Hundträff & Påsklunch

Hej mina finisar!

Hur mår ni? Är det bara jag som känner att det är lördag idag? Men vi invigde denna långhelg med att köpa en ny hundbädd till hundarna. Jag har velat ha kvar deras gamla i flytten så det luktar ”hemma” för dom men nu när allt börjar bli klart så införskaffade vi oss en som passar inredningen, haha. A smsade mig denna bädd när han var och köpte hundmat i veckan och jag nappade direkt. Jag vet inte vilket märke det är men vi köpte den på Bromma Zoo. Kan säga att vovvarna blev helt nöjda, Torsten framförallt. Jag har hittat honom upp och ner i sängen varje kväll, så sött.

Vi gick upp tidigt i morse för att A hade styrt upp en hundträff på söder. Jag har alltid tyckt det har varit viktigt att en hund ska få träffa andra hundar och när jag träffade A så kom Ester in i bilden och Torsten fick ett syskon. Men innan det åkte jag alltid på hundträffar med Torsten så han fick leka av sig. Vi tänkte att det skulle bli en toppenstart på denna ledighet.

Ester älskar att leka med andra hundar, hon springer runt som en tornado. Men Torsten går mest och luktar och chillar, får något ryck ibland och sedan vill han åka hem. Det var kallt idag men solen sken som bara den, underbart.

Sedan var det dags för påsklunch. Vi bestämde oss för att stanna hemma över påsk och då bokade vi bord på Sjöpaviljongen i Alvik för att få frossa i påskmat.

Shit vilken god mat dom hade. Det var inte jättemycket att välja på men det som fanns var riktigt bra utvalt och allt smakade helt fantastiskt. Vi brukar alltid åka hem till mina föräldrar i Gävle men mamma och pappa är utomlands och nu när vi börjar få klart här hemma så vill vi bara mysa i soffan. Som ni vet har jag mått piss hela veckan, inte kunnat träna och krigat varje dag på salongen så denna helg måste jag vila.

Efterrätten var helt outstandig, VÅFFLORNA. Jag måste köpa ett våffeljärn hem känner jag, herregud så gott det var. Dom hade raberberpaj med vanlijsås, lakrits- brulée och smågodis i massor. Bäst var det kalla och efterrätterna ❤️

Min älskling, finast är han ❤️

Lilla Molly var med också, sötnosen. Nu ligger vi helt utslagna i soffan, matkoman håller i sig fortfarande och kvällen bjuder på Netflix och godis. Hoppas ni får en mysig fredag vänner ❤️

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh, vill också veta var blusen kommer ifrån? Så fin på dig!

    Snna 2018-03-30 23:30:57
    Svara
  • Fin skjorta!! Kan man köpa en sån nånstans?

    Julia 2018-03-30 16:56:28
    Svara
  • Jättefin beige kappa. Vilket märke? ⭐️

    Ella 2018-03-30 16:33:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!