Soft Glam Monday

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Hej mina underbara! 

Åh, det är måndag – som jag skrev igår är jag mer taggad än någonsin. Men morgonen började med att Persiennkompaniet plingade på dörren för att hämta två gardinlängder som var för korta – vilken service det är alltså.  Jag var uppe tidigt för att gå igenom lite på datorn och passade på att göra en lätt sminkning med mitt nya stjärnskott till ögonpalett från Anastasia (klick). Jag fick hem det i ett pressbud för några veckor sedan och det tar ett tag för mig att känna efter vad jag tycker, jag måste använda den ett tag. Nu ska jag säga det att det var kärlek vid första ögonkastet.

Anastasia har kommit med några underbara nyheter och det är bland annat highlight och Soft Glam ögonpalett. Ska jag vara årlig så är det den finaste palett jag sett på länge. Jag kan använda varenda nyans i hela paletten vilket är ovanligt. Om man vill köpa en enda palett av dom alla skulle jag köpa denna. Anastasia’s skuggor är väldigt pigmenterade och men också enkla att jobba med. Den kostar 545 kr och finns HÄR (klick)!

Älskar min nya blus jag köpte från Zara igår!

Ett annat magiskt tips är dom nya highlighters från samma märke. Dom kommer i limited edition och det är värt att hinna lägga vantarna på dessa. Dom kostar 375 kr och finns HÄR (klick).

Borstarna kommer från Tarte Cosmetics ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin! Kan du snälla göra ett inlägg om ”steampod/ångplattång”? Är sugen på att köpa en istället för en vanlig plattång!
  Är en steampod bättre för håret? Är det värt att köpa? Sliter det mycket på håret att platta med ånga?
  Tack för en bra blogg (saknar dig på youtube) Massa kramar!

  Linnea 2018-04-17 10:09:43
  Svara
 • Hej Elin. De här hör inte till själva inlägget men har försökt hitta så bra svar som möjligt på Google men hittar inte rätt.
  Jag har brunt hår med en gammal färg i löngderna jag har aldrig varit blond men är våghalsig o vill testa.
  Jag tänkte göra det själv, har alltid färgat mitt hår själv inna men nu är de 1.5 år sen.
  Min tanke var att göra en avfärfning o sen köra silverchampoo o sen lägga i en blond färg. Inte super blond dock . . O efter ett tag slinga de vid frissan i olika blonda nyanser för att få de mer naturligt. Tror du det är en väg att gå? Jag är medveten om att de kör bli gult först men själva timingen borde väl dämpa de in ja väljer en mörkare blondering.
  Ha de bra. Tack för en super bra blogg

  Michaela 2018-04-17 09:28:26
  Svara
 • Vilket härligt smink. Ska gå till kicks och testa. Kram.

  Maria 2018-04-16 20:54:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!