Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRKLÄMMAN ÄR TILLBAKA

Photo:REX Features

Vänner, jag har suttit och dammsugit nätet på trender och ska jag vara helt ärlig så är just hårtrender rätt trista och det händer inte så mycket nytt. Det är några förändringar på nyanser men annars rätt samma sak. Det händer betydligt mycket mer på smink-fronten och inom hudvård speciellt. Men en sak som jag haffade upp är HÅRKLÄMMAN – den är tillbaka. Här syns den på en Alexander Wang visning för höst/vinter detta år och jag tycker det är genialiskt.

Det jag mest tycker om är den mjuka bakåtslickade håret och sedan vira runt håret för att sätta det på plats med en klämma. Klämmorna är oftast i plast vilket är det mest skonsamma och finns i olika storlekar. Jag tänkte visa er några klämmor som ni kan klicka hem:

1. HÄR2.HÄR3. HÄR4.HÄR5. HÄR

Jag tog med en clean svart också (nr.4) men annars valde jag dom som kallas ”diamant form” och dom finns olika storlekar. Om ni vill kika in alla olika former och färger så klicka HÄR. Om man har flottigt hår och orkar varken tvätta eller göra något med håret så:

– kamma igenom håret med en bred kam (klick) och vira ihop håret till en knut och låt ”svansen” vara utanför knuten. Ta valfri klämma och nyp fast. Spraya lite waxspray (klick) eller en stylingcreme (klick) för att förstärka wetlooken. SER ni nummer 1, så nedrans cool. Detta är trendigt om något, bekvämt och en enkel lösning på ett stort problem (att orka fixa håret ibland).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Elin! Måste säga att du varierar dina inlägg på ett sätt jag älskar. Du gör inte inlägg för din egna skull (Vilket du säkert gör också), men jag upplever att du vill visa, inspirera och HJÄLPA oss läsare först och främst inom så många olika områden. Jag hade önskat lite lite mer mode och outfits kanske eftersom jag älskar din stil. Kanske lite tips inför vad du vill klä dig i, i vår. Annars som sagt tycker jag din blogg är med i toppen. Heeeeeeeeja ??

    Emelie 2018-02-20 10:18:08
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!