bokhylla snapshots – vart är sakerna ifrån?

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR!

Whiskey ”Set” HÄR (klick) – Bricka HÄR (klick)

Hej vänner! 

Ni förstår inte hur glad jag är för vår nya bokhylla och som jag nämnde förra veckan så har jag börja fylla den. Vi ramlade in på Cervera och fann dessa snygga ”set” med en whiskey karaff och sex glas till. Jag frågade även tjejen som jobbade där om dom hade en bricka som skulle passa till, då visade hon mig denna och blev kär direkt. Oavsett hade jag valt brickan för den är så fin och jag kommer köpa en en till att ha någon annan stans, HETT TIPS. Jag är på jakt efter fina flaskor men det får bli helgens projekt tänkte jag.

Sen såklart vill jag fylla upp karaffen med whiskey, det ser så snyggt ut.

Ser ni att Sebban satt dit små knoppar/handtag. Det var faktiskt hans idé och fasen vilken tur att jag lyssnade på honom. Luckorna har fortfarande ”push up” men knopparna är mer detalj och självklart med en funktion. Fint va?

Det var många som frågade vart denna jordglob var ifrån och det var faktiskt A’s idé att köpa hem den. Vi hittade den på Zara Home för 519 kr (klick). Tavlorna hade jag i min gamla lägenhet och Eiffeltornet ligger mig varmt om hjärtat och speciellt efter A’s brutala frieri så den kommer definitivt få vara kvar.

Sedan mina vänner sprang jag in på Åhléns och fann dessa muggar från Arne Jacobsen. Jag kände direkt när jag såg dom att dessa två med våra bokstäver ska stå i bokhyllan, en enkelt detalj som jag ler åt varje gång jag ser dom. Ni finner dom HÄR (klick) och ni kan välja vilka bokstäver ni vill – för 99 kr.

Jag tog även fram dessa lyxiga doftpinnar från Rituals, just denna (KLICK) är min favorit. Även när den tar slut så kommer den få stå kvar för den är så satans snygg. Jag älskar inredningsdetaljer som både har ett syfte och är snygg.

I måndags åkte vi och hämtade dessa gamla böcker. Det var en av er läsare som skrev på IG att dom hade dessa böcker liggandes hemma och skräpade. Vi fick dom mot att vi kom och hämtade dom, så vi åkte gladeligen ut till Saltis och tillbaka. Så otroligt tacksam och glad över dessa böcker – TACK verkligen ❤️ Har inte bestämt hur dom ska stå än riktigt, ska fylla på med fler men får bli såhär så länge.

Jag trodde inte att jag skulle tycka det var såhär roligt att inreda. Nu ser jag fram emot gardinerna som kommer snart, kontoret och allt där till. Hoppas ni tycker det är roligt med inredning, jag gör det i alla fall. Ha en underbar dag nu vänner, PUSS på er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Wow vad stiligt ?? vart är böckerna ifrån ??

    Erika 2018-03-07 21:48:46
    Svara
  • Älskar din smak Elin gud vad fint ?

    Nathalie 2018-03-07 21:42:31
    Svara
  • Såå snyggt! Ska bli roligt o följa din inredning och slutresultatet av ert hem, verkar bli supersnyggt hos er 🙂 jag som älskar inredning tycker detta är skitkul att du tipsar o länkar dina inredningssaker! Tack för en givande och bra blogg ❤️

    Johanna 2018-03-07 15:56:20
    Svara
  • Om du vill ha snygga men framförallt goda whisky så kan jag rekomendera Highland Park 18 årig (om man tycker om lite rökig) Macallan 12 sherry oak eller double cask (ingen rök men fantastisk smak. Och om du vill ha en perfekt whisky för att blanda drinkar på men även för att dricka som den är så rekomenderar jag Naked Grouse. Perfekt att blanda allt ifrån old fashion till en whisky sour 🙂

    Jennie 2018-03-07 09:14:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!