderobslösning (4 meter garderober). Jag får panik när jag ska montera ihop saker själv och det är lika bra att låta någon som kan göra det känner jag. Dom var tre grabbar som satt ihop ALLT på 3 timmar, helt sjukt. Det kallar jag PV (prisvärt).

Byggarna skulle komma och jobba idag, det var dags att börja med den maffiga bokhyllan. Vi skulle ner och köpa lunch så möttes vi av något som ser ut som bokhyllan.

Det blev Joe & The Juice, mackorna är barnsligt goda.

Sebban har skickat flera bilder i veckan på bokhyllan som tillverkas i deras verkstad, eller det grövsta i alla fall. Nu har dom bara målat ett lager färg men jag är så glad att vi valde denna mörka, blåa färg.

Detta kallar jag couple goals, dom är gifta och jobbar tillsammans. Här ska dom pussla ihop bokhyllan och se om alla mått fungerar för att sedan kunna limma fast alla delar, jag stod bara och blängde på dom för det är så coolt hur dom gör detta för hand och hantverket är så beundransvärt. Nu kanske jag är lite mer wow:ig i och med att jag jobbar med hantverk själv men kom igen, jag kan fasen knappt lägga ett vanligt barn-pussel.

Vi köpte upp fika och hängde med dom ett tag sedan var vi tvungna att kila för ikväll ska vi åka på tacokväll med några vänner. Jag har längtat efter tacos så mycket så vi böjd in oss själva ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Elin!
  Så roligt att följa er renovering, kul att man går skapa sitt egna ?
  Jag ska själv flytta snart och har kikat på PAX serien men har inte sett någon så snygg som din! Vad heter den? Eller dom delarna? Kram Sabina

  Sabina 2018-02-22 16:43:08
  Svara
  • Svar på Sabinas kommentar.

   Hej Sabina 🙂
   Åh kul att du tycker det. Vi har vanlig PAX, mörka stommar och på det dessa dörrar: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S89122828/
   Kram

   Elin Johansson 2018-02-22 20:00:02
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Tack för svar! Följer er fortsatta inredning med spänning.
    Funderade också på KVIK men när jag läste om deras bemötande samt såg hur snyggt PAX kunde vara så blir det nog det. Tack för all inspo ?

    Sabina 2018-02-23 08:25:03
    Svara
 • Jättesnyggt!

  ErikaJ 2018-02-19 05:34:13
  Svara
 • Supersnygga!
  Hur fick ni så ikeagardeeoben går exakt till ers väggar/tak -ser platsbyggr ut ju !! 🙂 eller hade ni bara tur att deras mått på garderober passade exakt era mått i rummet?!

  Läsare 2018-02-18 17:24:12
  Svara
  • Svar på Läsares kommentar.

   De går inte ända upp till taket, det är en ganska stor glipa. Du ser det på första bilden där väggfärgen syns ovanför garderoben. Snyggt ändå såklart 🙂

   Maja 2018-02-18 18:37:54
   Svara
   • Svar på Majas kommentar.

    Det är inte klart än 🙂 byggarna ska platsbygga runt hela garderoben så den blir inbyggd. Sen ska det till lampor mot dörrarna och lite annat smått och gott 🙂 KRAM

    Elin Johansson 2018-02-18 19:19:24
    Svara
 • Jättekul att följa!!

  Helena 2018-02-18 16:37:55
  Svara
 • Hej Elin!
  För en månad sedan la jag i Maria Nilas lila färgbomb i mitt blonda hår. Det var jättefint, men nu en månad senare så är allt borta föutom att mina ljusa slingor är ljusblåa…
  Jag har schamponerat med flera olika schampon utan resultat.
  Hur ska jag bli av med det? Måste jag bleka håret?
  Tack på förhand <3

  Ida 2018-02-18 06:45:10
  Svara
 • Vilken härlig människa du verkar va, och lägenheten ser verkligen ut o bli så personlig o mysig??, finafärgval ser fram emot o se meeer???,så glad för din genuina men välgjorda blogg trevlig heelg till er! Kraaam

  Emma 2018-02-17 19:32:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!