nu börjar min största satsning någonsin

Hej mina vänner! 

Hur mår ni idag? Jag sitter i soffan och har precis ätit tacos. Dagen började med ett besök hos Madde för att piffa till mitt ansikte, mer om det i ett annat inlägg. Men sedan har min eftermiddag bestått av fokus på mina egna produkter, jag har haft möte med leverantör och distribution för uppbyggandet av produkterna. Jag har fått förlänga lansering/planering i och med renovering och bröllop – jag kan inte göra allt på en och samma gång. Jag är en person som vill ha ett ben i alla projekt jag gör och just framtagandet av mina produkter vill jag vara 100% närvarande.

Nu har avtalen godkänts och nu börjar jobbet med kemister, hur produkterna ska se ut och utveckla ett varumärke som kommer sticka ut helt från allt annat. Många tror nog att jag ska göra som alla andra, göra en serie för varje hårtyp och låta det vara så. Men ni känner mig, jag gör ingenting halvdant och jag vill knyta ihop mina snart 10 år som frisör och alla år som bloggare om hår till ett varumärke som andas ELIN i perfektion – inget annat. Jag kommer sova över på fabriken om det behövs tills innehållet är precis som jag vill ha den. Jag vill skapa behovs-produkter kallar jag det, produkter som man behöver och underlättar för varje enskild person.

Jag vill lägga mig på ett så bra pris som kvalitén kräver för som jag sagt i alla år, alla bra ingredienser finner ni i dom dyrare produkterna. Allt handlar om vad du stoppar i flaskorna, sedan kan du lägga en förmögenhet på emballage (flaskan) men jag kommer satsa på BÅDA. Jag gör allt eller inget, svart eller vitt – alltid. Hela min kropp skriker förändring och inom kort kommer jag göra ännu en till stor förändring, jag vill utvecklas och luta mer över på mitt entreprenörskap. Jag kommer starta ett nytt bolag, jag kommer ha full äganderätt till mitt brand och dess innehåll. Jag kommer behöva anställa personer med tidens gång men nu ska jag först ta fram något riktigt grymt som är värt att jobba för.

Jag känner att jag börjar bli för gammal för att vara en vanlig bloggare, jag har uppnått det jag har velat och nu vill jag satsa för att vinna mer. Jag tjänar inte en krona om jag inte fysiskt jobbar, antingen framför datorn eller på salongen. Jag vill tjäna mer pengar för att kunna använda dom till att göra ännu bättre produkter som andra bolag väljer bort. Produkterna kommer inte handla om mig, det kommer inte stå mitt namn på dom eller exponeras som ”Elins produkter” utan jag kommer ge hela mitt hjärta för att ta fram och utveckla dom mest användbara och bästa produkterna på marknaden.

Alltid skrivblock, älskar att skriva ner saker för hand!

Jag ger mig in i en bransch som är tuff, styrs av jätte bolag där majoriteten inte ens kan någonting om hår utan dom är grymma på att utveckla produkter för marknaden men tänker inte på varför t.ex en olja inte ska ha färgpigment i sig. Jag kommer ta med mig 10 års erfarenhet av kunder, miljoner olika hårtyper, alla irriterande moments hemma där jag blir galen på olika situationer som produkter gett mig under åren.

Jag kanske kommer gå in mer för mycket hjärta i detta men det har jag gjort med allt jag gått igenom hittills så varför inte ge allt, i den största satsningen jag kommer göra i karriären hittills?! Jag är redo, har några stora delmål i livet att njuta av först men parallellt kommer jag jobba röven av mig för att lyckas även om jag blir bankrutt på köpet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Åh va roligt och spännande – STORT LYCKA TILL!
  Ska bli så kul att få testa dina produkter, känner igen mig på så många punkter som du säger så kommer följa din utveckling 🙂

  Ha en fantastisk måndag!
  Mvh Camilla

  Camilla Lind 2018-03-12 10:11:07 http://www.peachstockholm.se
  Svara
 • Stort lycka till Elin! Ska bli så kul att följa din resa och få njuta av dina produkter när det väl är klart. Kram kram

  Jenny 2018-03-11 22:21:24
  Svara
 • Jag längtar så efter dina produkter. Är det någon som jag tror på som kan göra bra hårprodukter så är det du. Du verkar så ärlig och genuin. ♡
  Lycka till! Om det blir tufft efter vägen så tänk på att vi är många som hejjar på dig.

  Ann-Sofie 2018-03-11 21:50:59
  Svara
 • Elin! Väskan!! Vart är den ifrån?

  Isabella 2018-03-10 19:01:47
  Svara
 • Fyyyyyyy vad grym du är! Blir så jäkla inspirerad. Heja dig!!!! Tror stenhårt på dig Elin, all lycka till <3

  Jacqueline 2018-03-10 16:30:05
  Svara
 • Jag kommer definitivt handla dina produkter när de släpps för ditt omdöme & erfarenhet litar jag på! Tror aldrig du skulle kunna sälja något halvdant med ditt namn som reklam. Du är grym och lycka till! 🙂

  Emelie 2018-03-10 14:01:32
  Svara
 • Stort lycka till! Är säker på att du kommer skapa grymma produkter och jag kommer så först i kö för att köpa haha ♥️

  Angelina 2018-03-10 11:32:40
  Svara
 • Jag hoppas så produkten kommer vara vegansk och silikonfri och fritt från massa skit i. Då spelar det ingen roll vad den kostar då kommer jag köpa den ?

  Susan 2018-03-10 10:30:41
  Svara
 • SÅ HIMLA KUL! Är det någon persons omdöme man litar på när det gäller hår är det fasen ditt haha! Längtar ???

  Amanda 2018-03-10 08:09:37 http://nouw.com/mandysvard
  Svara
 • Åh så kul Elin!!! Längtar tills dina produkter kommer ut, det kommer gå så bra ??? Du är GRYM!

  Sabina 2018-03-10 07:31:43
  Svara
 • Yeeey!! Framtida kund här om produkterna kommer passa rödhåriga lite grövre hårstrån och inte bara blonda hårsvall 🙂

  Joss 2018-03-10 06:44:47
  Svara
 • Fyyyvad jag längtar ????

  Emma 2018-03-10 01:05:44
  Svara
 • Va kul! Jag kommer garanterat handla dina produkter! Du verkar vara en sån härlig person med fötterna på jorden och genuint intresserad av det du gör, så det kommer gå utmärkt det där. 🙂

  Emma 2018-03-09 23:04:34
  Svara
 • Heja dig!!!
  Jag säger upp mig på direkten om du behöver en säljare i framtiden ??

  Hannah 2018-03-09 21:35:45
  Svara
 • Shit vad glad jag blir att läsa detta!! Jag tror på dig, och det är vi många som gör 😀 Längta ihjäl mig till produkterna kommer, kommer testa dem på en gång! Kram på dig!

  Angelika 2018-03-09 21:32:49
  Svara
 • Det kommer bli grymt! Så taggad att se hur resultatet blir ? har en fråga var din kavaj kommer ifrån här? Den rutiga? Kram

  Sara 2018-03-09 21:21:26 http://sarassplace.blogg.se
  Svara
 • Du kommer lyckas✨✨✨ det kommer troligtvis va en berg och dal bana men ge inte upp vi tror på dig ✊?✊?

  Sebban 2018-03-09 21:19:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!