DEN SNYGGASTE RUTIGA KOSTYMEN

BYXA – HÄR & Kavaj – HÄR

Hej finaste ni! 

Vilken härlig dag det varit idag, men kall dock. Morgonen började med att kika in Åhléns nyheter men det tänkte jag visa er i ett annat inlägg. Sedan kilade jag till salongen för att färga lite hår. Det är just detta jag älskar med mitt jobb, kontraster. När man är på olika ställen så uppskattar man den ena och vise versa. Jag var på Zara i veckan och sprang förbi denna rutiga drömkostym. Ska jag vara ärlig så brukar jag inte hoppa på ”blogg” trender, jag har sett så många bära rutigt och tydligen är det trendigt som bara den just nu. Den är så otroligt skön, byxorna sitter som en smäck vilken kostymbyxor vanligtvis inte gör på min kurviga kropp. Jag vill inte se ut som en box men jag vill inte heller se ut som en sjöjungfru.

På eftermiddagskvisten så knallade jag ner till VASS PR för en liten intim AW. Som jag skrivit tidigare så har jag tackat nej till mycket event och så just för att jag inte orkat psykiskt men åh så mysigt det var att träffa alla igen.

Triss i snyggingar, tjejerna på VASS är tammefasen bäst ❤️

Kikade in lite nyheter från Sephora och JAG MÅSTE FÅ TESTA DENNA FOUNDATION, gaaahhh! Dom pressprover dom hade hemma var slut så jag hoppas dom kommer in snart igen.

Too Faced har kommit ut med mycket nytt, speciellt en ögonpalett som jag sniffade lite på. Återkommer om det!

Den skönaste outfiten kan jag lova!

Dagens absolut bästa bild. Daniel gick loss på perukerna och jag tog av garv när han satte på sig denna. Det sjuka är att jag tyckte han passade i det, ser ut som värsta tennisproffset. Annica var uppe med instastory i vanlig ordning, vill ni se mer så kika in hennes Instagram. Tusen tack Vass PR för aw:n, så mysigt. Nu ska jag bädda ner mig med min underbara fästman, våra hundar och bara värma oss – riktigt kallt idag ❤️ PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Elin!! Älskar din blogg och herre va snygg du är! ? vad har du för storlek i kavajen/byxorna?? Vill gärna beställa de men behöver lite att gå efter hihi!! Pusss❤️

  Sarah 2018-02-26 01:17:10
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Hej Sarah! Men åh, tusen tack ❤️ jag har M i kavaj och 38 i byxor. Byxorna är rätt stretchiga och mjuka. Kraaaaam ❤️

   Elin Johansson 2018-02-26 09:30:39
   Svara
 • alltså fantastiska människa! VAD har du för något på läpparna? dör så snygg färg.

  paulina 2018-02-25 21:59:01
  Svara
  • Svar på paulinas kommentar.

   Meeeeh, taaaaack ❤️ jag har inget, förutom läppbalsam från By Terry. Jag har rätt pigmenterade läppar i mig själv så därför ser det oftast ut som jag har något på ☺️ KRAM

   Elin Johansson 2018-02-26 09:31:47
   Svara
 • Haha, jag känner igen mig så väl! ”Jag vill inte se ut som en box men jag vill inte heller se ut som en sjöjungfru.” Jag har hittat ett par byxor på Lindex som jag tycker är superbra på mina kurvor, modellen heter Iris och finns i flera färger, tips tips! 😀

  Anna 2018-02-23 12:22:21
  Svara
 • Gud så snygg!! Måste också bara säga att jag följt dig ett tag och är så glad för din skull att du befinner dig där du är i livet, att du har en fästman som är så snygg och verkar älska dig så mycket, att ni köpt lägenhet, har hund osv. Verkligen inspo för oss som också gått igenom lite svårare tider <3
  Sen har jag en fråga till dig som jag tror du kan besvara, hur sparar man ut sin naturliga hårfärg? För jag har i grund och botten väldigt mörkt hår och ljusare hår från min bottenfärg. Kan jag tona håret från utväxten eller kan man färga det som ändå ej ska stanna kvar? Hur underhåller man sitt hår medans man väntar på att den ska växa ut? För vill ej gå omkring och ha en extrem utväxt speciellt när kontrasterna är så stora 🙁

  Maria 2018-02-23 05:54:27
  Svara
 • Mitt problem. Kläder görs inte för kurviga tjejer. Även om det står stretch så är byxorna alltid för stora i benen om de passar i höfterna och gällande tex kavajer så är de för stora i midjan om de passar i axlarna. Suck.

  ErikaJ 2018-02-23 05:40:31
  Svara
 • Hej Elin! Jag hittade precis tillbaka till din blogg, senast jag läste så hade du precis gjort slut med ditt ex. När jag nu läser din blogg så blir jag så varm i hjärtat och GLAD för din skull och för kärleken du hittat. (Blir även en smula avundsjuk på din fästman som verkar vara dröm-mannen). Ville mest bara önska dig all lycka som finns och hoppas att bröllopet blir helt fantastiskt – det förtjänar du❤️

  Hanna 2018-02-22 21:56:33
  Svara
 • Hej Elin, älskar din blogg och är min absolut läsa barka dag. Jag undrar om vem kan jag kontakta om mina hairtalk? Helst vill jag att du ska fixa mitt hår men förstår att du inte tar emot nya kunder. Lider av läget just nu och vill jätte gärna ha hjälp/ second oppnion så att jag får bättre grep om mitt hår. Hoppas innerligen att du vill hjälpa mig. Kram från en ledsen Lida.

  Lida 2018-02-22 12:33:04
  Svara
  • Svar på Lidas kommentar.

   Hej Lida!
   Men åh, så glad jag blir 🙂 tack.
   Du kan maila direkt till Hartalk eller så mailar du min frisör Emelie, hon är bäst plus den bästa på Hairtalk.
   [email protected]
   Hoppas det löser sig!
   KRAM

   Elin Johansson 2018-02-22 20:02:41
   Svara
 • Hej Elin! Jag är naturlig brunett och har ljusat upp mitt hår en del men tycker det känns lite för blond-gult/varmt/guldigt. Jag är mer ute efter den beiga/råttfärgade/sandre! Kan du tipsa om hur jag kan göra håret lite lite mörkare/beigare för att bli av med det? 🙂

  Karro 2018-02-22 08:29:22
  Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   Hej Karro!
   Det blir oftast det när man ljusar upp ett naturligt brunt hår, alla varma pigment kommer fram. Mitt bästa tips är att gå till frisören som hjälper dig få den perfekta nyansen. KRAM

   Elin Johansson 2018-02-22 20:03:55
   Svara
 • Så snyyyygg kostym på dig. Ja har också de problemet… Blir lätt boxig instängd i kostym o byxpassformen klämmer ofta åt på ställen de inte ska klämmas åt på o är för lös på ställen som kunde varit tajtare hehe

  Emma 2018-02-21 22:14:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!