JAG GÄSTAR WOMAN UP PODDEN – min ärligaste podd-inspelning någonsin

Hej vänner! 

Nu kommer något roligt som jag verkligen vill dela med er. Jag har gästat Metro Mode’s Woman Up podd där vi pratar om ämnen som utbrändhet, krossade hjärtan, svek och sorgbearbetning, samt viljan att alltid ta sig upp igen. Det är nog den ärligaste och intimaste podd-inspelingen jag har medverkat i. Jag har på senare år valt att bli mer personlig och dela med mig utav livet och det har blivit viktigt för mig att visa andra sidor än bara fasader.

Jag delar med mig av min största förnedring jag varit med om, min utbrändhet, kärlek, mod och hur jag ser på livet idag och vad jag kanske har lärt mig av livet hittills. Självklart allt om min största kärlek i livet, bröllop och mycket mer.

 

I slutet av varje avsnitt av WomanUp-podden får varje gäst dela med sig av sitt livs motto och favorit-quote i podden. Mitt har kommit på senare år och det är, precis som jag skrivit på tröjan ”We worry about tomorrow, like it’s promised”. Jag har lärt mig att leva mer i nuet och inte hela tiden förvänta sig att det finns en framtid som att det vore givet. Jag har gått igenom upp och nergångar, lärt mig enormt mycket av det och försöker inte ta livet så mycket för givet utan att bekymra mig över framtid och vilka val man gör. För varje såld t-shirt går 40 kr till går till organisationen Kvinna till Kvinna, som kämpar för kvinnors rättigheter över hela världen.

NI KAN LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR (klick) och även köpa hem en egen t-shirt så ni kan påminnas varje dag att lev här och nu. Strunta i regler eller vad man ”borde” göra, gör det som känns rätt – här och nu. Hoppas ni tycker om avsnittet och lägg gärna en kommentar på vad ni tyckte ❤️

Glöm inte heller att lyssna på alla andra underbara, coola kvinnor som varit med denna säsong!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du är en förebild för alla oss kvinnor ! Tack för en fantastisk blogg och inspirerande podd i woman up 🙂

  Sofia 2018-02-28 18:41:21
  Svara
 • Hej! Jag har kanske en lite konstigt fråga, som jag hoppas du kan svara på ☺️ Jag tvättar mitt hår max en gång i veckan, ibland kan det gå 1.5 vecka innan jag tvättar, mil hårbotten blir alltså inte speciellt fet. Men mina längder däremot, dom blir riktigt torra. Jag fönar alltid mitt hår efter jag tvättat det, och använder alltid värmeskydd och olja. Sen har jag olja morgon och kväll. Ska jag fortsätta tvätta håret sällan eller ska jag tvätta det två gånger i veckan istället så längderna inte blir så himla torra. Efter tvätt och fön är mina längder väldigt mjuka och glansiga, men efter ca 4-5 dagar börjar dom bli riktigt torra och risiga. Eller gör jag något annat fel?
  Tack för all grym inspiration du ger, kram!

  Jennifer 2018-02-28 15:06:13
  Svara
 • Det är första gången jag klickar mig in till Woman Up, som visar sig vara en fantastisk podd! Mycket inspirerande, ärlig, rolig och viktig inspelning från din sida! Kul att få veta mer om dig och se en annan sida.

  Emina 2018-02-28 15:00:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!