Påskägg, glowig blondin & barnvagn

Hej vänner! 

Jag kom precis innanför dörren. Har jobbat på salongen sedan 09.30 imorse och min förkylning blir bara värre ju längre in på kvällen det kommer. Jag ska inte klaga, mitt beslut att jobba men ibland får man lov att tycka synd om sig själv. Men idag har jag haft fina Lovisa i stolen, har inte sett henne på ett åt minst men det är för att hon varit ute och rest samt bott utomlands. Säger det ofta, jag älskar att följa min kunder genom livet. Jag har haft många kunder genom åren som flyttat utomlands och jobbat/pluggat men dom kommer hem kring högtider och liknande. Då passar dom på att komma till mig och fasen vad kul det är att höra alla tokigheter och lärdomar dom tar med sig. Jag slingade upp Lovisa’s hår ordentligt och klippte igenom hela håret, nu är hon redo för våren.

Sedan kom det ett gulligt påskägg från Foreo (klick), jag använde dessa hela tiden förr men inte riktigt varför jag slutade. Nu när jag såg att dom har minisar så kanske det är enklare att komma åt. Använder någon av er Foreo?

Efter en fullspäckad dag på salongen mötte jag upp min lillasyster och lilla Molly som kom från Gävle. Dom ska spendera några dagar med oss, som jag saknat att hänga med familjen ❤️ Nu ska vi mysa i soffan så hörs vi imorgon för GARDINERNA sätts upp imorgon – aaaah vad jag längtat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh så fint hår Lovisa fick! Om jag är sugen på något liknande gällande färgen, vad ska jag då be min frisör om? Både teknik- och nyans-mässigt! TACK <3

    Julia 2018-04-04 17:55:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!