helt utslagen

Hej vänner! 

Sorry för min frånvaro men jag ligger hemma i en gräslig magsjuka. Går jag igenom alla sjukdomar på en gång eller vad är det här? Från förkylning, blir frisk, tränar och känner en underbar energi till att sova på badrumsgolvet en hel natt? Jag trodde jag hade fått i mig något dåligt men det måste vara magsjuka för jag mår verkligen så dåligt. Jag sa det när jag pratade med Mamma igår att jag kommer inte ihåg när jag var magsjuk senast, inte som vuxen i alla fall.

Igår låg jag i sängen hela dagen och det enda jag har panik över är att jag har så mycket på jobbet och hur jag ska hinna med allt? Min telefon har gått på högvarv och människor hetsar varför jag inte svarar men det enda jag vill göra är att sova. Då kom jag på att shit vad man hinner med saker när man är frisk. En rubbning i livet gör att allt fallerar. Ni som haft magsjuka vet vad det innebär, jag önskar inte ens min värsta fiende detta. Jag ska på en gala imorgon och ställer mig frågan hur jag ska klara av det? Men jag får bestämma det imorgon helt enkelt. Nu ska jag fortsätta vila, hoppas ni mår bra i alla fall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • 24h symptomfri står det på 1177. Förutsatt du är orkar äta och är pigg.

  Ann-Sofie 2018-04-10 21:27:23
  Svara
 • Krya på dig finaste Elin!<3

  Elisabeth 2018-04-10 19:31:50
  Svara
 • Jag förstår att du gärna vill gå på galan. Men det är pga sånt tänk magsjukor går runt hela tiden. Stanna hemma för att inte smitta andra. Krya på dig! Vi har i vår familj varit sjuka i princip till och från sen mitten av februari. Andra magsjukan hemma hos oss just nu.

  Karin 2018-04-10 19:18:32
  Svara
 • Hej
  Krya på dig verkligen. Inte roligt alls & jag lider med sig. Allt som du hamnar back med går inte att ta igen enkelt för då stressar du på tok för mkt.
  Tipsar i all välmening att kanske du ska hoppa galan för att bli helt kry & kanske du då hinner igenom lite administration istället. Galor är verkligen underbara men det kommer alltid fler ❤️ ta hand om dig för du ska hålla länge.

  Camill 2018-04-10 12:54:12
  Svara
 • Elin tänk på att man ska vara hemma 48 h efter sista symptomet vid magsjuka för att inte smitta andra!

  Anna 2018-04-10 12:41:47
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Som ovan nämnde gäller 48 h från symtomfrihet, och även trötthet/illamående är symtom, inte bara diarré/kräkningar.
   Calici-virus är fruktansvärt smittsamt, så det gäller att isolera sig tills man är helt frisk (och varit det i 48 h).
   Krya på dig! 🙂

   Anna 2018-04-11 08:10:14
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Precis, 48 timmar efter att man är helt symptomfri! Dvs inte bara sen sista diarren eller kräkningen. Magsjuka är oerhört smittsamt. Snälla tänk på din omgivning, särskilt oss som har underliggande sjukdomar, och håll dig hemma. För mig tex kan vinterkräksjukan vara dödlig om jag inte mycket snabbt kommer till sjukhus… :/

    M 2018-04-11 19:14:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!