Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

söndagslistan – veckan som gått

Hej mina bästa! 

Hur har helgen varit? Min har varit riktigt bra. A’s mamma och morfar har spenderat hela helgen tillsammans med oss och det har varit helt underbart. Även fast jag jobbade hela dagen igår så hann vi ändå umgås. Vi åt en mysig middag igår kväll och hela dagen idag har vi spenderat på Mall Of Scandinavia för lite shopping inför Milano. Vi har precis släppt av dom på flygplatsen och nu sitter jag framför datorn och ska förbereda veckan. Jag invigde mina nya skor från Gucci igår och fasen vad sköna dom var. Jag är egentligen ingen sko-människa, jag är mer för väskor. Men när vi var i Milano sist så såg både jag och A denna nya kollektion från Gucci och föll pladask. Det är djurtema på många kollektioner nu och Gucci levererar Ester (Boston Terrier) på många av plaggen och vi var tvungna att köpa ett par. Dam är i silver och herr i vita, jag ska ta bättre bilder på dom senare så ska ni få se, jag älskar dom.

Bäst i veckan?

– Att jag blev frisk lagomt till torsdagen. Jag har haft underbara kunder denna vecka även fast veckan varit kort för min del. Jag känner verkligen att jag presterat bra hårfärger och allt har flutit på bra med tanke på omständigheterna. Jag har även gjort klart dom stora inbjudningskorten till bröllopet som ska ut här snart. I fredags var jag på min andra laserbehandling hos Ulrika, ni var många som frågade om det på IG så vill ni läsa vad det är för något så finner ni inlägget HÄR (klick).  Jag märker en enorm skillnad och är otroligt glad att jag hoppade på det tåget.

Det var även pressvecka och jag hann med två presskontor, så fina saker som är på väg in vänner. Jag var även förbi mitt nya bloggnätverk och planerade designen på min nya blogg. Det är en speciell känsla att byta bloggportal, det känns som en nystart varje gång. Man blir mer taggad än någonsin på att jobba med bloggen. Tillsammans med all bra feedback jag fick från er i veckan gör det ännu roligare – TACK!!!

Sämst i veckan?

– Att jag varit så grymt dålig. Jag har legat i fosterställning i flera dagar och vänt ut och in på hela min kropp. Det som är positivt med att må riktigt dåligt är att man får tid att tänka, reflektera och förstå vissa saker man gör eller ha gjort. Även fast magsjukan tog en hel vecka från mig så kom det något bra utav den måste jag säga. Jag är mer peppad på livet än någonsin!!!

Veckans godaste måltid?

– Haha, well – jag har fått i mig blåbärssoppa och skorpor. Men igår åt vi en brutal god hamburgare på restaurangen, den var jag värd efter denna vecka.

Nästa vecka ser jag fram emot?

– Åh, vi åker till Milano på onsdag. Vi ska dit för att testa vår bröllopsmeny och jag är så taggad på det. Vi ska inte stressa ihjäl oss denna gång utan vi har tagit ledigt ons-sön för att njuta av denna helg. Vi ska strosa runt, äta gott och umgås. Det ska vara 25 grader varmt och sol så jag ska bunkra upp med BUS så jag kan visa mina genomskinliga ben för allmänheten. Vi ska även åka till slottet vi ska gifta oss på, få en känsla och efter denna helg i Milano kommer få oss att verkligen inse att VI SKA GIFTA OSS SNART!

Nästa vecka ser jag inte fram emot?

Jag satt och klurade på denna fråga och det är ingenting jag INTE ser fram emot. Jag hoppas bara att den blir till den bästa tänkbara och att jag får med mig all packning, haha.

Måndagens planer?

Imorgon ska jag göra bokföring på morgonen, innan lunch börjar min dag på salongen och jag kör till 19,00. Sedan ska jag träna och som jag längtat efter det, hela min träningsplan har rubbats i och med att min kropp strejkar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tänk om du är gravid? Ja fick matförgiftning faktiskt i början på andrs graviditeten så tyckte ja de var skumt de aldrig gick över. Kolla för hepatit o var orolig. Men var gravid. Så de måste tonat in i varandra måendena.
  Hoppas du mår bra snart. Tack för att du ändå levererar en fantastisk blogg?

  Emma 2018-04-17 11:52:48
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Är inte sån som person går runt o förutsätter eller frågar alla om de är gravid,från min sida var de helt av omtanke då de stämde me hur ja mådde i början.
   Har själv ett missfall i bagage, o syrran 3, men vet också många som blivit gravid oplanerat, och ibland har man inte dom klassiska gravid symptomen, visste INTE hur mycket du fått denna fråga, så hemskt mycket förlåt för att jag var den som fick bägaren att rina över, svårt o veta tonen i en kommentar, men denna var verkligen inte menat så, ni är precis i början på er resa, och ja ser så fram emot allt du satsar på, speciellt din hårserie, så personligen blir ja glad av att höra du väntar med detta. Barn är en stor uppoffring även om man valt de själv och älskar sina barn , så är småbarnsåren tuffa. Må gott, tack för du sa till, och från min sida förlåt?

   Emma 2018-04-18 08:40:47
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!