mörkt svall med Hairtalk

Hej vänner!

När jag ändå ligger här i soffan utslagen så tänkte jag passa på att visa er detta magiska hår. Jag la upp en bild på IG förra veckan och det var så många som frågade om just detta hår, vilka färger mm. Detta är som ni kanske ser Emelies svall och jag färgade det för några veckor sedan. Jag lägger en mörk, riktigt kall mörk bottenfärg. Jag målar ljusare delar i hela håret och försöker fade:a upp mot den mörka botten så snyggt det går. I och med att jag jobbar med svart mot vit färg i praktiken så kommer dom två färgerna alltid reagera mot varandra och skapa en färg. Den blir alltid varmare men ska jag vara helt ärlig så tycker jag det blir snyggast än bara en skarp övergång.

Jag tycker att det är onödigt att ljusa upp hennes egna hår så mycket i och med att jag ska in med ljusare Hairtalk. Jag försöker alltid tipsa om det att för att spara på kvalitén lite extra, använd ljusare Hairtalk för att få ett ljusare intryck i hela håret – så som att du skulle blekt håret.

HAIRTALK:
40 cm
5 paket
2 st nr 20
2 st Colormelt: 4/6
*ett paket motsvarar 2 vanliga
Sedan har jag colorplussat några i regular+brown & regular

Jag har använt en 32 mm locktång, sprayat waxspray, puffat upp med volympuder och kammat ut lockarna med en bred kam. Det går också att använda en vanlig paddelborste.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Jag kom förbi bloggen av en ren händelse och tänkte passa på och fråga om du vet något om hårmedlet Provexin som går på tv? Hittade en sida som heter testosterontillskott.se som skrev lite om det men skulle vilja ha ett utlåtande från någon som har mer erfarenhet!
  TACK!!

  Provexin? 2018-04-15 17:30:45 https://testosterontillskott.se/provexin/
  Svara
  • Svar på Provexin?s kommentar.

   Hej du!
   Ska jag vara helt ärlig så är jag inte så insatt i och med att jag tycker inte det fungerar. Det kostar mycket pengar i månaden i hopp om ett bättre hår. Jag skulle hellre äta vanliga vitaminer och få i mig bra kost för att få bättre hud och hår 🙂 Men vill du ha mer svar så googla runt, det står mycket man kan läsa. Kram

   Elin Johansson 2018-04-16 21:47:45
   Svara
 • Här kommer sidan också ?
  https://www.instagram.com/brianacisneros/?hl=sv

  Veronika 2018-04-11 08:38:53
  Svara
 • Hej Elin. Har ingen aning om hur du färgar hår osv. men såg denna instagramsida med en frisör som verkar använda sig av tekniker som jag aldrig sett tidigare ? Blir himla fint och naturligt resultat iaf! Jag är själv inte frisör utan går till alla möjliga frisören för att hitta den rätta, men har ännu inte hittt rätt, efter 15 års letande och testande ?

  Veronika 2018-04-11 08:36:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!