Beige Blonde – silverschampot som gör väggarna lila

Men hallå vänner! 

Det är fredag och den här veckan har gått så otroligt snabbt. Jag sitter hemma och jobbar, ska åka iväg på en ansiktsbehandling efter lunch och senare kommer Annica med Stitch som vi ska passa under helgen. Igår var första kvällen vi kunde sätta oss ner i soffan, äta popcorn och bara mysa. Men hur som, min vecka på salongen är avklarad och jag har kört full patte för att det är inte så roligt att vara hemma och jobba i och med byggarna.

Ville bara visa er denna underbara hårfärg jag gjorde på min kund igår. Här är en blandning av mörka, ljusa slingor, en mörkare botten och en beige blond ton som blev verkligen helt underbar. Det är inte ofta jag gör dessa grå/kalla nyanser längre utan dom flesta kör en varmare beige/mocca blond och det blir verkligen något utöver det vanliga.

Min kund underhåller håret med en färginpackning då och då. Sedan är oljan från KM riktigt bra för blonda hår, den ger en liten kall pigmentering. Sedan det sjukaste silverschampot som finns (klick), det gör ALLT kallt. Hud, hår, naglar, duschväggen och golvet – ett måste för alla att ha hemma både som mörk och ljushårig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Såg att samma märke har en liknande variant för brunetter som ska ta bort orangea och varma pigment. Fanola – no orange schampoo heter den. Vet du något om hur den fungerar?

    Rebecka 2018-03-03 15:01:43
    Svara
  • Åh perfekt med tips om silverschampo! Jag färgad mörk med en del ljusa slingor för att få lite liv i det. Tror du jag kan köra på detta silverschampo för att inte få det så gult/orange utan att det mörka släpper? Får gärna bli kallt 🙂

    Jessica 2018-03-02 20:08:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!