exemplarisk salongs-bebis

Men hallå där! 

Jag vaknade riktigt trött i morse, vet inte varför men det tog emot att pallra sig upp. Jag skulle nämligen till salongen för att ta hand om Emelie’s hår och även fast det var min lediga dag så kände jag att det var helt okej att hoppa in och jobba några timmar. Ibland är det svårt att få ihop schemat och för att inte stressa ihjäl mig så väljer jag oftast att dela upp det. Förr resonerade jag att ”göra klart allt på en och samma dag för att få vara ledig sen” men nu har jag accepterat att jag lever med mitt jobb och delar hellre upp det för att få vardagen lite lugnare.

Satte mig ner i våra sköna soffor på salongen, tog en kaffe och väntade på Emelie!

Emelie har nämligen fått en lite tjej, hon är 5 dagar gammal ❤️ Så liten och söt alltså, jag är glad för deras skull.

Vi hade planerat att lägga en ny bottenfärg (plus några slingor) och sätta om hennes Hairtalk. Vi visste inte riktigt hur det skulle gå i och med att vi hade sällskap av en nyfödd bebis. Vi fick multitaska och det gick över förväntan riktigt bra. Det gjorde mycket att salongen var helt tom, jag hade inte bråttom till någonting så vi kunde ta det i den takt vi ville. Lilla L var riktigt duktig och sov mestadels av tiden, en exemplarisk salongs-bebis!

Emelie hann till och med få i sig lunch och jag jobbade på i lugn och ro. Vi hade verkligen så mysigt och det känns som igår när Emelie berättade att hon väntade barn. Jag stod och gjorde en övning på gymmet, vi pratade om allt och ingenting som vanligt och där kläcker hon ur sig att dom väntar barn. Jag fick tårar i ögonen och kommer ihåg hur glad jag blev för deras skull. Nu är bebisen ute och att få vara med sina vänner i olika stadier i livet tycker jag är ett utav det häftigaste med livet.

Visst blev det fint? Jag satte bara om hennes Hairtalk, färgade botten och slingade på några partier som blivit lite för dassiga. Nu ska jag sätta mig med min bokföring och förbereda inför imorgon, ha en underbar kväll vänner ❤️

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin,

  Jobbar du även med cindhair? Varför varför inte?? min frisör vill att jag ska byta till de från hairtalk sä tänkte se om du hade synpunkter.

  Superfint på Annica, du är så duktig
  Kram

  Elsa 2018-05-02 04:46:03
  Svara
 • Vad snyggt det blev. Trevlig maj.

  Maria 2018-05-01 23:15:36
  Svara
 • Vad duktiga ni är? finns inget mer förtjänt än att bli ompysslad efter en förlossning ?
  Elin en fråga, du brukar vara så duktig på tips om hur man kan använda färgbomber, lite guldblondbeige/rose mix är något ja letar efter för ett mellanblont färgat hår me lite ljusare balayage slingor.
  Ta hand om dig! ?

  Emma 2018-05-01 21:58:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!