CIAO BELLAGIO

Buongiorno Amici!

Jag är i chock blandat med en enorm lycka och kärlek när jag vaknar upp på ett hotellrum som är från ett annat liv känns det som. Jag älskar Italien, det är bara så. Vi har nämligen åkt hit för att vi ska testa ut vår bröllopsmeny och valde att ta några dagar här i Milano/Como för att reka, känna in och försöka förstå att om fem månader säger vi JA till varandra. Vi flög till Milano strax efter lunch igår och det tog bara 2 timmar och 20 minuter vilket var smidigt. Jag lyssnade på två poddavsnitt av Rättegångspodden och drack lite kaffe på planet.

Jag invigde mina nya skor från Gucci också, A har samma skor fast herrmodellen är vita.

Jag fann THE LIGHT inne på Arlanda och drog av en bild där. Det var väldigt många som undrade vart min skjorta är ifrån och den är från H&M.

Hade inte ett trist sällskap med mig heller ❤️

Vi satte oss i hyrbilen för att köra till COMO, det är nämligen där vi ska gifta oss. Anledningen till att vi valde just Italien och Como är för att vi letade efter det perfekta stället och varken jag eller A kände ”WOW- det tar vi” i Sverige. Vi letade, och letade men ingenting tilltalade oss. Vi gick igenom livet, pratade om vad vi tycker om, vad vi kommer tycka mer om i framtiden och drog ihop säcken och så blev det Italien. Vi fann det stället på nätet där vi ska gifta oss, såg en del bilder och båda kollade på varandra och ba: ”Eh, HÄR HAR VI DET”. A bjöd på ett magiskt frieri i Paris och Frankrike kom också på tal men vi är mer Italien.

Well, ni förstår varför va? Herre-min-skapare!!!

Från Como’s Centrum upp till Bellagio där vi ska bo i tre dagar tog en timme med bil. Det var en intressant resa kan jag lova, jag har aldrig varit med om smalare vägar någon gång. Jag satt på helspänn i EN TIMME, kissnödig som ett barn, hungrig, livrädd och skräckslagen. Jag bugar och bockar för hur nedrans bra A är på att köra bil, jag hade inte ens valt att promenera där. Vi hyrde en as stor bil också, vilket kan vara det osmidigare valet vi kunde gjort. Men vi kom fram lagomt till solnedgången och nöjt av varje sekund.

Ser rätt nöjd ut i alla fall!

Här har vi utsikten från vår svit, finner inga ord. Det känns som att jag kollar på ett vykort och ingenting av det jag ser är på riktigt. Det var värt varenda sekund av den där bilresan för att komma upp hit. Vi bor på Belvedere Hotel i Bellagio och från den stund vi kom innanför dörren har vi fått den bästa servicen någonsin, kan varmt rekommendera detta ställe. Vi ska bo sista natten på det hotellet vi har hyrt vår bröllopssvit för att reka även där, med det hotellet ligger nere i Como.

Restaurangen på hotellet ska vara en av dom bästa här omkring och jag förstår varför. Vi tog in procutto och bresaola till förrätt, den bästa carbonaran jag ätit till huvudrätt och Tiramisu till dessert. Kan meddela att vi somnade rätt hårt igår kväll. Nu ska vi in till Milano för att testa bröllopsmenyn och spendera hela dagen där innan vi åker tillbaka till Bellagio ikväll. Följ mig på IG-story där jag uppdaterar hela tiden ❤️ PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Du är så himla fin!! din brillor också, vart kommer dom ifrån? <3

    Alicia 2018-04-20 08:33:35
    Svara
  • Ser härligt ut!

    ErikaJ 2018-04-20 07:18:57
    Svara
  • Hur många gånger kan man inviga en och samma sko? 🙂 Enligt din Instagram gick du ju omkring med de där dojjorna i Sthlm, för flera dar sen…. Aja.
    Alltså Italien ser ju helt drömmigt ut. Vilken underbar plats ni funnit att gifta er på! Önskar er all välgång och lycka, nu och alltid. ?

    Sofia 2018-04-19 21:03:27
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      HAHHAHAHAHHHHHHAHA!!!!
      Första gången gick jag bara ner från porten och tog en bild, det kallar jag inte invigning. Så nu, när jag bar dom en hel dag så känner jag mig ordentligt invigd i mina nya dojjor 😉 Tusen tack ❤️

      Elin Johansson 2018-04-23 10:33:47
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!