wake me up <3

Hej på er! 

Ska jag vara ärlig så har detta dygnet varit jobbigt, i alla fall känslomässigt. Igår kväll såg jag på Aftonblandet att Avicii gått bort och jag trodde inte jag skulle reagera så starkt men det gjorde jag. Jag läste artikeln om och om igen, kollade alla flöden på IG och Fecabook för att förstå vad som hänt?! Jag känner absolut inte Tim men hans musik har jag vuxit upp med, skapat oändliga minnen med och jag var i Tele2 Arena när han spelade för en herrans massa år sedan. Det är fruktansvärt, så ofattbart och jag tänker på hans familj och närstående – fan fan fan alltså. I morse när vi satte oss i bilen så satte jag på hans låtar så det strömmade i bilen så byborna i bergen måste undrat vad fasen vi höll på med. Jag ville gråta, fick svälja tårarna och njuta av stunden till hans musik istället. Att vi blir gamla och sjuka kan jag någonstans acceptera – men detta? Nu vet vi inte alls vad som hänt men i och med att polisen inte misstänker brott så blir det ännu värre. Vi skulle de dokumentären om Avicii men vi kan inte se den i Italien så imorgon när vi kommer hem ska jag spendera hela kvällen framför tv:n.

Men innan detta tragiska hände åkte vi över gränsen till Schweiz för att besöka en outlet som heter Fox Town. Jag är sämst på allt som har med rea och outlet att göra, jag hittar ALDRIG någonting och för mig är det som att köpa matvaror som gått ut och som ingen vill ha. Jag har aldrig varit bra på att fynda, göra bra köp eller varit speciellt ekonomisk när det kommer till shopping – haha. När jag ”går på rean” står jag alltid i den delen där det står ”new collection” för att alla storlekar finns kvar och det är aldrig folk där ( i och med att dom hänger på REAN) – orkar inte med mig själv men det är sanningen. Som ni förstår så kom jag hem med NADA, jag fann dock en blus från Valentino men den kostade 8000 kr och innan ”rean” 12.000 kr – jag tackade för mig och drog därifrån fort som fan.

Vi spenderade några timmar där men tröttnade rätt snabbt. Vi åkte tillbaka till Bellagio för lunch vid vattnet. Jag har alltid älskat rödvin mer än livet men sedan vi var i Grekland förra året har mitt öl-drickade kommit fram. Jag tycker om att ta en öl till maten eller lite då och då, rödvin kan jag dricka en hel flaska om min berusning tillåter. Men när det är varmt då finns det två saker som funkar, iskall cola med is och citron samt en kall öl!

Sedan tassade vi tillbaka till hotellet för att ha en riktigt soft eftermiddag. Vi har haft fullt schema alla dessa dagar och när vi bor på det finaste hotellet måste vi utnyttja det. Solen sken och temperaturen låg på 27 grader så det var bara att springa ner till poolen!

Jag glömde min bikini hemma så jag fick kila in på Calzedonia för att köpa en ny, jag älskar den!

Jag passade på att pussa på min bättre hälft ❤️

Jag beställde en riktigt god Bellini vid poolen!

A har problem med pollen den stackaren så vi tog en stödvila på rummet innan det var dags för middag. Vi slocknade till och jag vaknade upp och såg nyheterna att Avicii gått bort. Jag skrek till och A vaknade som en yrpanna och ingen av kunde fatta det. Efter det så var igen av oss pepp på att göra någonting, jag ville inte jobba eller göra någonting. Vi hittade ett jättemysigt hak i en gränd där vi åt en sen middag. Vi åt upp rätt snabbt och traskade till hotellet igen. Idag har vi haft en oförglömlig dag, ska berätta mer om det senare – om ni vill tjuvkika så kolla in min IG-story ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag måste bara få säga detta! Du e så sjukt vacker! Lycka till med allt❤️

  Jenny 2018-04-22 23:48:54
  Svara
 • Varifrån kommer blusen på bilden där du dricker öl? Så fin!!

  Molly 2018-04-22 15:23:33
  Svara
 • Avicii är inte min musiksmak alls. Vet knappt vad han gör för musik för jag lyssnar inte på radio så mycket heller.
  Men jag kan relatera till känslan när Michael Nyqvist dog. Det var en av mina favoritskådisar och dessutom var jag småkär i honom. Jag blev så chockad och tårar kom fram när beskedet kom på kvällen. I flera dagar kändes det overkligt. Så tråkigt när de dör unga.

  ErikaJ 2018-04-22 09:17:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!