känner en extrem ilska…

God morgon mina underbara vänner! 

Tänkte starta denna dag med att visa er min fina kunds hår jag gjorde i veckan. Jag blev helt såld på mitt verk kände jag, haha. Det där lät konstigt men jag ville få fram en blond ton men att nyansen är en blandning av ljus guld (utan att den blir dassig orange) och en kylig beige ton. Sedan ville jag måla tunnare delar så det skulle passa in bättre med hennes tunna hårstrån (men väldigt många). Jag hade en tanke och jag ville verkligen få till det för min kund skulle glänsa med den hårfärgen – och jag lyckades. Jag blev verkligen glad, kunden med – puh.

Lika väl att vi ska erkänna och reflektera över dom fel vi gjorde, eller vad vi skulle gjort bättre så måste man också stanna upp för att berömma sig själv för någonting vi känner att vi lyckas med själva ❤️


Men igår vid 19.30 när jag var på väg hem från salongen läste jag på Aftonbladet att det är bekräftat att Avicii inte orkade mer, han ville ha frid – där började mina ögon vattnas och jag försökte hålla tårarna inne. Jag tänkte bara på att det var några stationer kvar tills jag skulle gå av…

Så som många andra också skriver har Tim’s död berört oss mer än vad vi kanske trodde, även mig. Sedan förra fredagen har jag lyssnat på hans låtar konstant, försökt att förstå och läst varenda artikel som skrivs om han. Hela jag känns i obalans och ni vet när man känner att man inte mår bra men ändå mår man bra. Det slog mig också att fan vilken press vi sätter på varandra, alla måsten vi måste göra för att göra andra nöjda. Vårat samhälle är så kallt, elakt och egoistiskt. Det som gör mig mest förbannad är att någon ska behöva välja att inte orka leva mer för att omvärlden ska förstå och reagera. Att jag tror om en månad kommer ingen prata om Tim längre för att då är den ”nyheten” borta. Precis som med allt annat, vi matas av problem i samhället men när vi väl ska se till att ändra på dom så är den snackisen gammal och det kommer någonting nytt att reagera på.

Jag kände igår kväll att jag orkar inte sätta mig inne i kontoret, jobba framför datorn till midnatt för att gå upp 06.30 igen och jobba på salongen till 19.30. För att mitt måste säger att jag ska lägga upp ett hårtips kl 08.00? Jag är helt slut mentalt, känslomässigt och har någon slags ilska i mig. Även fast det har hänt fantastiska saker denna vecka och jag är otroligt glad så får jag en extrem kalldusch när jag påminns om Tims bortgång och det gör så ont. Det är ofattbart att man kan sörja en person man inte känner men jag lider verkligen. Jag stängde av, kollade på en serie och försökte inte tänka på ångesten över att jag inte valde att göra ett hårinlägg som skulle upp nu innan jag ska till salongen. Jag måste försöka ändra mitt tankesätt – jag kan inte klaga på att alla andra sätter press på sig själva om jag inte ändrar min egna press mot mig själv först.

Jag hoppas att ni får en underbar start på denna fredag och att ni väljer bort ett måste och släpper tanken på att ni just gjorde det ❤️ LOVE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Detta bevisar också att all pengar i världen inte kan göra en lycklig! livet är så mycket mer än det ytliga! är det någon som hade pengar var det han och inte sånna löjliga ”innestan” tjejer killar som blottar sina ”pengar” på nätet ”som dem inte har” och får andra att få ångest, man behöver inte visa upp sitt bord för 235346345 kr det är så onödigt! man behöver inte försöka visa att man har pengar det är rent av äckligt! och ingen klass all på det! det är oftast dem som inte har pengar som beter sig så!
  Men vad jag menar är att alla bloggar har blivit så ytliga, det är som blondinbella som först sa usch för märken usch på att lägga stora pengar på det eller det

  men nu är det ända man ser porsche och märkeskläder som slängs efter första användning, det är nannysar det är resor varje månad, liksom man behöver inte visa allt det där! vem är det bra för egentligen! så skapar man ångest hos unga! dem som redan är blir lätt påverkade våras dåligt när det läser och ser detta varje dag,

  och visst dem borde sluta läsa era bloggar med men vad ska man säga

  Mona 2018-04-30 11:01:35
  Svara
 • Tyvärr får många människor med psykisk ohälsa ingen hjälp och orkar inte mer. Det har det stått mycket om i tidningar och vi är många som känner någon som valt utvägen självmord. Det är inte ok att dessa människor lämnades utan att få prata med någon eller bli inlagda . Hur kan detta ske ofta i ett modernt samhälle. Hur kan dom som blundar leva med sej själv. jättejobbigt för anhöriga och vänner. Kram.

  Maria 2018-04-27 18:11:17
  Svara
 • Vissa saker VAR bättre förr…på riktigt. Den hetsen jag gissar att många yngre upplever idag fanns inte när jag var 20-30. Och definitivt inte när jag var tonåring. De enda influenser man fick var från tv, veckotidningar och film. Och man visste ju att det inte var ”på riktigt” så det blev inte så stor hets kring något.

  Det går faktiskt att stänga av (nu syftar jag på gemene man/kvinna). Ingen är tvingad att lägga upp sitt liv på sociala medier. Ingen är tvingad att eftersöka berömmelse, pengar eller inflytande. Det går att göra andra val. Frågan är väl om man är beredd att kasta sig ut i det riktiga och filterlösa livet??

  Anna 2018-04-27 15:21:57
  Svara
 • ❤️

  Emilie 2018-04-27 10:32:56
  Svara
 • Ps väldigt vackerthår, ska till frissan för färg o klippmakeover på måndag första gången på 2 år…. ?Så nervös

  Emma 2018-04-27 09:17:44
  Svara
 • Det är så hemskt
  Förstår exakt.
  När man egentligen ska kunna vara stolt o bjuta av livet förstör vill ha mer pressen från andra glädjen. Jag tror det är viktigt att se varann som människa. Oavsett man är kändis vem som helst på gatan kassörskan på ica eller butiksbiträdet i gallerian. Det är lätt att se människor som deras jobb, men ser man människan bakom är de lättare o ha tålamod o va trevlig, uppskatta det personen gör, se vad de som enligt samhällets normer intr presterat mycket insats, oavsett inkomst.
  Ha tålamod i långa bilköer mm. Främling som vän.
  Tänka att alla är mänskliga, då är vi nog mer försiktiga med varann. Ha en trevlig dag och tack för dina funderingar, vi tankas med då mkt att huvudet bara snurrar ibland, vi måste se varandra medan vi fortfarande lever, inte bara få uppskattning och omtanke och lovord när vi slutat. ?????????

  Emma 2018-04-27 09:15:27
  Svara
 • Blev också tagen av det och det är så viktigt att du skriver detta <3

  Josefine 2018-04-27 09:02:54 http://bergendykkerservice.no/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!