Balayage på din egna bottenfärg

Hej vänner! 

Alltså, TUSEN TACK för alla kommentarer igår och jag har inte behövt tagit bort en enda kommentar – shit vad bra vi är. Jag sitter i en taxi till Arlanda för nu åker vi till Milano. Jag är så glad över att vi inte åkte tidigt i morse för jag klarar inte av att gå upp mitt i natten för att ta ett tidigt morgon-flyg längre. Då väljer jag hellre att lägga till en dag och åka i lugn och ro, fram kommer man i alla fall.

Men igår hade jag min fina vän Andrea hos mig. Det var dags att piffa upp hennes hår inför våren och sommaren. Vi har på sista tiden valt att bygga färgen på hennes egna bottenfärg och det är jag så glad över. Att lägga en ombre (bottenfärg) är lite kämpigt för att den ska underhållas och gulnar med tiden. Om jag slingar/målar på samma sätt som när jag lägger bottenfärg men med hennes egna bottenfärg som grund så blir det samma sak – om inte bättre.

Jag klippte av en bit på längden så hon får en längre lob, fylligare toppar och då kunde jag klippa upp håret lite mer för en fylligare helhet. Vi har pratat lite om blonda nyanser fram och tillbaka och vi har kommit fram till att den ”klar-blonda” tonen är den bästa. En kall grund med med en liten värme, ljus-beige kan man säga. Om man då kan ljusa upp håret till den ljusaste graden så blir resultatet verkligen SÅ snyggt.

Blir så glad att hänga med denna magiska tjej och hon fyller år på lördag – så in och ge henne ett fett stort grattis ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Grattis

    Maja 2018-04-20 07:19:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!