Bebismys, Lasagne & Netflix

Hej fina ni! 

Vi börjar detta inlägg med att kolla in den sötaste bebisen jag vet, min lillasysters lilla Molly. Det är helt sjukt hur söt hon är, varje gång jag träffar henne så smälter jag – inte likt mig men visst, hon är familj men aldrig varit med om en sötare bebis. Igår morse så smsade mamma och frågade om vi var vakna? Vi hade pratat om att ses, antingen åker vi till Gävle över dagen eller så skulle dom komma hit. Men vädret var kaos i fred/lörd och pappa ville inte köra. Men lördagsmorgonen bjöd på det härligaste solskenet så mamma, pappa, min lillasyster och lilla Molly åkte till oss här i Stockholm.

Förvisso så finns det inte mycket att hurra för här. Det ser ut som vanligt, allt är inplastat och Sebban säger att det ska vara klart om en vecka. Men dom ville ändå se lägenheten, ta en kaffe och det betyder så mycket bara att ses. Här ovan på väggen letar vi efter en tavla, jag tror vi har hittat den ultimata som kommer bli en maffig detalj. I och med att vi ska ha ett stort matbord med 6-8 stolar så vill jag inte ha någon byrå eller hyllor så en färgklick till tavla kommer bli perfekt. Om ni har några tips på fina tavlor som ni tror kan passa – kommentera gärna ❤️

Vi åkte till Bromma Blocks för att äta lunch och dom här favoriterna satt och tokade sig. Tiden gick så fort, ville inte att dom skulle åka. Jag skulle aldrig flytta tillbaka till Gävle men jag saknar min familj varje dag. Det positiva är att när vi väl ses så njuter jag för varje minut mer än jag kanske skulle gjort om man hade dom nära. Familj tar man så mycket för givet men jag blev så glad att dom störde oss i bygg-kaoset är hemma.

Idag vaknade vi 09.00 självmant, vilket typ aldrig hänt. När vi sover ut så sover vi till 10-11 kanske men i och med att vi inte har gardiner än så lyser solen rakt in och det går inte att sova. Jag har planerat inför kommande vecka, vi har myst med hundarna och i em åkte vi till salongen för A behövde verkligen klippas kan jag lova. Kolla på honom, jag blir helt knäsvag när jag kollar på honom.

Nu ska vi äta lasange och lite senare ska vi åka till Annica för att Stitch och Ester ska få träffas. Efter det blir det Netflix i sängen, så taggad för en ny vecka. Hoppas ni hart haft en underbar helg. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har en fråga om läppförstoring. Du gör din hos Neha, visst? Jag har bokat tid hos henne men undrar en sak innan jag bestämmer mig för om jag ska göra det eller avboka. Frågan är om det känns någon skillnad när man kysser sin partner – både för den som gjort läpparna och den som man kysser? Vill inte att pojkvännen ska märka någon skillnad, att det typ är hårdare eller något, och vill själv inte förlora något av känslan. Vad är din erfarenhet? Kram

  Linda 2018-02-26 17:30:47
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda!
   Ja det stämmer 🙂
   Åh, du kommer bli så nöjd. Det är helt beroende på hur mycket du fyller. Om du aldrig har gjort tidigare så är det alltid smart att börja i små mängder så läpparna hinner med. Oftast sprutar många in så mycket vilket gör att läpparna blir för uttöjda och då hårda. Men Neha använder Stylage vilket är en av anledningarna till att jag går till henne. Stylage är ett mjukare och följsammare material än tex Restylane 🙂 Klart din kille kommer märka första dagarna. Du kan få blåmärken och bli svullen. Men det lägger sig efter några dagar. Men sedan märker man ingen skillnad när man pussas, men som sagt beroende på hur mycket du lägger. Lycka till nu. Kram

   Elin Johansson 2018-02-28 09:10:21
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Tack för svar. 🙂 Neha är den enda jag skulle gå till. Har alltid varit anti läppförstoringar för att jag bara sett skräckexempel, men hon gör de verkligen superfina. Hittade henne via dig. 🙂

    Linda 2018-02-28 13:26:42
    Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda,

   Jag har fyllt mina läppar regelbundet under många år. Hårdheten beror lite på vilken filler du väljer men de är sällan så hårda så att du upplever läpparna hård;) Och nej du kommer inte känna någon skillnad när du kysser din partner och din partner känner förmodligen heller ingen skillnad mer än att de kanske känns lite mjukare.:) Hoppas det gav svar på dina frågor. Kram Hannah

   Hannah 2018-02-28 00:28:11
   Svara
 • Supersöt bebis!

  ErikaJ 2018-02-26 13:25:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!