när du vill få tid till annat – VÄLKOMMEN FRESKA

Hej vänner!

Idag ska jag ta upp någonting som har förändrat mitt liv – så här: Jag har under hela min uppväxt lärt mig att göra allt själv, flyttade hemifrån när jag var 15 år och fick lära mig att städa, tvätta, laga mat och sköta ett helt hem själv. Jag har vuxit upp och sett min mamma och pappa alltid ha ett kliniskt rent hem med vällagad mat varje dag och jobba fulltid på det. Jag har aldrig riktigt förstått hur dom har klarat av det, med fyra barn, hundar och allt där till – jag beundrar mina föräldrar så mycket. Jag har fått med mig allt hemifrån och det inkluderar att alltid äta en varm, lagad middag, storstädning varje vecka och framförallt att vara duktig på jobbet. Men ska jag vara ärlig, jag hinner inte vara 100 % på alla plan, jag jobbar på all min vakna tid och när jag väl kommer hem efter jobbet vill jag lägga all fokus på min fästman. När väl helgen kommer vet jag att lägenheten är upp och ner efter veckans hets, då ska jag ställa mig och städa en halv dag. Jag tänkte: Om jag kan banta ner jobbiga måsten så jag får mer tid för saker jag verkligen tycker är roliga och får lägga min ynka lediga tid på något annat än städa och byta sängkläder.

VÄLKOMMEN FRESKA! 

Här har vi vår stjärna, hälsa henne välkommen. Vi har skapat ett drömhem med stora ytor och två maffiga bokhyllor som måste dammsugas och torkas varje vecka. Dessa bokhyllor är mina drottningar men ett halvdags projekt att rengöra. Jag hörde mig för länge efter en städfirma och för mig var det viktigt att kunna boka själv i lugn och ro samt att ha samma städare varje gång. I söndags klockan 08.00 ringde det på dörren och som en frisk fläkt kom hon in och vi gick igenom vad som skulle göras. Efter det så körde hon igång med badrummet och jag gjorde frukost. Ni förstår inte hur glad jag var som kan stå och laga gröt, känna doften av rent i badrummet och veta att det kommer bli 100 ggr renare än om jag skulle gjort det.

Sedan tog jag och A med oss hundarna för att åka till hundöarna och spenderade några timmar där. När vi kom hem doftade hela lägenheten rent och fasen vad bra det blev. Bäddad säng, vikt toapapper, alla varor i kylskåpet var fint uppradade, ugnen kunde man spegla sig i och det var inte ett dammkorn i bokhyllan kvar.

När jag läste på Freska’s hemsida att bolagets stjärnor är just städarna så hade dom mig direkt. Jag älskar att jag kan gå in på hemsidan (KLICK) och boka när du vill, precis vad du vill ha hjälp med och vissa gånger kanske du vill få hjälp med att stryka skjortor eller få en nybäddad säng. Självklart har dom ”nöjd kund garanti” plus inget bindande avtal vilket är riktigt bra. Missa inte längst ner, har ett grymt erbjudande till er!

Ni kan tänka er att rengöra denna maffiga pjäs!

Soffan var damsugen och alla kuddar låg snyggt uppradade!

Känslan när man kan spegla sig på spisen, den ni. Genom att ta hjälp med städningen varje vecka kan jag som i söndags bara få vara en stund, tillsammans med min lilla familj är ren lyx. Jag hade tänkt att städaren kan komma på fredagar istället så är helgen är helt fri och tänk när man kommer hem efter jobbet en fredag och lägenheten är städad och sängen är nybäddad?! Det kallar jag fredagsmys. Detta är kanske inte stort för andra men för mig är denna tjänst så mycket värd. Jag vet att ni är många därute som också vill ha tid för annat, det är så jag ser det.

Från hjärtat, boka upp en städning och låt dessa grymma städare låta dig åka in och ta en brunch med vännerna. Testa och skriv gärna till mig vad ni valde att göra istället för att storstäda, det hade varit så roligt för mig att läsa.

JAG VILL GE ER: 
Ni kan gå in på hemsidan (KLICK) och klicka i hur stort ni bor och vad ni vill ha hjälp med.
Ange Elin2 som rabattkod för att få 200 kr avdrag på din första städning.
Erbjudandet gäller till 5 maj 2018

Hemstädning Stockholm 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tack för ditt fantastiska tips! Jag kommer prova det! Jag känner igen ALLT du beskriver! Tack igen!

  Med vänlig hälsning

  Annika

  Annika Englund 2018-04-11 17:23:38
  Svara
 • Hej!!
  Har fastnat för ljusstaken på första bilden sen jag såg den, måste fråga vart den är ifrån:))

  Emma 2018-04-08 00:01:24
  Svara
 • Gud vad kul att han blev försäljningschef på just den städfirman du hade ett sammarbete med. Tänk vad världen är liten =)

  Malina 2018-04-06 06:39:07
  Svara
 • Förstår att det behövs för er med den typen av lägenhet. Själv skulle jag hellre välja att ha nån som lagade min mat. Det skulle göra min vardag sååå mycket lättare.

  ErikaJ 2018-04-06 05:34:32
  Svara
 • Åh vad fina bilder! Vilket drömhem ni har ❤️ Tack för tipset Elin

  Linn 2018-04-05 21:45:43
  Svara
 • Fast borde du inte skriva ut att din kille jobbar med det där nystartade företaget…? Det där är ju gratis reklam.

  Josefin 2018-04-05 20:08:42
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej du!
   Jag backar Majas kommentar här, hur är detta gratis reklam? Det står klart och tydligt att det är ett samarbete och A har inget att göra med detta samarbete. Jag älskar tjänsten, resultatet och vill verkligen lyfta företaget 🙂 A väljer att bli försäljningschef av samma anledning, han tror på bolaget. Kram Elin

   Elin Johansson 2018-04-05 22:04:48
   Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   På vilket sätt är det gratis reklam?

   Maja 2018-04-05 21:36:23
   Svara
 • Jätte bra tips men kändes lite pressat eftersom A jobbar på företaget du gör reklam för..:) ”jag hörde mig för länge efter ett städföretag” känns lite fake för oss läsare. Men ähh testa på tjänsten tänker jag absolut göra eftersom det är svårt att hitta bra städare/städerskor! ? kram och tack för bra blogg!

  Läsaren 2018-04-05 19:41:06
  Svara
  • Svar på Läsarens kommentar.

   Hallå där 🙂
   Förstår helt din kommentar men detta samarbete var på tal innan A blev försäljningschef. Jag skulle aldrig skriva ut någon fake till er, jag är väldigt noga med mina samarbeten och ber om ursäkt om du upplevde det så. Jag har testat FEM olika städfirmor innan jag bestämde mig och anledningen till att jag ville göra detta samarbete är för fasen vad bra dom är på att städa. Jag älskar att lyfta bra arbetande människor och nytänkande företag, därför är jag så stolt för att göra detta samarbete. Tro mig, har du läst min blog länge vet du att jag är den mest kritiska människan som finns och att jag skulle hoppa på första bästa finns inte i min värd 🙂 Hoppas du blir nöjd med din städning och snälla, skriv till mig hur du upplevde det. KRAM

   Elin Johansson 2018-04-05 22:02:27
   Svara
 • Tack för tipset Elin? Kram

  Malin 2018-04-05 18:53:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!