Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en underbar pizzakväll

Hej vänner!

Åh vilken härlig kväll jag hade igår. Det var första gången sedan vi flyttade in i nya lägenheten vi kunde bjuda hem vänner på middag. Vi bjöd hem min underbara vän Ariane med hennes karl på pizzakväll. Jag älskar verkligen att äta middag hemma, sitta vid matbordet hela kvällen, äta gott och bara mysa. Förr när klockan började nära sig 00.00 var det alltid dags att åka till krogen och börja shota och dansa tills det inte fanns någon morgondag. Även fast jag har festat som en gud förr i tiden så är jag glad att man blir äldre och faktiskt inte orkar vara ute hela natten. Ju äldre jag blir känner jag: Jag har inte tid att vara bakis, må dåligt eller låta en ledig dag försvinna. Jag tycker att tid är viktigare än något annat och därför är det viktigt för mig att handla därefter.

 

Ester var lagomt taggad inför middagen. Hon har varit gräsänka hela helgen då det inte är min vecka med Torsten. Men idag kommer han, hon kommer bli överlycklig.

Jag hade på mig en kjol från Valerie, en body från Ganni som jag köpte förra året. Jag har använt den 50 gånger känns det som men jag älskar att ha bodys under kjolar för allt sitter på plats och det skrynklas inte så mycket. Jag hittade just inte denna att klicka hem men jag fann andra som var ännu snyggare.

Vi gjorde tre olika pizzor. En vego, en med gorgonzola och bresaola samt en med salami och ost.

Här har vi gänget, finaste ni! A gjorde riktigt goda Aperol Spritz som slank ner hela kvällen 🙂 Gänget åkte hem vid 02.00 och vi däckade direkt och vaknade till liv vid 11.00 idag. Nu ska jag göra det vanliga på söndagar, beställa mat från nätet så vi har koll på vad vi ska äta i veckan. Jag ska jobba framför datorn, vi har fått hemläxa av bröllopskoordination som måste bli klart idag och jag har även bakläxa på mina produkter som jag inte hann med i veckan. Men jag har inget emot att sitta i mitt underbara kontor och jobba.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad du är snyggt klädd. Vilken vacker kjol. Verkligen fint.

    anonym 2018-04-08 16:02:51
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!