Fixat barret hos bästa Emelie på Hairtalk

God kväll mina underbara! 

Det är verkligen konstigt att ”missa” måndagen. Jag kommer komma igång med denna vecka på fredag känner jag, haha. Men min morgon började hos Emelie (PT) för ett träningspass. Som ni kanske vet så har jag mått rätt dåligt dom senaste två veckorna och min kropp har knappt orkat lyfta saxen. Jag har därför inte tränat på dessa två veckor och attans vad jag har saknat det. Efter all pasta och bröd i Milano, Påsken och ”tycka-synd-om-mig” unnande har inte varit bra för min kropp.

TRÖJA (HÄR- klick) – *finns även i svart

Sedan har jag suttit framför datorn, rensat mail och jobbat på som en tok. Eftermiddagen har jag spenderat hos underbara Emelie (Hairtalk), min fina tjej. Det kändes som både hon och jag var på samma läge, trötta och låga efter en period med mycket jobb. Eller rättare sagt, vi är inne i en intensiv period. Men det var dags att lägga en bottenfärg (IGEN) i och med att mitt hår växer som ogräs sedan funderar jag på om jag blivit ljusare i min själv med åren. Jag är egentligen blond om man säger så, jag färgar min mörka botten varje månad. Well, sedan ville jag bara bleka på några delar längst fram. Vi satte även nytt hår idag ❤️

Ser rätt alert ut ändå, har ju en kaffe i handen. Jag måste hamna i rätt fas med håret inför bröllopet känner jag. Jag har börjat flytta upp min ombre så det nästan ser ut som en mörk utväxt för att jag vill vara blond men det djupa, mörka mot ansiktet. Jag ska testa om det kan vara en hit, hittills älskar jag det. Hade en underbar eftermiddag hos min fina tjej, på tal om det: Emelie ska göra mitt hår på bröllopet – DET NI!!!

Men visst blev jag läcker? Den känslan när man får nytt hår isatt och ny färg, den är obeskrivlig. Sedan att bli omhändertagen av den bästa tjejen av dom alla, kärlek. Sedan var det många som frågade mig idag på IG om min ögonskugga och jag har använt DENNA PALETT (klick) – som jag nu såg finns för 20% billigare.

JAG HAR:
Hairtalk
4 pkt 40 cm
613/18, 613 och två 25
Colorplussade i silver och två i regular+brown

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Bara jag som läser melllan raderna här?? 😀

  Kristin 2018-04-04 16:58:28
  Svara
 • Har du något tips att skonsamt men effektivt tvätta ur revlon färgbomb copper gold lite snabbare?
  Den blev alldeles för röd.
  Jag är naturligt ginger och har haft blonderat hår och försöker få tillbaka min naturliga hårfärg. Fick håret färgat hos frisör men det släppte så snabbt.
  Vilken färgbomb ger en naturlig gingerfärg utan rött?

  Tilde 2018-04-04 15:26:12
  Svara
 • Hej Elin!!
  Har följt dig ett tag nu och uppskattade verkligen (!) inläggen där du nyligen tipsade om håroljor/leave in treatments. Skulle bli jätteglad om du kunde skriva ett likadant inlägg – fast med hårinpackningar. Tack för en superbra blogg!

  Michaela 2018-04-04 12:53:11
  Svara
 • Alltid lika fin =)
  Vad är skillnaden mellan bottenfärg och ombre? Ombre är ju mörkt som sedan går ut mot ljusare men ljust bottenfärg? Lägger man endast en mörk färg i botten? Blir det ingen kant då?

  Anna 2018-04-04 08:44:18
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tusen tack 🙂
   Skillnaden är hårfin. Men när man jobbar med en ombre ”fade:ar” man ut färgen tillsammans med slingor. Jag brukar säga bottenfärg men mena ombre just för att det ska bli enklare att förstå. Man måste måla in ljusa delar i håret och möta upp till bottenfärgen för att det inte ska bli en kant. Kram Elin

   Elin Johansson 2018-04-05 21:56:52
   Svara
 • Vilken färg har du på din tarte concealer?
  Tänkte beställa men har ingen aning om vilken färg jag skall välja…
  Tacksam för snabbt svar.

  Daniella 2018-04-03 23:23:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!