dags att välja vigselring

Hej vänner! 

Hur är läget då? Jag är inne i en bubbla av kunder på salongen, det blir att allt annat stannar av för jag måste ha fullt fokus. Men jag är också mitt uppe i all bröllopsplanering, jag har egentligen mycket jag vill dela med mig utav men på något vis tar det emot. Jag vet liksom inte vart jag ska börja med att berätta,  jag vill inte heller dela med mig av för mycket privat samt avslöja saker i förväg för gästerna. Jag försöker förbereda mig psykiskt för detta, jag vet vilken psykos jag hamnade i när A friade till mig och ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg timmen efter från det han gick ner på knä.

Jag har blivit mer och mer blödig med åren och jag uppskattar mer och mer i livet ju längre tiden går. Jag känner att livet är för kort, jag har så mycket att förlora om det händer något – lite så kanske föräldrar känner när dom får barn. Jag har en vision om när jag går mot altaret där A kommer stå och vänta, tillsammans med mina brudtärnor och alla blickar från vänner/familj som betyder allt för mig. Jag är rädd att jag endast kommer stå och böla av lycka innan jag ens kommit fram, förstår ni vad jag menar? Ni som gift er, känner ni igen detta eller det kanske är så mycket fokus just den dagen så man inte reagerar som man tror?

Jag fick en moodboard som bröllopskordinatorn (Fanny) satt ihop och jisses vad hon satte den MITT I PRICK. Hela beskrivningen på vårat bröllop är så vi och jag känner mer och mer att giftermålet kommer närmare och närmare. Hela denna vecka har alla kunder pratat mer än vanligt om bröllopet och jag märker att det är sex månader kvar, halva tiden har gått.

Photo: Pintereset

Men en sak som vi håller på med just nu är att leta vigselring. Tanken från börjar var bara att ha en ring men när vi har pratat en del så lutar det åt att jag ska ha en tunn, tunn diamantring (band) över min stora förlovningsring. Jag måste besöka en juvelerare som måste dubbelkolla om jag får plats eftersom stenen är så stor på min förlovningsring. Antingen får man bygga en egen ring där en öppning finns så stenen får plats och den tunna ringen ligger helt emot den andra. Detta är SÅ svårt och jag vet att leveranstider är långa på ringar så detta måste lösas inom kort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Köp ringen hos micheal odwayer du kan designa den helt själv! Han gjorde både mina o min mans får
  Komplimanger än idag 🙂 5 år senare https://odwyer.se

  ALEXANDRA 2018-03-17 18:53:02
  Svara
 • Din förlovningsring är så fin, en dröm!

  Josefine 2018-03-15 14:33:19 https://hefitness.se/
  Svara
 • När min kompis gifte sig och hon kom uppför altargången började min haka darra . Jag var inte alls beredd på det. För hon var så vacker och hennes blivande man såg så rörd ut.

  ErikaJ 2018-03-14 16:35:32
  Svara
 • Det är speciellt att gifta sig. Vi gifte oss för fem år sedan och jag grät hela vigseln förutom när jag så löfterna men det var så det blev och jag var rörd så..det fick bli som det blev tänkte jag. Finns ingen annan sida att visa upp förutom oss. Men sen gick vi in tillsammans och mötte våra gäster som.kommit till kyrkan enade och det kändes mysigt för oss. Det första mötet och våra bröllopskort fotade vi innan vigseln för vi ville det skulle vara privat och förevigat. Så då kunde vi balla ut med känslor kramar o pussar:) lycka till.

  Sanna 2018-03-14 14:32:27
  Svara
 • Vad har du för sten på förlovningsringen? Har du den alltid på dig eller tar du av den på jobbet etc? 🙂
  Så en fråga som du kanske kan göra ett inlägg om: Du gör nästan alltid slingor på alla kunder och du är verkligen expert på slingor och färgning. När du slingar håret har jag uppfattat det som att du målar hela slingor, även om håret redan har slingats tidigare? Medan vissa frisörer bara slingar efterväxten. Att slinga hela längden blir givetvis snyggast, men sliter det inte jättemycket på håret? Det blir ju gärna de samma partierna man bleker igen och igen. Men om man försöker att enbart slinga utväxten och spara de redan blekte längderna är det svårt att hitta exakt samma slingor och det blir lätt ett fläckigt intryck. Hur resonerar du?

  M 2018-03-14 13:43:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!