en heldag med mamma

Hej mina fina! 

Tusen tack för all underbar respons på inlägget igår, shit vad glad och varm jag blir i hjärtat. Det gör mig ännu mer peppad på att verkligen göra mitt yttersta, shit vad jag längtar. Men den här dagen har varit helt underbar för att jag har spenderat den med min älskade mamma. Hon tog tåget från Gävle hit för att vi ska umgås och självklart lite hår-piff, lika bra att passa på när vi ändå är i stan.

Stockholm bjöd inte direkt på något uppfiskande väder så vi kände att en pasta på ”Pane Fresco” i Åhlénshuset. Jag älskar pasta, bröd och ost – det är mina bästa men också sämsta vänner. Mamma tog en med oxfilé och jag tog en carbonara, shit vad gott det var.

Jag blir hungrig igen bara av att kolla på bilden, ni måste äta en pasta där hörrnii!!

Sedan passade vi på att sanera hela Åhléns på inredning. Jag fann dessa brutalt fina röd/bruna (rosa tycker jag) krukorna, kommer klicka hem dessa för dom var så fina. Ni finner dom (här-klick). Jag är också inne på nya sängkläder, har fått någon dille på det just nu. Jag har bland annat kikat in ett zig-zag mönstrat överkast (HÄR) som är drömmen samt att försöka finna en snygg kombo med filtar och kuddar till. Det tråkiga är att både jag och A är riktigt kassa på att bädda sängen, jag försöker tänka på det men det slutar med att det aldrig bäddas. Är ni duktiga på det?

Sedan hittade jag dom snyggaste lampfötterna (säger man så?) någonsin. Dessa två står jag och väljer bland, samt den skimrande, ljusbeige lampskärmen jag håller i. Märket heter Watt & Veke och dom hade så mycket snyggt, jag blev helt såld. Den lampfoten i mitten (KLICK-här) lutar det åt, så fin. Det kanske inte syns på bilden men är fasen mäktigt fet alltså, gahh. Men lampskärmen är i ljust sammet och kan vara den snyggaste jag sett, kommer köpa på mig dom oavsett. Såg att dom finns med 15% rabatt (HÄR-KLICK) – taget!

Jag har även fått dille på djur-mönster och framförallt på lejon. Jag gick förbi dessa två och hade dom inte varit så tunga så hade jag tagit med mig två hem. Men det blir att klicka hem dom, visst var dom snygga? Dock ligger prislappen på 1295 kr (KLICK-HÄR) – men jag måste.

Efter en några timmar på stan så var det dags att knata till salongen. Vi köpte med oss en varsin semla och drack kaffe på salongen innan vi körde igång med mammas hår.

Det var helt tomt på salongen, mysigt ändå – bara jag och mamma ❤️

A kom och hämtade oss på salongen, jag hade fått så mycket pressbud den senaste veckan så jag passade på att fylla bilen med allt när jag fick hjälp att bära. Vi skjutsade mamma till tåget och raskt hem. Det var många som frågade vart min jacka är ifrån. Jag köpte den förra året från DAY men den går inte att köpa längre men då har dom kommit ut med en ny färg men samma modell (HÄR-klick) – men nu är den också slutsåld. Men då har jag hittat en identisk som jag nästan tycker är snyggare, HÄR (klick) – då den har snyggare krage och snyggare beiga färg. Hittade även en lite längre och något billigare, HÄR (klick) – där har ni några som ni kan kika på.

Haft en underbar dag, älskade mamma. Nu ska vi krypa ner i soffan och se Mellon, jag hejar på Benjamin ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kan du inte skriva lite om vad kan tänka på i hårväg när man är blivande brud? Jag ska också gifta mig och har börjat spara ut håret och tittar på massa snygga bruduppsättningar. Skulle bli så glad om du ville dela med dig av dina tankar!

  Tack för en underbar blogg!

  Natalie 2018-03-11 13:04:35
  Svara
 • Jag hejar på Felix Sandman och Benjamin.

  Jag bäddar aldrig sängen, bara om jag får besök… annars ligger täcket uppe och fönstret öppet så det vädras.

  ErikaJ 2018-03-10 21:57:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!