dagen har gått i ett – vad ska ni äta ikväll?

Men hej och hallå! 

Shit, denna dag – timmarna går så fort. Jag har varit på salongen sedan 08.30 och har ett tag kvar till kl 19.00. Tänkt på det, vi frisörer eller människor som jobbar inom skönhet – vi har extremt långa dagar. Jag åkte hemifrån 08.00 imorse och kommer inte vara hemma förens 19.30 ungefär, det är verkligen hela dagen. Det är inget konstigt att jobba dessa långa dagar för en frisör men när man verkligen tänker på det – shit. Men här ovan har vi min fina kund Sara som ville piffa på sig till våren, hon har ett magiskt fint hår som jag slingade för kung och fosterland.

Det händer inte så mycket annat för mig när jag är på salongen, jag har fullt fokus på att vara här med kunderna. Men imorgon vänner, då kommer det ett inlägg som jag längtat efter att få skriva. Glöm inte att kika in då ❤️

Jag glömde min systemkamera hemma idag så jag fick ta med mobilen, inte så pjåkigt ändå kan jag känna. Det är en enorm skillnad att fota med stora kameran, man ser varenda nyans och hårstrå mer än på mobilkameran men Sara har för fint hår att inte fota av innan hon gick.

Jag har lagt en bottenfärg och målat slingor på min sista kund här nu. Jag tänkte snabbt säga hej innan jag ska gå och skölja henne. Jag sitter och funderar på vad jag ska laga för mat ikväll, vad ska ni äta ikväll? HJÄLP!!! Den ständiga frågan… Jag vill alltid laga mat för att ha med matlåda till lunch men det är ett projekt att gå och handla, laga, äta och plocka undan. Jag är egentligen sugen på pasta men fasen, jag måste hålla igen.

Här sitter min sista stjärna till kund, in-smetad i all färg ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin! så glad att jag hittat dig och din blogg, så mycket bra tips och trix 🙂 Jag var idag hos frisören och gjorde slingor i mitt mellanbruna hår, villa ha tunna slingor ljusare brun/beige och sa tydligt att jag ville ha en kallare nyans och inte för varmt eller koppar. Mitt hår blev helt okej, men visst är det koppar och inte kallt som jag önskade. Finns det nåt jag kan göra själv för att få det kallare? 3h i stolen och 1800 kr var det klart inte värt även om det inte blev dåligt.

  Anna 2018-04-06 14:02:19
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!
   Åh så glad jag blir 🙂
   Det som är viktigt att veta är att om man vill ha tunna/ljusa slingor blandas allt ihop och egentligen får du en lite ljusare ton i ditt redan mellanbruna hår. Vill du ha en kallare effekt måste slingorna vara tjockare och bli ljusare så den kalla nyanseringen tar mer. Jag tror det är orsaken till att du känner dig varm. Sedan är önskemålet beige och det är ingen kall färg utan den är varmare blond, också bra att känna till. Allt handlar om kommunikation och tror nog du fick ett resultat efter dina önskemål men du kanske inte förstod exakt vad du vill ha. Men antingen går du tillbaka och kikar om det blev ett missförstånd eller så bokar du en ny tid och gör bredare slingor, ljusare och lägga en kall nyansering. Men det är en helt annan behandling så tyvärr kommer du nog få betala för den. Hoppas du förstår vad jag menar. Men viktigt att du får till det snyggt från början. Kram Elin

   Elin Johansson 2018-04-16 22:07:00
   Svara
 • Det är nog inget ovanligt å va på ”resande fot” i ca 12h. Jag går hemifrån 05.00 och är hemma 17.00. Jag jobbar inte inom skönhetsbranchen. Kram!

  Emma 2018-04-05 05:23:54
  Svara
 • Lasagne såklart ?
  På tal om arbetstider, dom flesta som arbetar inom vård och omsorg är inte främmande för 12 eller 24 timmarspass.
  Hälsningar från mig som just nu betar av ett 24 timmars ?

  Marie 2018-04-04 22:47:55
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Jag har jobbat inom demensvården i 12 år och där var det 12-14 h pass. Efter dessa sov man som en stock.

   ErikaJ 2018-04-05 07:04:40
   Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   MEN FASEN vad grym du är, shit så imponerad jag är ❤️ PS; lasagne är livets mat.

   Elin Johansson 2018-04-04 22:58:05
   Svara
 • Halloumiburgare ☺

  ErikaJ 2018-04-04 21:10:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!