Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en mysig påskmiddag & den bästa serien på Netflix

BYXOR (HÄR) – TOPP ZARA – VÄSKA CHANEL

Hej finaste ni!

Har ni haft en bra påsk? Även fast jag inte åkt till Gävle, för första gången någonsin över påsk så känner jag att den blev jättebra. Min lillasyster och lilla Molly spenderade hela veckan med oss, vi var på påsklunch i fredags och lördagen spenderades framför den bästa serien jag sett på länge. Den heter ”LA CASA DEL PAPEL” och finns på Netflix. Ni måste se det, jag har suttit med hjärtklappning hela helgen för att den är så spännande.

Igår morse plingade det på dörren för att vår städerska kom för att storstäda lägenheten. Vi har tagit ett beslut om just städning och jag ska prata om det i ett annat inlägg. Jag vill ha samma städerska varje gång och är mer ute efter det lilla extra än bara ta in någon sådär, jag har hittat det perfekta företaget – ska berätta om det i veckan. Men under tiden tog vi hundarna till Hundöarna ute vid Drottningholm Slott. Det är en egen ö som alla hundar kan springa fritt och om ni har hund, åk dit. Även om vädret inte var på topp så är det en fröjd att hundarna får leka av sig och springa fritt på en ö.

Efter det svidande vi om och var bjudna på påsk middag hos några vänner. Vi skulle stå för efterrätten och vi köpte med en hederlig prinsesstårta, den gick hem kan jag säga. En sak är säker att jag kan ha världens snyggaste fästman ❤️

Det bjöds på mat i mängder och det var verkligen så gott.

Sill och potatis är mina favoriter plus ägghalvorna!

Min älskling ❤️

Tusen tack för en jättemysig kväll, vi var hemma tidigt eftersom vi inte tog med hundarna. Vi har kollat klart på första säsongen av serien så vi började se en svensk serie som heter ”ALEX”, vi ska ge den några avsnitt för hittills är den helt ok. Men andra säsongen av ”LA CASA DEL PAPEL” kommer ut på fredag – ni förstår vad jag ska göra kommande helg. Idag ska jag gå igenom min mail, förbereda inför veckan och åka till optikern för att skaffa linser. Min identitets-kris har lagts sig och jag har bestämt mig för att ge linser en chans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Vad fina ni är!! Vart är din kappa ifrån? Kram

  Suzy 2018-04-04 20:08:03
  Svara
 • Hej Elin! Skulle du kunna visa hur du stylar din lugg? Jag har nyss klippt kortare runt ansiktet men jag får inte till å böja de bakåt med plattången, det ligger liksom runt ansiktet istället.. Tack för en bra blogg! ?

  Emelie 2018-04-03 18:19:08
  Svara
 • Men alltså färgen på eran dörr! Dör för den ?

  Jennifer 2018-04-03 09:35:04
  Svara
 • Hej fina du!
  Ville bara fråga vilken längd du har på ditt hår? hade känts skönt att ha något att utgå ifrån när jag ska göra mitt 😀 SÅ fin är du!

  Paulina 2018-04-02 21:06:24
  Svara
 • Måste bara säga det!! Men du är verkligen vacker!! Din hårfärg är goals och du ser bara helt enkelt flawless ut. Din klädstil och ditt snygga blonda hår med en mörkare botten gör dig till den snyggaste.

  Evelinn 2018-04-02 20:01:13
  Svara
 • Hej! Superbra blogg, verkligen! Kommer ofta till dig då det gäller make up eller hårprodukter. Du skulle absolut godkänna mitt badrumsskåp ;D Nu till min fråga… Jag såg ett klipp på instagram där de blekte utväxten och hade efter halva verknkngstiden på silvershampo! Kan man göra så? Resultatet på videon blev riktigt bra (det lilla man hann se..). Jag vill nämligen bättra på mina ljusa toppar men är rädd för att det blir gult.
  Tack igen för en bra blogg!

  Linnéa 2018-04-02 14:45:41
  Svara
 • Hej Elin,
  Tänkte bara fråga vart din kappa på bilden är ifrån? Har länge letat efter en ljus men svårt att hitta den perfekta :/
  Hoppas ni haft en bra påsk!
  Kram

  Josefin 2018-04-02 13:33:11
  Svara
 • Åh vad mysigt och nu är så fina tillsammans!! Serien låter väldigt tråkig på beskrivningen, men den kanske är bättre än den låter? Har du sett Tabula Rasa? Om inte tipsar jag verkligen om den! Sjukt bra!!
  Kram

  Nathalie 2018-04-02 12:46:52 http://naatly.se
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Tusen tack!
   Men jaaa, så tyckte jag med men jag gav den en chans och DEN BÄSTA SERIEN JAG SETT 🙂 åh, bra tips – tack! Kram

   Elin Johansson 2018-04-02 12:51:16
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!