EN UNDERBAR BÅTTUR PÅ COMO SJÖN

Hej finisar! 

Åh, nu är vi hemma – jag höll på att skriva ”äntligen” men varken jag eller A ville lämna detta underbara ställe. Vi skulle spendera sista kvällen nere i Como kan man säga och vi bytte hotell för en natt. Vi hade planerat att bara njuta av vår sista dag, vi började dagen med att besöka stället vi ska gifta oss på. Ni som kikade på IG-story vet vad jag pratar om, en saga i mina ögon. Det var första gången vi besökte stället och när vi bokade upp allt gjorde vi det av ren känsla. Det kunde lika gärna vara så att vi inte alls gillade det men den starka känsla vi först fick när vi såg stället på nätet har vi lyssnat på. TACK GODE GUD att vi har följt den känslan för stället var över förväntan, som jag skrev igår – visar er i ett annat inlägg.

Sedan checkade vi in på det nya hotellet. Vi satte oss för en lunch i solen och då fick A för sig att vi ska hyra en båt och tuffa ut på sjön. Jag är ingen spontan person men A är det vilket gör att han får mig att se livet lite annorlunda ibland. Jag tvivlar aldrig på hans val eller att jag inte skulle vara trygg med honom så jag säger alltid ja när han får för sig någonting.

VILKEN KÄNSLA!!!

Det var mäktigt att sitta på solbädden, känslan var att man rule the world och allt var bländande vackert. Vi har åkt med bil i bergen hela veckan men att se allt från hjärtat av Como, från vattnet såklart är obeskrivlig.

Jag är glad att vi tog en båt med ”tak” för solen var otroligt stark och när man är på vattnet är det bra att kunna få skugga.

Vi såg dom fetaste villorna härifrån. När man åker i bergen så ser man bara mäktiga portar och sedan inget mer. Sanningen då är att åker du in för porten, en liten väg nedåt så kommer man till dom maffigaste villorna – ingenting man ser från vägen. Vi fick reda på att kungligheter från hela världen, och extremt förmögna personer från olika länder har hus här kring sjön. Jag satt och dreglade på alla villor, så häftigt!

Vi stannade till för att äta en charkis, ost och fina skinkor – det fick bli vår middag!

Den här bilden talar sitt tydliga språk, fan vad lycklig jag är med livet. Jag vet att personer som delar med sig av lycka får en del skit på sig, jag inkluderat. Jag har aldrig fått så mycket hat under den perioden A friade till mig. När jag mådde som sämst fick jag en enormt kärlek från alla, vilket jag också är enormt tacksam över men när man är lycklig igen då? Är jag inte värd kärlek mer då? Jag märker att när jag delar med mig utav lycka, kärlek eller liknade så får jag många av-följningar och spydiga DM:s eller mail. Det kanske är mer ”underhållande” att läsa om människor som mår dåligt. Vi måste glädjas mer åt varandra, det är nyckeln till allt. Jag kommer aldrig förstå hur man kan hata någons lycka??? Men aa, ni får bli arg på mig – men den här bilden får vara mitt omslag på denna resa.

Jag hoppas i alla fall att ni har tyckt det varit roligt att hängt med mig i Italien och en avbrott i vardagen. Jag älskar att dela med mig utav någonting annat än hår också, tänk att jag skriver om hår 365 dagar om året – jag har snart bloggat i 8 år. För mig att skriva om annat är semester, ÄLSKAR DET. Men nu kör vi gång en ny vecka på salongen och bloggen rullar på som vanligt.

Tack för att ni finns ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej finis!
  Så klart är du värd ALL kärlek i världen❤️. Det kommer alltid att finnas avundsjuka människor, så dom hoppas jag att du bara struntar i. Njut av livet och din stora kärlek. Vi är många som älskar att följa dig i ditt underbara liv och unnar dig allt gott. Kramar från Maria

  Maria 2018-04-23 22:04:32
  Svara
 • Visst är det underbart runt Comosjön. Så kul att se dina bilder då min kille och jag gjorde likadan resa för några år sedan. Milano, hyrbil, Como, hyra båt, bröllop, Cernobbio…. Såg ni George Clooneys hus?

  Camilla 2018-04-23 14:47:58
  Svara
 • Härligt! Njut på och strunta i negativ feed back

  Mari 2018-04-22 22:21:09
  Svara
 • Du har såååå rätt i det du skriver!!!
  Hur hanterar du elaka kommentarer och mail? Du får absolut inte ta det personligt, det måste bara vara ren avundsjuka.
  Din blogg är fantastisk och glädjespridande och roligt att läsa om annat än hår ibland ?
  Tack för att du delar med dig och är så personlig!

  Christine 2018-04-22 21:57:34
  Svara
  • Svar på Christines kommentar.

   Jag blir lack för stunden men varje gång försöker jag förstå människors beteende och behov att yttra sig – får aldrig någon rätsida på det tyvärr. Men jag tar inte åt mig så liksom. Tusen tack för alla fina ord, det värmer ❤️

   Elin Johansson 2018-04-23 10:26:35
   Svara
 • Hej fina du! Ville bara säga att jag älskar att läsa om dina resor, och se alla fina bilder på ställen ni varit! Så inspirerande, och man blir själv på så bra humör, när det märks att du är glad! Önskar er en riktigt fin fortsatt resa! Kramar.

  Elisabeth 2018-04-22 21:55:04
  Svara
 • Ser superhärligt ut! <3
  På tal om kändisar som håller till i området så har George Clooney en gigantisk villa där precis vid sjön Como, såg det på något resereportage när dom reste runt till olika favorit ställen i Italien och guiden visade vilka som "hängde" i området. Italien har många härliga små pärlor att besöka, fantastiska människor, mat och omgivningar. Portofino är en av mina favoriter =)

  Therese 2018-04-22 21:14:40
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har bestämt mig för att unna mig en locktång från GHD, dock har jag svårt att bestämma mig om jag ska välja ”classic curl” som är 26mm eller ”Soft curl” på 32mm eller om du har något annat förslag… Mitt hår är strax under nyckelbenet men håller på att låta håret växa ut. Jag har typiskt tunt och skandinaviskt hår men vill gärna att lockarna är lite lösare och inte jättetighta!

  Giulia 2018-04-22 21:02:21
  Svara
  • Svar på Giulias kommentar.

   Hej 🙂
   Åh vad kul. Det är jättesvårt men för din längd skulle jag valt 26mm. Men tänker man långsiktighet och användning skulle jag välja 32 mm, den kommer du kunna ha forever så kör 32 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2018-04-23 10:28:50
   Svara
 • Grattis till det fina stället ni hittade?Nu till en fråga. Vart kommer klänningen från? Den verkar ha så fina ärmar?

  Christel 2018-04-22 20:50:11 http://misschristelle.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!