NYHETER FRÅN WERA STOCKHOLM & ÅHLÉNS

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Hej vänner! 

Förra veckan var jag på en mysig frukost tillsammans med Åhléns där dom presenterade olika nyheter inom bland annat kroppsvård och dofter. Det var så mysigt att börja dagen med en lyxig frukost och hänga med alla underbara människor. Dom böjd bland annat på en yoghurt som kan varit det godaste jag ätit på länge, jag ville fråga vart det är ifrån men glömde det – eller det kändes lite skevt att fråga om yoghurten när allt handlade om bodylotion haha.

Men jag hittade några favoriter och några som förvånade mig, häng med.

Jag älskar fräscha dofter, även i hårvård och på kroppen. Till mina egna hårvårdsprodukter så kommer jag nog med största sannolikhet välja fräscha, uppiggande dofter. WERA STOCKHOLM har kommit ut med flera olika nyheter som jag sniffade på lite extra.

1. HÄR (klickklick) – 2. HÄR (klickklick) – 3. HÄR (klick)

Just dessa tre fräscha, uppiggande handtvål och handlotion blev mina favoriter. Även om det kanske inte stämmer så upplever jag mig mycket piggare när jag går in i ett badrum där det är en fräsch doft än t.ex mörk mustig. Är det jul så väljer jag mycket hellre tyngre, mörkare dofter men annars uppfriskande. Vilka dofter tycker ni bäst om generellt?

Något jag blev chockad över var dofterna. Jag doftade på alla men Frangipani Silk (här-klick) var helt magisk, ett hett tips verkligen för 399 kr.

Träffade även på fina Felicia också ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag kör årstider gällande parfymer. De lätta blommiga fruktiga använder jag inte på vintern och de en aning tyngre kör jag på vintern.

  ErikaJ 2018-02-28 03:57:27
  Svara
 • Vilken lyx att få starta dagen på detta vis! 🙂 Hoppas verkligen du kommer att välja fräscha och rena dofter på dina produkter! Håll fast vi det tycker jag, INTE tunga och mer ”maskulina”, huuuu… Och jag vet att du kommer lägga ner 200 % kärlek på helheten, det finns inget tristare med en bra produkt och så är t ex korken dålig och opraktisk.

  Åsa 2018-02-27 20:28:09
  Svara
 • Vad är det för klänning du har på dig? Fin! =)

  Rosa 2018-02-27 17:49:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!