sista rycket + panikräddning

Hej hallå där! 

Hur står det till idag? Det känns som fredag, men det kan vara för att det är min sista dag på salongen för denna vecka. Jag var här tidigt som attan i morse för att panikrädda en kunds hår som inte mådde så bra. Hon hade nämligen varit otrogen mot mig och tyvärr så förstörde dessa frisörer hennes hår så enormt så jag hade inte hjärta att säga nej till att försöka rädda håret någorlunda.

Annars kommer mattan till köket och köksbordet idag, det ser jag fram emot så mycket. A skickade bilder på att mattan kommit och det ser magiskt bra ut. Kan visa er på IG story i ikväll så kika in där. Bordet är också så ingång och jag vill bara hem och skåda mästerverket. Men prio ett idag är att packa, förbereda allt inför helgen när jag och A åker till Milano. Vi ska nämligen på en mässa där vi ska träffa tillverkare, leverantörer etc med mina egna produkter. Det är också en dag full med make-up och skönhet men jag fokuserar helt på business och jag ser fram emot denna helg så mycket. Tror jag kommer få så mycket inspiration och finna bra material att jobba med när jag kommer hem.

Lite omvänt med för&efter men här ser ni förebilden Sandra tog på sig själv innan, jag var tvungen att ha med den – haha. Hela frampartiet är bordblekt och sönderslitet, håret är helt av på vissa ställen och aa: Resten kan ni se själv. Jag vågade inte göra så mycket mer än att lösa en ny bottenfärg, försöka pungtslinga partier som var chock-orangea, dämpa hela tonen på håret och klippa av halva håret. Jag tycker det blev riktigt bra utifrån dom omständigheterna ❤️ Nu ska jag jobba på några timmar till och sedan hem och packa.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Snyggt jobbat??

  Men jag måste säga att man blir rent av förbannad på att det finns så kallade ”frisörer” där ute som gör såhär mot håren?
  Jag har jobbat som frisör i snart 13år,och många förstörda hår och ledsna kunder har man fått rädda..

  Keep up your good work,och lycka till i helgen?

  Jessica 2018-03-15 22:28:04 http://www.salongvariant.se
  Svara
 • Önska du kunde fixa mitt hår …Ska bli kul följa din inrednningsresa i nya lägenheten.
  Ha en fin resa kram Rosie

  Rosie 2018-03-15 17:27:00
  Svara
 • Det blev strålande fint! Men shit blir så förbannad när jag läser om hur frisörer förstört hår på det sättet, ser ju inte klokt ut på förebilden???

  Annie 2018-03-15 16:03:02
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!