en inspirerande middag – Brandbassador

Hej vänner!

I måndags var jag inbjuden till en intim middag tillsammans med Löwengrip och Brandbassador. Middagen hölls på Hillenberg och det var en supertrevlig middag där olika influensers och entreprenörer fick chansen att dela erfarenheter och hylla varandra. Grundaren för Brandbassador är samma grundare som tog fram Onepiece, kommer ni ihåg? Brandbassador är en plattform som bland annat ska sammanföra företags varumärken med folk som ger dem utrymme i sina sociala mediekanaler i utbyte mot pengar, varor och tjänster. Dessa människor blir ambassadörer och kan vara så kallade influencers, sociala medieprofiler med många följare, men även folk med färre följare. Det är en plattform för alla som vill tjäna pengar på sina sociala medier, oavsett om du har 15 miljoner följare eller 10.000 följare. Du får betalt för hur många följare och hur intressant du är vilket gör det enkelt för oss influensers att jobba hårdare för mer pengar i kassan – utan mellanhänder.

Här har vi grundaren Thomas Adams som talar om att man måste våga satsa på det man vill göra. Bloggvärlden har förändras genom åren och idag ligger dom flesta bloggare på nätverk där bloggare styrs och även intäkterna. I framtiden kommer vi influencers bli egna entrenenörer som sköter om vårt egen stall och jag tycker det är mer än rätt. Jag ser fler och fler bloggare som går denna väg och då tycker jag det är extra viktigt att vi stöttar varandra. Vi jobbar så enormt mycket för våra egna varumärken och då ska vi kunna känna friheten att samarbeta med olika aktörer för en mer gemensam värld.

Det var väldigt roligt att träffa Bella. Hon har gjort en stor resa och jag är stolt över henne ❤️ Hon vågar, struntar i vad andra säger och gör sin grej. Jag förstår att människor stör sig på henne, hon gör allt som inte är svenskt och hon lyckas. Jag har känt henne i flera, flera år och hon har suttit gravid två gånger i min frisörstol och vi har följt varandra genom åren. Vi har så mycket att prata om, vi kände att en lunch måste tas inom kort.

Det böjds på en vegansk meny och jag hamnade vid ett riktigt roligt bord. Ingen av oss ville gå därifrån fast alla hade viktiga möten som vi skulle upp till, haha. Det kändes i hela rummet att alla var på samma plan. Ingen ville glänsa över någon annan eller döma utan det var nog den första middagen jag kände bara pepp.

Efterrätten var riktigt god, älskar ananas. Jag kom direkt från salongen och hade inte ens hunnit piffa håret, träffar en bomb-snygg Bella – aja jag hade humöret på topp i alla fall. Bella har byggt upp ett skönhetsmärke och jag har mycket att lära från henne. Jag tänkte faktiskt på det, tänk om vi hade byggt ett skönhetsmärke tillsammans? För typ 3 år sedan? Jag hade varit den som tagit fram produkterna i och mina erfarenheter och Bella med sin enorma företagsvilja få ut produkterna på marknaden?! Förstår ni vilket bolag det skulle blivit då.

Nu kanske vi blir konkurrenter men våra produkter kommer inte likna varandra och vi är två olika grundare till två olika bolag så jag tror vi kommer lyfta och hylla varandra i slutändan. En dunderkväll, tack ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin. Blir själv inspirerad som vanlig Svensson när jag läser detta. Men när ”man” har ”vanligt” jobb mån-fre är det svårt att bryta sig ur mönstret, komma på en ide att satsa på och försöka.
    Det snurrar runt runt i huvudet men jag kan inte komma på ngt jag är unik på som jag kan satsa på som eget varumärke. Tyvärr. De är kanske inte för alla att vara en sådan entreprenör eller influencer.

    Om du funderar på att starta eget märke inom skönhet skulle jag vilja att du som duktig frisör ta fram lika bra löshår som hairtalk men som jag som kund kan beställa likt Rapunzel och låta min egen frisör sätta i. Hairtalk används inte av alla frisörer eftersom de kräver att du ska gå deras utbildning för att sätta i deras hår. Om du bor i en mindre stad är efterfrågan av löshår inte lika stort som i ex Stockholm vilket gör att våra (min) frisör inte kan satsa på en sådan utbildning då de inte lönar sig. Priserna läggs så högt och de går inte att sälja in hos kunderna i mindre städer, inte så många iallafall och då är det ingen mening att gå en sådan utbildning vilket gör att vi kunder i mindre städer inte kan få samma kvalite som ni i storstad… vilket är jättetrist.

    Louise Petersson 2018-03-23 18:16:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!