jag har blivit blondare

INNLÄGGET INNEHÅLLER EN ANNONSLÄNK

Men hallå där! 

Hur mår ni idag? Jag mår toppen, har sprungit runt på möten, varit en snabbis på salongen och haft telefonmöte med ett företag som jag kommer samarbeta med inom kort. Just den grejen kommer bli så sjukt bra till lägenheten, det får ni inte missa. Jag har också hunnit med en långpromenad med hundarna i skogen och nu äntligen sitter jag med en kopp kaffe framför datorn och jobbar.

Men igår mina vänner blev jag piffad av min grymma kollega Sandra. Jag ska göra en inspelning och min utväxt var inte att leka med, jag måste nästan visa er. Till och med A frågade mig förra veckan om det ska vara en ljus jul-slinga i benan? haha – då är det illa kände jag.

Den här bilden tog A på mig och där kände jag att nu måste jag nog fixa till detta. Jag brukar inte bry mig så mycket om mitt hår gulnar, får utväxt eller råka tappa en Hairtalk slinga. Men i och med att jag ska exponeras för kameror så var det ett måste. Min frisör/vän Emelie hade fullt upp och våra scheman gick inte ihop så jag frågade Sandra om hon kunde piffa mig, så snällt av henne.

Här är man väl snyggast va?! Men SER ni min hy, alltså – om jag hade bra hy innan så efter laserbehandlingen kan jag bara säga WOW. Missade ni det inlägget så kan ni dubbelkolla HÄR (klick).

Men visst blev håret bra? Sandra slingade upp överhåret en hel del, la en rå/mörk bottenfärg eftersom jag älskar det. Dock är det inte så praktiskt eftersom jag är ljus i mig själv och får den ljusa jul-slingan i benan men äsch, man kan inte få allt. Om ni har missat den MAGISKA foundation så använder jag DENNA (klick) jag kan både ha NC15 & NC20. Den tillsammans med behandlingen har tagit min hy till en helt ny nivå. Men tack finaste Sandra för min nya frippa ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så fint det blev!
  Jag undrar vad du har för bottenfärg?
  Antar att ”rå” betyder bara kalla pigment?
  Har lite svårt att få till min botten. Min frisör vill blanda 7 Aoch N för att det ska täcka bättre men jag tycker att det blir för varmt och guldigt.
  Tacksam för svar och ha en fin dag?

  Ammi 2018-03-07 11:00:23
  Svara
  • Svar på Ammis kommentar.

   Tusen tack 🙂
   Jag har en mörk bottenfärg med kalla pigment. Ju mörkare man går desto kallare blir det. Så om du lägger en 7a plus väte som oftast är 3%, då lyfter du upp så det blir det ännu ljusare och även varmare. Be frisören gå ner i mörkhetsläge och lägg in kallare pigment blandat med lite N. Hör med frisören, det blir bäst så.
   KRAM

   Elin Johansson 2018-03-12 11:07:09
   Svara
 • Jättefint!!

  Pia Widlund 2018-03-07 09:50:34 http://www.piaw.se
  Svara
 • Du är sååå snygg Elin!! Vart är din blus ifrån? 🙂 Tycker du ska länka dina blusar/ tröjor du har på dig för dem är alltid så fina!! Kram

  Johanna 2018-03-06 20:46:52
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Men tusen tack, så snällt ❤️ den är från Massimo Dutti, köpte den i höstas. Men absolut, det ska jag tänka på. KRAM

   Elin Johansson 2018-03-06 20:56:40
   Svara
 • Vilken fin blus, varifrån?

  Så mycket finare i ljusare hår! Och brynen är mycket bättre nu när de är smalare och mer böjda.

  N 2018-03-06 20:40:14
  Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Taaaack snälla 🙂 Blusen är från Massimo Dutti, köpte den i höstas – vet inte om den finns kvar. Kram Elin

   Elin Johansson 2018-03-06 20:57:09
   Svara
 • You glöw görl. Den special laserbehandlingen verkade göra susen på din redan dockliknande hud 🙂 Väldigt fin sminkning och piffat hår också! Snällt att din kollega var ”räddaren i nöden”.

  Vintage rose 2018-03-06 20:08:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!