när håret pryder halva din kropp

Hej underbara ni! 

Jag sitter och jobbar, Avicii’s låtar dunkar ut högtalaren och har gjort hela dagen. Jag såg Avicii-dokumentären på SVT igår och blev på riktigt helt vansinnig, ledsen och jag kände ett enormt tomrum. Jag delade med mig av min ilska på IG-storyn och jag pratade med er följare på dm om det hela kvällen/natten. Jag vill bara ha någon att prata med om det, hur ni kände och hur ni ser på det. Jag orkar inte gå in på det mer nu, har ingen energi att hetsa upp mig igen.

FÖÖÖÖÖÖR, vi ska prata om min underbara queen A som satt i min stol hela eftermiddagen. Well, ja: vart ska jag börja?! Hon är hopplös den här kvinnan. Jag har stridit som en soldat för att hon INTE ska sätta i 55cm långt Hairtalk. Jag har krigat in i det sista för att inte bleka upp hela hennes hår IGEN för håret är redan skört som det är och jag vill inte väcka en björn som sover. Jag vet att Annica lyssnar på mig om jag är jävligt bestämt men hon trycker på punkterna alltså, gahhhh.

Jag tog ut hennes gamla hår och hennes egna hår har blivit långt igen. Jag har medvetet inte färgat hennes underhår för att spara på kvalitén och jag har alltid satt Hairtalk över som ljusar upp istället. Jag har inte färgat hennes hår på 4 månader så färgen var lite trött. Annica ville bli platina-blond och jag skrek NEJ, NEJ – kommer aldrig hända i min stol. Vi kompromissade och jag gick mer på att ljusa upp genom att måla hela håret men behålla delar av hennes egna botten. Nyansera till en kallare/vitare ton men thats it – det gick hon med på!

Här har vi stjärnan. Hon fick som hon ville, hon ville ha ett KIM K långt hår och det fick hon. Jag färgade in Hairtalk så tonen blir vit/grå, jag fick till hennes egna färg precis som jag ville ha den – PUH. Från att vara så extremt emot detta så måste jag säga att ”Fasen vad bra det blev”. Det man får tänka på att detta ska bäras upp med stil och det gör Annica. Sedan kan man jiddra om hur det passar eller inte men att ha denna look krävs det timmars fixande med håret och tillsammans med en cool stil blir det TOPP!

Bäst är hon, så otroligt fin människa ❤️ Vi firar snart 5 år tillsammans, hon kommer på mitt bröllop och förgyller mitt liv med glädje.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Visst att Annica är skitsnygg i allt… Men DETTA! Wow!

  Amanda 2018-04-24 21:36:48 http://nouw.com/mandysvard
  Svara
 • Jag veeeet. Mår själv lika dåligt av det som hänt Avicii. Jag har följt honom länge, såg hans dokumentär förra året på bio precis när den kom ut och blev sååå berörd av honom. Han var en talang och en inspiration! Han fick mig att våga bryta mig ur en situation som jag inte mådde bra av. Att se hur de runt omkring honom körde slut på en så snäll och genuin kille som brann för musik.. Det gör så ont!

  Suzy 2018-04-24 18:02:11
  Svara
 • Hej älskar ditt hår…har precis själv satt i hairtalk…skulle du vilja tipsa om hur man tvättar håret….tycker det är så svårt att komma in till fästerna o hårbotten när håret liksom hänger som en blöt tung vägg. / Susanne

  Susanne 2018-04-24 12:22:57
  Svara
 • Superfint!! Har du använt colormelts eller dom vanliga fästena? Nyfiken på hur du får till den ljusa och kalla tonen på håret om det inte är colormelts. Ha en fin kväll!

  Emelie 2018-04-23 21:47:46
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Taaack 🙂
   Ne jag har använt vanliga nummer 25 och colorplussat dom i silver. Sedan högsta raden har jag använt nummer 613/18 och färgat in dom samma. Ibland använder jag ”remover” innan jag colorplussar för att få mer effekt! Kram Elin

   Elin Johansson 2018-04-23 21:57:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!