årets snackis på pannan

Bild: SAL SALCEDO

Hej vänner! 

Det är fredag, jag ligger i sängen och jobbar hemifrån på förmiddagen. I eftermiddag ska jag till salongen och ta några kunder och sedan tar jag helg. Men jag tänkte ge er lite frisyrtips på någonting som är SÅ hett just nu. Jag satt på Instagram och kollade på olika kändisfrisörer i USA och plockade ihop några looks som jag tror ni kommer älska.

Vad är HETT JUST NU?
– Mellan längden är hetare än någonsin, det ska varken vara långt eller kort
– Den längre pagen är det nya långa, längre lob:en är mer omtyckt än den traditionella korta lob:en
– En scarf i håret är också helt rätt igen eller all typ av asseccoar som får bort håret från ansiktet
– Men den trend jag vill lyfta är denna lugg som ALLA pratar om

Bild: @cwoodhair – @brycedhoward – @camilacoelho

Speciellt den översta bilden samt här ovan på Rosie. En kortare delad men ändå rak lugg, det är så snyggt så jag smäller av. Mitten har vi en snedlugg men hon kan lägga fram den och tror jag den blir delad pga längden. Men sedan har jag hittat en girl-crush – Camila Coelho. Dra mig baklänges hur nedrans snygg hon är. Jag scrollade igenom hennes Instagram och fann bilden till höger, där hon bär en fake lugg. Jag har sett en del youtube videos på denna frisyr och det är ett genialiskt drag.

Jag tycker om denna video, kika in den och säg va ni tycker. Perfekt att kunna ha lugg lite när man vill, se det som en accessoar då och då – precis som med allt annat. Behöver man inte ens fundera på om man passar i det eller inte, bara testa sig fram. Jag hittade ingen bra sida för fake luggar men den som hon använder kommer från Bellami Hair (klick). Vad tycker ni – BU ELLER BÄ? ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • MEGASNYGGA bild 1 och 3! Ha en fin helg!

  Åsa 2018-02-24 12:31:24
  Svara
 • Hej Elin! Och tack för en sån fin och inspirerande blogg!!

  Jag har en fråga, jag har ett riktigt trött och livlöst hår efter både graviditet och amning och noll prio på mig själv. Mitt hår just nu är ljus blont med mycket guldiga skiftningar. Jag hatar det rent ut sagt och den ständiga strävan efter den kalla och icket guldiga nyansen gör mig galen! Finns det någon bra och inte svindyr beige blond kall toning eller färgbomb som jag skulle kunna slänga i själv och ändå få ett bra resultat? 🙂

  Kram

  Emma 2018-02-23 10:36:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!