jag tänkte mig en kaffehörna & förebild på kontoret

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Vi har flängt runt överallt idag känns det som. Mitt mission denna helg var att hitta ett skrivbord och en stol och det visar sig inte gå så bra. Alla skrivbord jag hittat som jag tyckt om är det minst 4-10 veckors leveranstid. Lika så gäller stolar, det är runt 6 veckors leveranstid på dom med så jag ger upp. Det enda alternativ jag har är att köpa ett från IKEA så länge och vänta in. Dock så känns det så trist att köpa för att sen göra sig av med det, onödigt om inte annat.

Jag måste bestämma mig, får ta det imorgon känner jag. Men hur som, jag har inte visat er mitt kontor än men det ska jag smått börja göra nu – det börjar nämligen bli färdig byggt. Det ska in hyllplan i skåpen så jag kan börja lägga in saker, försöka strukturera hur jag ska göra på hyllplanen. Den stora bokhyllan är mer inredning än funktion, men denna bokhylla vill jag ha funktion. Jag vill lägga upp produkter och likande så jag har koll, det kommer förmodligen resultera till att det inte kommer se så snyggt ut men äsch – det är ett kontor.

Jag har också lärt mig att dricka koffeinfritt kaffe på kvällarna när jag jobbar framför datorn så jag inte proppar i mig massor med koffein så hjärtat slår i hundra när det är dags att sova. Men jag vet inte om jag tror på det där, jag kan dricka vanlig kaffe 23.00 och ändå somna – så aa…

Den ser annorlunda ut än den stora bokhyllan men den är i samma färg och det är även spottar inbyggda.

Här ser ni en glimt på hur det såg ut innan, golvet var fasen inte snyggt. Det var någon konstig garderob som satt fast och rummet kändes så svårt att göra något med. Här ville jag fylla hela väggen med en fet bokhylla, helt klart.

Photo: Cristin Bisbee Priest of Simplified Bee

Jag visade denna bild för Sebban som jag fann på Pinterest, jag la ut ett inlägg om just denna hylla i november förra året och kunde inte släppa det. Sebban sa att han kunde göra en liknande till mig och se vad han har gjort?! Jag ska visa er allt i sin helhet när allt är klart men vill bara visa er vilket sjukt bra jobb byggarna har gjort med att få den i perfektion. Dom har även lagt in en heltäckningsmatta, myyyyyspysss.

Här ser ni skillnaden på golvet, hur snyggt? Karlssons Golv får priset för ”årets onfleek” byggfirma av mig, helt klart. Från bild till verklighet, det kallar jag hantverk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Elin! Måste börja med att säga WOW vad fint ni får det i lägenheten! Jag och min kille har precis köpt lägenhet i sthlm där golvet i princip ser ut så som ert gjorde innan. Jag DOG när jag såg resultatet i er lägenheten så nu undrar jag hur Karlsssons golv har behandlat golvet efter slipningen? Skall anlita dom och måste veta vad jag skall säga till dom. Vet du ungefärlig kostnad/m2?

  Stor kram, så kul att se förvandlingen.

  Emma 2018-04-17 20:18:18
  Svara
 • Skulle du kunna svara på fillers frågan:)
  vill också veta är en djungel där ute!

  Sonja 2018-03-14 12:22:48
  Svara
 • Hej Elin!
  Vart är den mörka tröjan du har på dig någonstans ifrån?
  /Linda

  Linda 2018-03-12 21:06:50
  Svara
 • Hej Elin !

  Tack för fin blogg o fina bilder.Tips från mig är att köpa ett skrivbord från ikea högglans och lätt placerat o fint i en hall el annat rum då det är
  stilrent o lite smalt BESTÅ BURS högglans vitt 1295 st
  Kram Eva

  Eva 2018-03-12 15:06:32
  Svara
 • Jag har läst lite om keratinbehandlingar, är det samma sak som opti smooth? Har du erfarenhet av det? Jag har långt, väldigt lockigt hår och jag vill ha rakt hår. Om inte spikrakt, så vågigt men är dödstrött på krullet. Det tar timmar och sliter otroligt om jag ska använda plattång och fön. Vad kan man göra? Med vänlig hälsning Sanna

  sanna 2018-03-12 14:16:55
  Svara
 • Hej Elin

  Tänkte kolla med dig angående filler, hoppas du verkligen svarar! Jag undrar ifall någon skulle fråga dig om VEM man ska gå till för att få riktigt snygga läppar vem hade du rekommenderat!??? vem hade du tänkt på först, för jag vet du gick till Neha och sen Madde men vart ska jag gå ifall jag vill göra mina läppar som blivit ojämna av en annan klinik, och sedan fylla kinder lite???

  Hoppas du verkligen svarar!
  Det så många olika där ute som alla tipsar om! men jag älskar ditt resultat och litar på att du tipsar rätt:)

  Lovisa 2018-03-12 14:06:58
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa!
   Haha vad roligt att det var så många som backa din fråga – men absolut klart jag reder ut det åt er. Men ni kan också söka på läppar eller botox i sökfältet på bloggen så kommer en hel del app där.

   Men jag har gått till samma i alla år och såhär gör jag:
   Jag går till Neha för att göra mina läppar. Anledningen till det är för att hon är BÄST när det kommer till läppar. Hon använder ”Stylage” som är ett mer formbart material än t.ex Resylane som många andra använder. Hon formar och bygger mina läppar i perfektion i och med att jag hade NOLL läppar när jag började.

   Sedan går jag till Madde när jag gör allt annat så som botox, filler, kindben ect. Det går inte att slå Madde i hur hon bygger ansikten och hennes enorma erfarenhet och yrkeskunnande är så tryggt. Hon skriver journaler, ritar och bygger ansiktet utifrån mig och mina förutsättningar. Jag är enormt noga med vem som behandlar mig och jag har besökt Madde i flera, flera år och jag litar på henne till hundra.

   Sen när det kommer till att gå och rätta till hos en ny vet jag inte hur det fungerar, men det bästa är att börja med en konsultation och lita på proffsen.

   Hoppas ni fick svar på det ni ville 🙂
   KRAM ELIN

   Elin Johansson 2018-03-14 13:57:09
   Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Du glömmer väl inte min fråga:) väntar ivrigt på ditt svar!

   Lovisa 2018-03-13 14:17:17
   Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Det vill jag också veta tack:)

   Mona 2018-03-12 22:39:28
   Svara
 • Är golvet slipat eller ett nytt golv?

  Maja 2018-03-12 08:49:55
  Svara
 • Kan du inte köpa ett begagnat bord på blocket så länge (och sen sälja den på blocket igen)? Eller kanske bygga ett provisoriskt på bockar och plywood, borde finnas att hyra bockar och plywood kan man köpa billigt på typ fredells…. =)

  Mona 2018-03-11 22:31:32 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Ett billigare och tillfälligt alternativ från ikea (http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S49000701/) som påminner lite om bordet på bilden ifrån printerest!

  E 2018-03-11 21:25:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!