börjat inreda bokhyllan

Hej finisar!

Idag har vi inte gjort många knop. Vaknade tidigt, varit ute med hundarna, tvättat, städat (i den mån det går) och bara kollat på tv. Efter Annica hämnade Stitch och Torsten lämnades så åkte vi till MOS för att kika på lite inredning till den stora bokhyllan. Den är inte riktigt klar än men vi kände att vi kunde börja ställa dit lite saker så det känns lite mer som ett hem. Jag efterlyste gamla antika böcker och flera av er ville hjälpa mig och jag ska få hjälp av två supergulliga tjejer som erbjöd sig – shit vad tacksam jag är att ha er alltså.

Nu är det mest småfix kvar som byggarna ska jobba med, i alla rum. Bokhyllan ska få små knoppar, lite smått som ska göras klart så är hyllan snart klar. Vilken maffig möbel Sebban har byggt alltså, shit – jag är så imponerad. Kontoret börjar också ta form, det är nog helt klart i kommande vecka också. Den bokhyllan har jag hållit på, inte visat för någon för den kommer bli så baaaaam. Kommer ni ihåg bilden jag visade förra året? HÄR är inlägget så får ni en hint. Jag visade den bilden för Sebban och ni kommer smälla av när ni ser kontoret.

Jag och A bestämde oss för att ha en ”drink” hörna i bokhyllan istället för att ha en drinkvagn. Varken jag eller A dricker starksprit men det är riktigt snyggt så vi ska köpa några fina flaskor att inreda med. På bilden ser spegelbrickan silver ut men den är i mässig. Men jag tänkte även låta viner ta plats eftersom vi älskar rödvin så ska jag komma på något smart där. Pappa tycker om konjak så det får vara för hans skull då. Jag har beställt en tavla som ska stå bakom, den kommer bli cool. Först tänkte vi spegel men jag vill inte ha något som reflekterar, speciellt när tv:n är i bokhyllan.

På denna bild ser ni att brickan är i mässing i alla fall. Jag har dom översta att inreda också, men jag inväntar böcker så tror dom kommer få ta plats överst. Jag tänker att jag köper på och ställer dit, sedan kommer jag säkert ändra om och ändra hundra gånger. Jag vill även få in mer vitt och grönt i form av växter, det kommer bli så fint mot mässing och blått. Om ni har några inrednings tips eller detaljer som ni tror skulle se fint ut i hyllan, kommentera eller skicka länk – alltid roligt med tips från er.

Sen är det skämskudde på mig, jag hade planerat att vlogga men jag hade ingen lust idag. Både jag och A var helt slut och för en gångs skull ville vi bara vara med varandra idag och mysa tillsammans. Hoppas ni förstår ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Såååå fint! Får massa inspo inför mitt lägenhetsköp ihop med min sambo. Vi har inte hittat vår drömlägenhet än, under tiden vi letar så samlar jag massa inspo, sååå fin lägenhet ni har, helt i min smak!

  Tips! Det hade varit så fint att ha en spegel på väggen bakom drinkglasen/vinet tycker jag! 🙂

  STOR KRAM TILL DIG! Ser verkligen fram emot att se hela resultatet av lägenheten. <3

  Josephine 2018-03-07 10:29:29
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Åh, vad roligt att ni ska köpa nytt 🙂 Ja vi tänkte på spegel först men det kommer reflektera när vi sitter och kollar på tv så det fick bli en tavla istället. KRAMAR

   Elin Johansson 2018-03-12 11:04:48
   Svara
 • Tänkte genast på denna vinställning i mässing från ellos, den kunde passa ert ?

  https://www.ellos.se/ellos-home/vinstall-cornell/1068534-01

  Wilhelmina 2018-03-06 19:43:53
  Svara
 • Jonathan Adler har sjukt fina & lite udda vaser mm, de hade passat perfekt i hyllan! 🙂

  Ida 2018-03-06 11:22:19
  Svara
 • Vilken färg har hyllan?

  Petra 2018-03-05 16:08:25
  Svara
 • Jätte snyggt!!!
  Vart kommer hyllan ifrån?

  Petra 2018-03-05 16:04:59
  Svara
 • Jag funderar på att köpa en varmluftsborste, men vilken rekommenderar du? Finns flera stycken och olika märken 🙂

  Sara 2018-03-04 23:23:53
  Svara
 • Hej Elin!

  Du har ju testat yves rocher och även dyrare ansiktsprodukter. Är yves rocher ett bra budget alternativ??
  Sparar inför semester och har inte råd med dyrare just nu men vill samtidigt inte köpa något dåligt

  Nadja 2018-03-04 22:22:20
  Svara
  • Svar på Nadjas kommentar.

   Hej Nadja!
   Jag tycker absolut att YR är ett jättebra budget alternativ, kör helt på det. Annars har apoteket jättebra alternativ också, t.ex NO7 och även IDUN hudvård. KRAM

   Elin Johansson 2018-03-06 18:43:08
   Svara
 • Gahh, så jäkla snyggt! Så kul att få följa med här i bloggen 🙂 Den lilla jordgloben, vart har du hittat den? Så fin!!

  Anna 2018-03-04 22:18:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!