ett nytt sken när man kommer in

Men hallå där! 

Tack hörrnii för er underbara omtanke och tips ni ger mig. Jag har självklart full koll på smittorisk och hur länge jag måste vara isolerad. Jag jobbar med människor och jag skulle aldrig utsätta mina kollegor eller kunder för smittorisk. Jag har valt att inte gå på galan ikväll, även om jag känner mig bättre idag så känner jag att det är för tidigt och att jag behöver en dag till hemma för säkerhetens skull – för alla parter.

Men hur som, nu måste jag visa er min nya taklampa i hallen. Jag hade en lampa från VITA (klick) i hallen innan men den hängde ner för mycket så alla långa personer slog huvudet i den. Just att googla på ”taklampa” kändes riktigt osexigt, lite därför jag har haft en hängande lampa innan. Men jag kunde inte blunda för problemet längre, den hängande måste bort och in med en riktig taklampa.

Här har vi det nya stjärnskottet, visst är han vacker? Den är från ett märke som heter Co Bankeryd (klick-HÄR). Den finns även i silver, svart och vit. Nu tror jag att vi valde fel lampor för det är ett bra krut i hallen, kanske lite väl mycket. Men jag väntar ett tag och ser om jag måste byta ut dom, men just nu gillar jag att hallen lyser upp som på tivoli.

Jag är riktigt nöjd, kunde inte blivit bättre än såhär faktiskt ❤

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • De går inte sätta in en dimmer i lampknappen på väggen så ni själva kan styra hur pass ljust ni vill ha de?? vi har gjort de hemma på flera ställen hemma ?

    Emma 2018-04-11 19:19:46
    Svara
  • Vilken vacker lampa jättefin.

    Maria 2018-04-11 18:26:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!