Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAKEOVER MÅNDAG + mina planer för veckan

Hej mina underbara! 

Hur mår ni denna måndag? Jag har haft fullt upp hela dagen och nu äntligen har jag satt mig i soffan med datorn i knät. Denna vecka kommer mattan i köket, köksbordet, stolar och taklampa över bordet. Som jag längtat efter att få klart köket, att vi äntligen kan bjuda hem vänner på middag. Jag kommer jobba full styrka på salongen denna vecka och i helgen åker jag och A till Milano över helgen. Jag längtar efter en helg, bara jag och mina stora kärlek – älskar när vi reser iväg tillsammans.

Men idag hade jag en ny-kund i stolen och herrejisses vilket tjockt och långt hår hon hade. Det var lite samma visa denna gång, egen utväxt (några gråa strån) inblandat, ett mellanparti som är orange och gula längder. Hon hade inga slingor bak (under) och färgen var helt fläckig, hon hade noll frisyr och noll form. Här har vi en så vacker kvinna som göms helt bakom ett mindre vackert hår. Jag babblade på i 180 i vanlig ordning och vi kom fram till att renovera vardera strå.

 • Lägga en ny mörkare bottenfärg
 • Måla ljusa slingor i hela håret
 • Partiet mellan slingorna får en ny kallare mörkblond färg
 • Tonerna ska gå i ask/beige/blond med mörkare mocca blonda toner
 • Klippa av 5 cm på längden, forma/klippa upp hela håret så det passar hennes ansikte och kropp.
 • Lätta upp hela håret till en look som verkligen lyfter henne istället för att dölja henne

Jag ville flytta upp ombren/balayage för att få henne att upplevas blondare men egentligen har jag dämpat henne!

Jag ville blanda kallt och varmt, lika så jag blandar mörkt och ljust – tycker det blir ett magiskt spel i håret då!

HUR FINT BLEV DET INTE? Hon får fram axlarna, kroppen och ansiktet – den råa botten förstärker hennes blåa ögon. Den varmare tonen får hennes hud att se varmare och brunare ut. Det blonda passar hennes sprudlande personlighet och tonen lyser lyx och pondus ❤️

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken förvandling! Sååå snyyggt!!!

  Åsa 2018-03-13 20:03:08
  Svara
 • Men heeelt fantastiskt! Elin, jag vet att Du inte tar nya kunder, men har Du funderat på att bara ge råd och förslag, Du har så bra öga och känsla för vad som blir snyggt. jag skulle gladeligen betala för en konsultation med Dig, om Du sedan kunde instruera någon medarbetare som sen gjorde själva färgningen och klippningen. En ny affärsidé för Dig, kanske?

  Hälsningar,

  /Eva

  Eva 2018-03-13 12:44:54
  Svara
 • Men WOW så SNYGGT!!!😍😍😍

  Jessica 2018-03-12 23:11:26 http://www.salongvariant.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson