jag har fastnat för korta, svarta hår

ALL PHOTOS BY: REX Features

Vänner, ni vet att jag får dille på saker ibland. Det är nog tredje gången jag tar upp denna frisyr och färg men jag ÄLSKAR tjejer som har riktigt mörkt, kort hår. För några veckor sedan hade jag en kund som ville ha just en sådan, jag vet inte varför jag missade att fota men det påminde mig än en gång hur snyggt det är. Jag vet att blondinerna präglar min vardag och jag älskar att färga olika blonda nyanser just för att det är en rejäl utmaning att få till just dessa. Hade jag passat i mörkt hår hade jag färgat för flera år sedan, jag är så avis alltså.

* Om jag har några kort, mörkhåriga läsare får ni GÄRNA skicka in en bild till styl[email protected] (märk mailet med: ”mörkhårig superstar”) ❤️

Jag har samlat på mig en del gamla och nya bilder på Kardashian/Jenner klanen för jag tycker dom bär upp dessa svarta hår helt makalöst bra. Jag hittade denna bild på Kylie förra året när hon var på en Alexander Wang visning och föll pladask för luggen och wetlook känslan.

Här har vi en nytagen bild på Kim och ser ni glansen, längden och färgen? Jag vet att dessa donnor älskar peruker men just denna look tror jag är hennes egna. Det som slog mig var hur bra en hög krage passade till denna frisyr.

Jag tänkte passa på att tipsa om produkter för dig med mörkt hår. Jag tänkte på det, OM du är vanligt ”brun” hårig och vill testa att gå lite svartare.

Mitt bästa tips är att:

– Schamponera håret två gånger på raken med ett detox-schampo (tips-klick).

– Gå ur duschen, handdukstorka håret ordentligt.

– Ta på dig handskar

– Sektioner upp håret med en bra klämma (tips-klick)

– Smek/massera in en färgbomb, t.ex denna (klick) eller denna (klick)

– Kamma igenom håret med en bred kam (tips-klick)

– Sätt upp håret och låt verka i 1-2 timmar

– Skölj ur ordentligt och avsluta med balsam (tips-klick)

En färgbomb försvinner efter några tvättar men det kan vara en enkel lösning för att se om man verkligen trivs i det. Visserligen finns det inget som slår ett nyfärgat hår hos frisören, men för att få ett hum. TESTA!!!

Kendall har en lite softare svart ton och en mjukare frisyr. Jag förstår varför hon vill visa örhänget, den perfekt detalj till frisyren ❤️ Ne hörrnii, mer svarta, korta och intensiva hårfärger/frisyrer åt folket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det är så snyggt!!

  Josefine 2018-04-26 14:02:20 http://explorare.se/
  Svara
 • Hej! En fråga! Hur gör man om man vill gå från nästintill svart hår till brunt eller sin naturliga hårfärg som är ”råttfärg”? Förstår att man måste gå till frisör. Men hur lång tid kan det ta? Och kommer håret gå av massa? Jag har tjockt hår och det går till strax under brösten. Det är hyffsat starkt då jag för några år sedan gick från vinrött hår till iprincip vitt hår på bara 4-5 månader hos en frisör och det blev knappt något slitage alls på håret!! Jag färgade hela håret två gånger i augusti 2016, sen efter det har jag endast färgat utväxten ca var tredje/fjärde vecka (kört med utväxtspray för att överleva). Alltså har jag inte färgat längderna sedan augusti 2016, så de är solblekta nu. Om jag vill gå till min naturliga hårfärg under 2018-2019 är det dumt då att färga topparna i samma färg som min utväxt nu för att få en helfärg? Tycker nämligen att längderna har lite för kort parti som är ljust innan det mörka kommer? Och när man går till frisören och ska färga håret, bör man komma med en utväxt då eller ”nyfärgat”? Tycker det är så pinsamt att komma till en frisör med utväxt även fast den ändå ska rättas till haha..

  do not kill me now… men färgar utväxten hemma…själv… med garnier 3.23

  Isabella 2018-04-24 18:38:27
  Svara
 • Hej jag har precis satt i hairtalk.. skulle vara jätte tacksam om du vill tipsa om hur man tvättar håret…är ju så svårt att komma åt in till o mellan fästerna när håret blir tungt o blött.MVH Susanne

  Susanne 2018-04-24 12:18:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!