SWITCHBOX – när du vill ha snyggare strömbrytare och eluttag

God morgon finaste ni! 

I alla underbara semesterbilder så måste vi väl ändå göra lite nytta. Jag måste visa er en sak som har förändrat hela vår lägenhet. Vi är så nöjda med alla val, renoveringen och snart kommer alla för/efter bilder upp på lägenheten, där kommer jag också skriva vart allt är ifrån och färgkoder mm. Det är så många som frågat och jag har inte struntat i det utan samlar ihop till ett inlägg när allt är klart. Det har varit lite förseningar med elektriker bland annat men när vi kommer hem ska allt vara klart sa Sebban.

Men här ska jag visa er: 

När vi har valt ut allt in i minsta detalj och lagt vår själ i hela lägenheten så stod vi och funderade på varför vi har dessa fula vanliga vita lampknapparna och eluttagen?! Nu ser ni bara själva hjärtat i uttagen men det är för att dom vita rök när målarna började måla. Första bilden högst upp ser ni hur dom blev, HUR FINT? Vi valde mässig i hela lägenheten men dom har väldigt många olika varianter allt välja bland.

Jag älskar dom vita med mässig-dim-knappen och den silvriga är helt magiskt snygg. Ni kan kika på alla varianter HÄR (klick) ❤️

Här har vi eluttagen som också är i mässing med svart inuti. Den till höger är för internet, någonting vi inte använder men det tillhör lägenheten så dom får vara kvar.

Vi valde även mässing handtag på alla dörrar och tillsammans med strömbrytarna gör det hela lägenheten. Man säger att ”It’s all in the details” och i detta fall är det verkligen så. Jag har inte tänkt på att byta ut alla uttag och lampknappar tidigare för jag har alltid tänkt att ”det spelar väl ingen roll”, men det får jag äta upp. Vi fick en helt ny inrednings-detalj på köpet.

Vi har även två ”paneler” som jag kallar det, (som ni såg på första bilden i inlägget) i vår stora bokhylla i vardagsrummet. Det är så häftigt när man ser lampknapparna i bokhyllan och jag har valt att låta just den hyllan vara tom på saker så man ser knapparna – så stor skillnad gör det.

Jag var först inne på marmor med mässingsknapp men i och med att vi inte har valt någon annan marmor i lägenheten så valde vi bort det men ack så fina dom är. Här ner ni som sagt ett urval, HÄR (klick) kan ni se vad ni kan välja på. Älskar dessa lösningar, så glad att ni finns ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så snyggt!

    Josefine 2018-04-20 14:25:29 http://justface.se/
    Svara
  • Har inte med inlägget att göra men tänkte bara säga tack för alla dina fantatiska sminktips! Har nyligen köpt Sensai glowing base, Sensai flawless satin foundation, beccas bronzer och ofras highlighter (den med tre färger), allt efter dina tips! Är så himla nöjd med allting så ville bara säga tack för dom tipsen 🙂

    Rebecka 2018-04-20 10:10:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!